E da. I super su mi ove iz Lidla kaj su bile prije tjedan dva kad već. Uzela sam one 2 u paketu, malo su tanje od onih koje su bile 1 kom, ali već su se i prale i baš su ok 👍
Vidis ni kod nas nema odvojeno zdrav/bolestan...samo je drugacija soba al cekaona jedna...mada mi je bolje ovo kad je odvojeno...iz ocitih razloga 😅😂 mozd zarice imamo istu pedicu 🤪
Te čizme sam vidjela u katalogu pa sam isto razmišljala da uzmem.
Joj ja mu u Lidlu uzela dva pakiranja potkošulja sad kad je bilo... uzela 98/104 jer nije bilo 104/110 i sve mu skoro pa naknap a u 110/nešto bi plivao xD Pa ih sad rastežem nakon pranja 🤣
Dns sam išla u potragu za onim magnetima... nema niti jednog kao ni ploče za pisanje.
Trebam štramplice negdje mu nabaviti sad za hladnije vrijeme.
Ja sam prosle god uzela te cizme i na kraju mu ih ni jednom nisam obukla, znaci nenosene su. Ono jednom kad je snijeg pao je taman bio bolestan A nismo isli u izlete na planine. Al uzet cu mu opet ove zime pa bumo fakat na izlet ak nis drugo. Meni bas zao kaj mi u ovom stanu vise lidl nije usput. Do sad sam ga di god sam zivila imala preko puta, a sad nam treba auto da bi isli do njega. Tak da zapravo skoro nikad vise ne idemo. Mada prije bi svaki drugi dan dolazila doma s nekim beskorisnim gadgetima kaj se tam nadju:D
Zarice da,piše od jučer....al možda nisu dobili ili nisu izložili još...šetat ću ovih dana do tamo provjeravati 🤭🤭 Jer jučer su tek bile izložene bojice itd.što je od 10og trebalo ići. Imaju rokovnike ako kojoj treba...divni su mi i jedva se suzdržavam da ih ne kupim dok sam tamo 🤣🤣🤣 al nemam toliko obaveza da mi treba rokovnik nit bi imala šta upisivati pa se kontroliram 🤭
I skupila sam one bodove za kuharicu pa ću to naručiti...baš me zanima kakva će biti pošto je besplatna.
Mi imamo connetix i nisu mu bas nesto 🤷♀️ Danas sam dvije kuharice narucila.
Prije sam zivjela jako blizu Lidla na Savici i isto svasta kupovala svakodnevno 🙈 Sad mi je ipak Lidl malo dalje, odnosno prolazim kraj njega kad idem na posao i nazad tako da sam opet cesto tamo.
Bas sam bila u Sinsay dana i imaju tipa potpuno isti dizajn hlaca i ovisno o velicini su ilo bormalni materijal ili neki kao najlon 🙄 Ne znam kako sad to.
mikio mene su jucer zvali da mi je stigao auto u Hrvatsku 😀
Ženske, opet ja s pitanjem
Jel ičija princeza ili princ prebolio/la varičele (vod.kozice)?
U Vikinoj grupi prvi dobio jedan prijatelj baš ovaj tjedan... Zasad V. nema nikakvih simptoma, a još dvoje izostalo iz grupe zbog istog razloga.
Ja sam osobno prebolila u prvom razredu OŠ, a muž u vrtiću.
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Ženske, opet ja s pitanjem
Jel ičija princeza ili princ prebolio/la varičele (vod.kozice)?
U Vikinoj grupi prvi dobio jedan prijatelj baš ovaj tjedan… Zasad V. nema nikakvih simptoma, a još dvoje izostalo iz grupe zbog istog razloga.
Ja sam osobno prebolila u prvom razredu OŠ, a muž u vrtiću.
U grupi od mog malog su vladale kozice u lipnju, pola grupe imalo i moj malac bio s njima (bio je izlozen sigurno) no nije ih dobio. Imao je jedan dan laganu temperaturu i nista drugu. 🤷♀️ Tako da ne mora znaciti da ce ih dobiti ako ih imaju u grupi.
Losa, ja sam zivjela odma preko puta ulaza tog Lidla na Savici. Visila sam tamo non stop :D mikio, imam i blizi Lidl, al za oba mi treba auto. Mi danas bili na hitnoj, mali razbio tanjur i nabio se na prst na dio okrhnutog djela. Krvi je bilo posvuda, ne mogu vjerovat kolko iz prsta krvi moze istec. Na hitnoj je histerizirao na sto mu je sestra ful odbrusivala u stilu 'nisam te jos ni primila za prst' onako ful kao da ju zivcira. Luda sam vise od takvih baba u zdravstvu. Na kraju sve bilo ok, nije trebalo ni sivat, al ima zavoj preko cijele ruke. Mala mi pak sad skripi dok dise pri izdisaju. Stvarno se nadam da necemo morat opet s njom na hitnu. Nemrem spavat od brige. Nikak da prodje taj bronhitis. Stalno joj bude bolje pa se naglo pogorsa, pogotovo nocu.
Sortiraj odgovore
Najstariji