ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    16. Studeni 2022. 22:48

mi smo htjeli na onu neku predstavu medo pere zube ili tak nekak se zvala. Uglavnom ocito je veliki interes jer za sve predstave u kalendaru nismo mogli naci normalna mjesta. Tak da cekamo da oglase za iduci mjesec.
    mikio, dobro je da idete onda na pretrage da se ustanovi ako ima neki veci problem. Ja se samo nadam da mala. ne bude krenuli njegovim stopama sto se bolesti tice. Sutra ujutro smo imali termin za cjepljenje, sad cu ga iskoristit da provjeri jel se i njoj sprema bronhitis.
    Meni danas kod zubara cistili kanale na zivo, suze su mi krenule od ocaja u jednom trenu. Skoro sat i pol je trajalo. I vele da su sredili tek jedan od tri korijena. Pretpostavljam da je to radio neko od vas. Pa jel stvarno to mora na zivo. Nisu bili odusevljeni kad sam pitala mozemo li ubuduce s anestezijom. Od same pomisli da cu opet to prozivljavat mi je muka. 

Valkris
    17. Studeni 2022. 12:33

Zarica

mi smo htjeli na onu neku predstavu medo pere zube ili tak nekak se zvala. Uglavnom ocito je veliki interes jer za sve predstave u kalendaru nismo mogli naci normalna mjesta. Tak da cekamo da oglase za iduci mjesec.
    mikio, dobro je da idete onda na pretrage da se ustanovi ako ima neki veci problem. Ja se samo nadam da mala. ne bude krenuli njegovim stopama sto se bolesti tice. Sutra ujutro smo imali termin za cjepljenje, sad cu ga iskoristit da provjeri jel se i njoj sprema bronhitis.
    Meni danas kod zubara cistili kanale na zivo, suze su mi krenule od ocaja u jednom trenu. Skoro sat i pol je trajalo. I vele da su sredili tek jedan od tri korijena. Pretpostavljam da je to radio neko od vas. Pa jel stvarno to mora na zivo. Nisu bili odusevljeni kad sam pitala mozemo li ubuduce s anestezijom. Od same pomisli da cu opet to prozivljavat mi je muka.

Obično na cijepljenje u ordinaciju dolaze zdrava djeca, a ako bi ja kod našeg dovela bolesno dijete u tom terminu bi dobila jezikovu juhu. 
    Na živo čišćenje kanala???? Naravno da ne! I to sat i pol!! 😱😱😱😱😱😱

mrgud_zg
    17. Studeni 2022. 13:12

Zarice mene bi isto pedijatrica ubila da dođem termin zdrave djece s bolesnim 🙈 jednom sam došla tak ful rano s malim (kao prije posla) pa je sestra odmah graknula na mene u cekaoni, a onda kad sam objasnila da je uganuo zglob ali da je zdrav onda nas je pustila 😁

E htjela sam vam javit, ne znam ako je tko naručivao već... Ugl sinsay ova 5 pack pakiranja, grozni je materijal. Meni baš jučer stiglo i vratit ću. Ovo: https://www.sinsay.com/hr/hr/komplet-od-5-jogger-donja-dijela-trenirke-6797m-28x
    Do sad sam kupovala pakiranja po 2 i 3 i neusporedivo je. Iako sastav piše isti...

MaRe
    17. Studeni 2022. 13:13

Valkris a nemate odvojeno za bolesnu i zdravu djecu? Kod nas su dvije čekaonice i dva posebna ulaza....bolesni na jedan kraj zdravi na drugi tako da i da dođemo na cijepljenje a ne može zbog bolesti samo bi rekli sestri i ušli na drugi ulaz da ga pedijatrica pogleda. 
    Zarice zaboli me samo dok čitam a ne da to radim 🙈 
    .
    Ja sam opet od malog pokupila...boli me grlo,nos curio pa se zaštopao. Veselo 😏

MaRe
    17. Studeni 2022. 13:17

Mrgud jel onako nznm kao mekan materijal? Ja sam bila uzela al ne sjećam se dal je pakirano bilo po 5 ili po 3 i par je trenerki normalno par nakon pranja puno mucica i izgleda kao da je nošeno godinama....al za kod kuće mu ok.

ivana.s
    17. Studeni 2022. 14:38

Valkris, MaRe i kod naše pedijatrice je odvojeno za zdravu i bolesnu djecu.
    MaRe brz oporavak tebi i malome! 
    LoSaLoSa i kod nas ljubav na prvu. Da je cijena paprenija, je, priznajem. Ali za dobru uživanciju i za jedan lijepi obiteljski izlazak ništa nije skupo. Baš to, a igračke, ima ih više nego cijela ulica zajedno🙉 pa opet valja samo onih 5 i vrti u krug. 
    Ja se najvjerojatnije vraćam na posao u ponedeljak što me jako veseli, da nisam kod kuće u mislima pa da se "grizem", ovako mi pažnju preuzmu učenici i predavanje. Ipak imam najlipši posa na svitu. ❤

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Zarica
    17. Studeni 2022. 15:19

A malo je drugacije kod nas. Nema tog zdrav/bolestan vremena. Bebe dolaze na sistematske cijeli dan i imaju posebnu prostoriju za to al unutra kod sestre se sretnes i sa bolesnim tak je nama bilo zadnji put. A i mi smo uzeli prvi termin ujutro kad nikog nema. Uvijek tako uzmemo. A u cekaonu ne smiju tipa djeca s ospicama i slicno. A ja zadnji put dosla tamo s malom a ono klinjo s kozicama unutra.
    Uglavnom dobili ventolin... Nadam se da bude bolje sad stvarno vise

• LoSaLoSa
    17. Studeni 2022. 17:07

Kod nas je isto razdvojeno kad je tkz savjetovaliste za zdravu djecu (cijepljenje i sl.) i kad su bolesni. I da, sestra jako pazi da se ne sretnu ni u cekaonici niti u ordinaciji. To mi je skroz ok jer tamo mogu svasta pokupiti.
    mrgud mi imamo taj paket od 5 hlaca od proljeca samo druge boje i skroz je ok, ovo sad je nesto cudno. Isto sam vratila 🤷‍♀️ A jednom sam narucila i hlace 2 u paru i svaka bila od drugacijeg materjala i jedne model uze, druge šire.

• Zarica
    17. Studeni 2022. 17:15

A da, cudno zapravo. Kod malca kod pedijatrice je tak razdvojeno. Al nekak je prostor malo veci pa se samo pomaknem do zida ak bude neko bolestan 
    Mi smo kupovali u paketu po 2 zasad i bilo je ok, al preskocit cu onda ove od 5. Taman mi mi treba jos hlaca. Odjednom nam je sinsay 98 taman, cak na knap nakon pranja. 

mrgud_zg
    17. Studeni 2022. 19:32

Tih sinsay od 5kom nema u dućanima samo online pa nisam mogla popipat. I sad kad su došle su onak kao svilene, baš se jako poliester osjeti. A ove od prije od 3kom su baš pamučne. Iako i na jednima i drugima piše sastav 60%pamuk 40% poliester. Tak da ću def narucit ovo manje pakiranje i gotovo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.