Ojla! Mi smo na godisnjem i doma i ja laganini ludim vec. Od proljeca muzu govorim da moramo rezervirati negdje, a on svakakve izgovore imao "pa nenznam hocu li dobit godisnji", "to je jos daleko", " u sezoni se guzva" i sl. i nismo nist rezervirali. Sad ne na kraju zapeo da idemo negdje tri noci za 2000 EUR jer nigdje nema mjesta i ja sam na to poludila. To mi ispada kao porez na budale. I tako smo doma vec tjedan i pol. Muz kao radit ce ovo-ono, a do sad se nije pomaknuo s kauca 🙈 Cekam vec 10 dana da mi postavi na zid policu. Na kraju cu to sama. Nekad mi dode da na posao pobjegnem 😆 Tako da mi je godisnji bas nekako 🙄
Annika sretno sa biranje plocica. Meni svaka renovacija i preuređenje je veliki gust i bas uzivam. Makar se sa radicima 200 puta dnevno iznerviram.
Losa, Mikio 🙄🙄🙄🙄 na muzeve... Mikio sta malu ne pustis kod svojih pa dodjes doma i gledas netflix s njime al nesto po svom izboru ne njegovom... U 2 da dana bi ofarbao 🤭🤪 Btw mene je moj jednom tako zezao i 2 mjeseca kao ogletat će zid dok dodje kuhinja al nije stogao nikako (citaj izvlacio se) na kraju sam ja to isla gletat sama. Da bi se na kraju ispostavilo da je on u kanticu od glet mase pretresao obicnu jupol boju koja se jako stisla zapravo. I nisam mu dala da skida i popravlja jer nam je iduci dan dolazila kuhinja. Tako da u kuhinji iza ormara imamo zid zagletan bojom 🤣
Ja doma sa M je jer prehladena i samo gledam di bukirat vikende i putovanja 🤦. Mi odavno odustali od toga da idemo u ljeti na GO. Cijene smještaja ove godine su u nebesima. Za 5 nocenja sada u nekom osrednjem hotelu sa doručkom dobili smo komplet putovanje avion, rentacar, smjestaj polupansion, izleti,parking u zračnoj luci, cestarine apsolutno sve samo sta je kajem 9 mj. Plus sta nece biti ovih guzvi.
Red fox 🤞 da ne bude velikih tegoba. I sretno na pregledu.
Mikio, ja sam ti fino proslu nedjelju spakirala muza i djecu svekrvi u 10 ujutro, pozvala svog tatu i nas dva smo gledali kuteve izubijanih zidova, i obojali stropove i zidove u dnevnoj,kuhinji, blagovaoni i oba hodnika. Do 22h navecer smo rintali ali smo u jednom danu. Ja to volim raditi i opusta me tako da je bilo win win pa predlažem i tebi da ga otpravis. U krajnjoj liniji ako nece Ici upali Netflix 😁🤣
Mi smo bili s N kod socijalnog zubara s njegovih godinu i pol jos pa ne znam kako je sad sa skoro 3 prerano🤔🤔
Ma ja inace obavim vecinubzidarskuh radova 😆 No ovo treba postaviti na knauf te je taj neki seraf drugaciji pa me to malo muci dal bi dobro napravila. No sutra cu zvat brata da dode to postaviti. Vec sam nekako navikla ne racunat na njega, a nit na nekog drugog.. ja se uvijek ravanam po onom "uzdaj se use i svoje kljuse" 😆 Inace sam sutra ugovorila da ide solo svojoj mami s malim , a ja imam dan za sebe. Bome cu cijeli dan Netflix gledati. Imate kakve preppruke? Nebi neke trilere ili nesto "tesko" vec nesto za opistanje, zensku glupost neku 😆
Da mi smo isto malca upisali kod naseg zubara gdje idemo muz i ja. On je privatnik no ima i pacijente preko hzzo-a. Bili smo da se samo malo voza na stolu i prebrojao mu je zube i necim premazao te mu dao neki uzorak djecje paste i cetkicu.
Ja sam jedno vrijeme isla u Zg u dom zdravlja Centar i tamo je bila bas ordinacija prilagodena djeci (cakaonica puna igracaka, sarena ambulanta) i puno je djece islo tamo. Ne znam jel jos tako 🤷♀️ Mislim da je tamo sad neka druga zubarica, ova kod koje sam ja isla je ošla nekud.
Mi obavili more u predsezoni i to nam je bio potez godine. Mm sad kak je ovih mjesec dana bio doma obavljao stvari ko da nikad nece vise imat slobodnih dana. Ugradili smo dosta namjestaja, prerazmjestili stvari, obavili sto pretraga s malim i sitnica koje inace cekaju. Svd je vecinom on. No kad radi, posao ga pojede.
mikio, mi smo bas pred par dana isli u smile4you na spanskom. Besplatan prvi pregled upoznavanja. Zena ima ful dobre ocjene i komentare pa smo otisli tamo. No mali na kraju nije htio uci u ordinaciju i sjesti na stolac. U cekaoni smo pricali s njom, pa su se oni poigrali pranja zubi na nekoj igracki itd. al svejedno mali nije htio. Meni je ordinacija nekak presterilna za klince i jos oni s maskama, mislim da se malom to nije svidilo. Al zena je nas ugodna i rekla je da dodjemo opet oko Bozica probat. Da je on jos jako mali i da nema veze sto nismo uspjeli pogledat. Pa mozete probat, bar ne kosta. Meni je jedino zao da nismo duze pokusavali ili da nema ona jos neke metode da smeksa klince. On bi se opustio recimo da je unutra 20tak minuta- pol sata. Mi smo bili jedva 10. Inace od frendice smo dobili preporuku za jos jednog zubara blizu antunovica, no posaljem ti ime kad provjerim. Zaboravila sam vec koji je.
