ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    19. Studeni 2022. 00:47

Losa, koje kuharice si uzela? 

• LoSaLoSa
    19. Studeni 2022. 08:31

Zarice bas svasta kod vas 😒 Jeste isli na kraju na hitnu? Meni su ti bronhitisi uzas. Nadam se da ce prstic brzo zarasti. Pokupila sam te kupone od baka, teta, strina i dobila dva kupona tako da sam narucila i kiharicu s mamom i s tatom. Samo su te dvije dostupne. Pise da su razlicite. Rok dostave je 30 radnih dana pa kad stigne javim kakva je.
    Muz i ja smo vec tjedan dana bolesni-grlo i nos nas zeza. A nema nikakvog pogorsanja/poboljsanja. Srecom malac je dobro.

• Zarica
    19. Studeni 2022. 11:16

Nismo isli. Al strepim nad njom. Prezivljavam od kontrole do kontrole. Sutra popodne imamo dogovorenu kontrolu u dezurnoj ambulanti. Ja svaki dan brojim dane kolko je vec bolesna i razmisljam da se valjda vec mora bliziti kraju. Ja sam nekak bas fan kuharica, kolko god da svega ima na netu bas volim otvorit kuharicu i napravit recepte iz nje. One iz dma sam prosla sto puta. Da, javite kakve vam budu. 

• LoSaLoSa
    19. Studeni 2022. 16:02

Kod nas od zastopanog nosa do bronhitisa jr nekad proslo nekoliko sari. Odnosno sad vec prepoznajem karakteristican suhi kasalj i zastopan nos koji dovedu do bronhitisa. Tako da prema preporuci pedijatrice kad se taj kasalj pojavi uvedemo ventolin i prode za dan-dva. Bolje tako nego da se tjednima muci pa na kraju zavrsi na injekciji u bolnoco. Sad na srecu vec nismo mjesecima koristili ventolin 🤞

• Zarica
    19. Studeni 2022. 22:12

Losa, znam tocno koji kasalj mislis. Mi ne dajemo ventolin, al imamo proceduru lijecenja koja odma krece kad ga primjetimo. I od ove sezone djeluje.
    Sad je on isto tako krenuo al smo sprijcili razvoj bolesti. Sam kaj je prenio na malu a ona je ocito jos preslaba da se odhrva, a kak je mala ne smijem s njom nis osim inhalirat je. Jedva cekam da se naspavam, ful sam oslabila. Prestala sam zeljezo pit 3 mjeseca nakon poroda a nikak da stignem ponovit krvnu sliku. Danas sam se bas osjecala ko da lebdim, s nekim trncima. Mislim da mi ga opet fali. U ovoj kombinaciji nespavanja jos mi teze pada i taj dio. 

mrgud_zg
    21. Studeni 2022. 11:37

Cure, od danas su u lidlu oni skafander/hlače za zimu/snijeg.. hoćete uzimati? Kaj ćete? Jednodijelni il' dvodijelni? Ja se nemrem odlucit ove godine 😂 nismo niš naslijedili moram nešto kupit, jakni ustvari imam više pa bi možda samo hlače... Ali ne znam kaj je praktičnije 🤭

• LoSaLoSa
    21. Studeni 2022. 11:39

mrgud_zg

Cure, od danas su u lidlu oni skafander/hlače za zimu/snijeg.. hoćete uzimati? Kaj ćete? Jednodijelni il' dvodijelni? Ja se nemrem odlucit ove godine 😂 nismo niš naslijedili moram nešto kupit, jakni ustvari imam više pa bi možda samo hlače… Ali ne znam kaj je praktičnije 🤭

Mi prosle godine skafander nismo ni jednom obukli 🙄 Ne skijamo, a snijega nije bilo. Tako da mislim da necu kopovati ove godine 🤷‍♀️ Barem ne za sada... ako se ukaze prilika narucit cu nekud, nije bas da ce sve rasprodati.

MaRe
    21. Studeni 2022. 13:25

Mi imamo tu jaknu i hlače,jakna mu super sad kad je kišovito, topla a lagana i nepropusna....hlače trebam provjeriti koji su broj. Mi smo mu ih prošle godine oblačili i ovako kad bi išao van da se ne smrzne i da ne mora odmah u kuću jer je mokar.
    .
    Kako prošao vikend? Grizli jeste išlu u Zoo...nije vam baš vrijeme poslužilo.
    .
    Ovaj tjedan bi trebali otići malom tople cipele uzeti...noga mu raste ko luda....sad je na 25 al mi se čini da bi to mogao brzo prerasti. 

ivana.s
    21. Studeni 2022. 20:49

mrgud_zg jaknu i hlače. Rozo-rozo 😂 jer tako najviše voli!
    Sutra se mislim "zaletiti" prije škole u Lidl.

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

mrgud_zg
    21. Studeni 2022. 21:14

Ja sam na kraju isto otišla po hlace. Uzela sam one visoke, super se čine. Mi smo prošle godine bili na sanjkanju pa smo i prošle godine nosili. A otkad smo bili na Sljemenu nedavno stalno pričamo da ćemo opet ic kad padne snijeg. A fakat ima 4 jakne tako da sam onda hlače uzela. 
    Ja isto napokon pokupila bon za kuharicu pa ću narucit danas 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.