I moj ima to kad se pravi da je mala beba pa bi se mazio i da ga nunam i nosim....ne znam samo odakle mu to sve padne na pamet 😂
Al pazi mudraca...igraju se on i moja mama i sad je kao ona beba,on joj donosi dudu,jastuk,deku itd. i sad mama kao plače da joj treba promijenit pelenu a on frajer otvori vrata od wc-a i kaže: tamo baba pišat ne u pelenu....mi smo mu umirali od smijeha. Babu zna poslat u wc al on da bi išao nema šanse 😂😂😂😂😂
Mikio neznam sto bi ti rekla. Mi smo se u mjesec dana prebacili u 'veliki' krevet, maknuli dudu i pelenu. Dudu sasvim slučajno jer smo isli kod njegovih prespavati i ostala nam doma. Malo je bila drama al je zaspao. Drugi dan doma smo sve pobacali i nikad vise nije pitao za dudu. Ali, svako dijete je individualno. Plus nekad mi mislimo da je veci problem nego sto na kraju ispadne.
Mrgud kad sam kcer odvikavala jos mjesec dana je imala za spavanje pelenu. Prvo smo ukinuli popodnevnu pa bi je stavili piskit prije spavanja a Vecernju (uuuuzasno puno je pisala nocu) smo ju stavljali prije spavanja pisati i kad bi mi isli u krevet odnijeli bi je u polusnu na WC i nasaćtavila je spavati poslije.
Hvala svima, izasli smo iz izolacije pred 10dana. Jos kasljemo i nema mirisa al je iza nas. Annika kako ste vi?
Lavice klinci ko novi, ja još malo kašljucam a muž k sebi neće doći do kraja godine, standardno😁
[iimg]
Ovaj godišnji mi leti 🙈
Evo naše iskustvo. Kaj se dude tiče negdje u 5 mj su tete u vrtiću uspjele skroz izbacit, pa sam se poveselila da je to to, onda je bio prehladen i otišo na more bez mene i duda je bila utjeha br 1. Na kraju ja nisam imala srca to prerezati i dogovorila sam se sama sa sobom (što je meni najteže) da se prestanem zivcirat. I odkad ne ide u vrtic došli smo do tog da je duda samo za spavanje. Stoji u kutiji kraj kreveta i ne ide nigdje van. Za sad mi je to ok
Bočicu zbog specifičnih razloga alergije ne ukidam, čekamo kontrolu u 9 mj pa ćemo vidjet..
Pelene. Evo punih tjedan dana sve obavlja na tutu. Prva 2 dana je još bio stres oko kakanja i onda kao da je prošla blokada i sad bez problema kaže moram ic kakat i ode na tutu i zove kad je gotov 🙈🤣 prek dana spava bez pelene. Noćnu nisam još ukidala ni neću do kraja ljeta. Jedino nismo imali situaciju da mu se kaka kad nije doma, tak da tu situaciju još čekamo..
Bolesne cure drago mi je da ste bolje 👍
Mikio probaj jedno po jedno, ako sve odjednom moze joj biti stres. Cak i u malom razmaku ako se odvikavaju jer im je previše promjena posebno kod djece koja se vežu za stvari i jako pamte a mislim da je tvoja M takva.
Moja recimo tu i tamo zna traziti bocu pred spavanje, sve rjeđe, dudu doma nema šanse jos maknut al u vrticu nit dude ni pelene ni boce nista. Cak sama trazi tete da daju u salici joj piti a ne u boci sa slamkom, a moramo u vrtić ponjet takvu bocu da imaju svoju. Necu joj ukidat dudu jos neko vrijeme jer mislim da joj 6.-tica izlazi 😵💫
Ovo da im se ne daje piti pred spavanje je glupost po meni onda se bude nocu zedni. Drugo jos gore zadrzavaju sve te bakterije u sebi ne izmokre ih pred spavanje. Bitno je ne dat hranu koja potice mokrenje npr lubenice, krastavce, mlijeko... Al vodu da naravno ne sad pol litre. To sa nedavanjem vode je neki starinski sistem. Nama je bas pedi rekla da na taj nacin djete ne navikne se zapravo buditi za mokrenje jer mu se i ne mokri pa kasnije bude problema.
Moguce da se radi o urino infekciji. Trebala bi provejriti boju urina.
Koronasi ozdravite...
Nista nam se Hani ne javlja 🤔 kad ona ima za roditi ono?
.
M ima problem pitat tete koje nisu njene da joj brisu guzu nakon kakanja. Sad bude jedna koju zna al nije njena i nece rec nego kao sama brise i naravno da dodje sa crvenom guzom doma. Pa sad o tome razgovaramo danima da moze i njih pitat.
Angelly i ja malo prije gledam sad sta je ovo neki kvar na forumu... Al sad vidim da ocito svi na GO...
Ja nisam na godišnjem, ove godine ništa od mora ali zato jednako tako uživam birajući pločice za kuću😭 glava me boli od same pomisli na pločice i tuš kadu itd.
Naručili smo se na pregled kod logopeda 19.8. a neki dan obavili oftalmologa (pisala sam vam jednom da M oko bježi) no kaže oftalmolog da bi to moralo već biti vidljivije da je strabizam u pitanju, da ima širok korijen nosa pa tako izgleda. Ajd dobro. Popiša sve gaće što ima u jednom danu itd. Veselo
[iimg]
Meni gotov godišnji, ko da ga nije ni bilo 😂
Ovi koji su na moru, uzivajte. Kuzim da ne stignete pisati, ja vise vremena ulovim u ovoj rutini nego na godisnjem.
Annika a i to bude jednom proslo. Moj se dobro drzi, u dva tjedna se u vrticu dva puta popiskio i to mi je rekao da nije stigao. I imali smo scenu da se popisao nasred DM-a dok si je gledao suncane naocale, to ga je jako zaokupilo😂 bas sam samu sebe iznenadila jer se nisam uspanicila, pobrisali smo pod, presvukli ga i rekli smo prodavacici da smo imali nezgodu pa je rekla zena da sve kuzi, ima ih troje doma.
Za ove plocice ti vjerujem, mi planiramo vec dvije godine staviti u hodnik plocice i nikak da se pokrenemo. Al sad izdrzi i onda cete uzivati u novoj kuci 😊
Mikio imam malo mucnine, al izdrzljivo i stalno moram ici pisati, to je to za sad. Jedva cekam pregled u utorak.
Mi smo isli u Novamed u Slobostinu kod zubara s malim, al to kad sam ja bila narucena pa sam nazicala da njemu samo pogledaju, pa su mu pokazivali kak sprica voda, premazali zube sa pastom malo i tak. Nisam ga bas narucivala pa ne znam jel sluzbeno primaju tak male. Probaj nazvati, na stranici im pise da imaju djecju stomatologiju.
A kaj se tice pelene, moj je krenuo za ozbiljno tek kad smo maknuli kahlicu i kad je krenuo bas na wc. Imas onaj nastavak? Moj obozava crtic žar i čudovišni strojevi i sad za sve kaj god trebamo kazemo da i žar isto tak (ide spavati, jede čušpajz, ide na wc)😂 i fakat pali, probaj ju tak nekak dobiti
Sortiraj odgovore
Najstariji