Nama prosao prvi mjesec s malom, bas je proletilo😊
Hej haj,
Da se i ja malo javim...
Mi vec tjedan dana bez pelene i skroz sam zadovoljna kako joj ide 😊 odmah smo i nocnu. Budim ju 1-2 puta po noci piskit, nekad joj pobjegne a nekad je suha.
Malo kakanje ide teze, prepadne se al uspije obaviti iz 4,5 puta odlaska na tutu. Vani isto bez problema piski a i vec smo iskusili i 💩😂
RedFox cestitam!!! Neka sve prodje savrseno🥰💕
.
Vec nas je sigurno oko pola rodilo drugo il opet trudno, bas lijepo🤭
.
Nego, pitanje, kako vase malce uspavljujete?
Evo mi veceras prvi put imali scenu "necu spavati". Zivce nam je iscupala. Sve smo probali, prica, ceskanje, pjesmica ...nista. budna..dosla je zatim kod nas na kauc pa smo ga razvukli i kao tamo cemo svi troje spavat..0 bodova,ona skace divlja, smije se. Zaprijetimo joj, isto nista, krene plakat pa izmislja da ju nesto svrbi/boli, glumica😪
Ne mogu ju pustit da se dere tipa u sobi, i da nekako sama zaspi jer ce T probudit plus susjede.
Bas nas je razljutila.
Otisla sam u spavacu, njih ostavila i ne cujem nis. Nadam se da je to to😅
A sutra ide sa bakom u Ljubljanu do nedjelje. Kako ce se ustat u pol 6, ja ne znam. Al sreca da ide, malo cemo predahnut. 🥱
Bas nam je naporan period.
Malo sam se izjadala🤧
Laku noc😘
Damnarexx bravo za pelene :) i N je par puta vani tražžio kakat, zapravo ništa strašno, sam ko za pesom pokupiš :P
Što se uspavljivanja tiče, bogu hvala sam je u sobi i uspavljivanja nema, može priča za laku noć, zagrljaj i kažemo mu da se može još u krevetu igrat s ekipom (plišanci) al da nema van iz kreveta, zna bit večeri kad drami al tu nema pogovora i stvarno ozbiljno shvaća da se nema van iz kreveta.
Al moram komentirat ovo kak dost vas uspije klince tokom noći odvest na pišanje i vratit leć...dakle ja mislim da N idem tokom noći vodit na wc da bi to čisti exorcizam bio xD sad sam naručila plahte nepropusne pa ćemo probat i mi...al za početak budit ga neću
Godišnnji - davno sam odustala čekat muža da se dogovorimo i dobro da jesam jer nikad nigdje ne bi išli. Realno kad sam išla bukirat Šimune (dakle ono malo ne tolko atraktivno mjesto) u 2mj već je hrpaaaa bila rezervirana, a gledala sam isključivo kraj i početak sezone
Mikio da, kakala je u travi😂😂
E tako i mi, pricamo sta je radila, sta cemo sutra radit..al eto jucer se bas nije dala i naravno moramo bit tamo dok ne zaspi inace se dere, sto ne mogu dopustiti.
Bas sam htjela to spomeniti angelly fkt, tko ima psa...isto je..pokupis drekec i bavis. Nije neki big deal 🤭
Sto se tice pisanja po noci, ja ju ne vodim u kupaonu, nego tutu stavimo pored kreveta, pa ju samo posjednem, kazem mama je tu, idemo piskiti..ona u polusnu, moram ju drzat da ne padne i obavi 💪
Joooooj Simuni, moja zelja 💕 al mi je preskupo.
Angelly, slazem se s tobom. Ne mogu zamislit da malca budim za pisanje. Nije mi zapravo nikad ni palo na pamet da bi se to radilo Na srecu susilica bar za posteljinu ful olaksa da je cista i suha u par sati. E da, on isto prije spavanja obavezno trazi vode i tokom noci se budi piti, tako da bi nam to bilo nemoguce izbaciti.
Mi njega uvijek uspavljujemo, ne ostavljamo ga da sam zaspi. Ili mm ili ja legnemo s njim u njegov krevet, citamo pricu, razgovaramo malo i onda pjesmica, draganje ili sto vec gdje on mora lezat i zmirit. Nikad nema toga da bi izasli iz sobe ili tako nesto. Nemre ni pokusat zapravo kad smo pored njega.
Damnarexx, kak je maloj s bakom u Ljubljani? Mi bas kombiniramo da malca damo teti na prespavanac pa se bas pitamo kak bi to zgledalo. Dosad jos nikad nije isao negdje prespavati bez nas. Na putovanje ga ipak trenutno nebi mogli dati ni sa kime. Ful je zahtjevan i filozofira non stop. Za svaku sitnicu pol sata pregovora. Bas nekak moram ful mudro odigrat 100 uloga dnevno da bi okrenula vodu na svoj mlin, iscrpljujuce nekad
Sortiraj odgovore
Najstariji