Red čestitke 😊
Lavice brzo ozdravljenje 💪
Annika wow svaka čast 🙂
Kod nas s pelenama sve kontra. Već preko dva mjeseca noć potpuno suha, doslovno bez da joj je jednom pobjeglo. Znači sad je skoro mjesec bez pelene bez noćnog incidenta. Najčešće izdrži do jutra, eventualno pita ako joj se piški usred noći..ali zato preko dana 🤯🤯🤯
Dva dana sve super, iduća tri se popiša šest i pokaka bar dva puta. Ali ne kuzim uopće šta izvodi jer nije da se zaboravi nego urliče da ne želi školjku ni bukalin, otrči u sobu ili negdje i pokaka se / popiša 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
[/url
MikiO bolje u pelenu nego u gaće kao M 🤢 ja sam prekjučer maknula pelenu pa kad bude, bude. Ako budem čekala da pokaže neki signal da je spreman, čekat ću do škole tako da sam maknula pelene
[iimg]
Red fox, čestitam 🥰
Pelene nemamo dnevne više, rekle su i tete u vrtiću da mu ne stavljamo uopće pa i kad traži.. Ali problem je i dalje što on neće kakati.. Jučer me tražio da mu stavim pelenu da se pokaka... Doslovno mi je reko da ima drek u guzici i da mu stavim pelenu.. Nije htio ni čuti za wc..
Mikio, hvala za preporuku za slikovnicu, ali nigdje je nema...
DeeDee, očito imaju neke blokade u glavi, ja svog ni na koji način nisam forsirala na wc da ima takvu odbojnost kakati, nije ni probao..
Ja sam se danas cijepila za vodene kozice 💪
E da, i počeo je izbacivati dnevni spavanac, već neko vrijeme u vrtiću ili ne spava uopće ili spava po 10ak minuta. I sad je u fazi da ne želi uopće u vrtić, place ujutro kad se oblačimo... I stalno isto nešto hoće neće itd..
Mikio tak je meni N bila guzica stalno crvena od tog govna i oko pise...i zato sam maknula i bok...evo odviknuo se...mi sad imamo drugi problem...kak je naucio drzat piskicu ocito mu se prepuni pa ga boli trbuh ...nocas se 100x ustala...plakao, dramio, urlao da ga boli...dns cak do pedijatra otisli i nis... kaze da zna bit tak i da mu prije spavanja min 1h prije nedamo pit (u toj fazii odvikavanja)
Mikio pa onda prvo dudu mici, a ad joj mozes probat davat na casu, reci da je velika vec i da joj duda ne treba, da vidi da ni mama ni tata nemaju i tak...ugl uvijek je puno price oko sveg 🤣 najavi joj da za dan,dva tri postaje velika cura i da joj ne treba vise, da se vise ne prodaje il neki foru...i nek ina potvrdi da je shvatila...i onda drvi po tom i kad se odlucis makni joj...budi spremna na borbe al ne odustaj
E a jucer meni doslo da mu nabijem dudu u usta kolko je urlao 😂 to je prednost tih duda da ih smiri al jbga nema je vise 😅
Nama je u vrticu dobro proslo, u pon je dosao doma u onom u cemu je otisao. U uzrak se popiskio dva puta i to u papuce 🤦🏼♀️ Jucer opet sve super.
Mikio moj je ovisnik o novalacu, sad jos ima i zahtjeve🤦🏼♀️ Vise prije spavanja da hoce da bude pec pec i da ima pjenice (to kad jako muckam), a muz je poceo raditi s mlijekom, tipa mjerica novalaca i malo vode i ostatak mlijeko, al ga je skuzio. Pa meni govori da on hoce da s vodom radim, nece mlijeko. Ja nisam jos planirala ukidat to. Isto bas nije neki izjelica pa bar to pojede.
Kaj se tice kakanja, ja svasta izmisljala, nama pali da drekec ide plivati u wc i onda putuje u kanalizaciju. I uvijek pali da i žar i AJ idu na wc jersu veliki (sad je hit žar i čudovišni strojevi, samo gleda i tna da smije dva crtica na dan i sam gasi tv). Tak da probajte izmisljati, da drekec ide ribicama, da slusaju kak ce napraviti buć…
I dudu isto jos ima, to sam mislila lagani na jesen, kad se malo ustabili u vrticu.
Isli smo jucer u amazingu, bas je super taj dio za male, lijepo se izdivljao. 50 kuna je sat vremena, to ne nama bilo cisto dosta.
Red čestitke...držim fige da prođe školski.
Annika tebi sretno s upisima i svaka ti čast što imaš volje za faksom.
Zarice barem ste obavili skoro sve pretrage pa mali može uzimati vitamine i što već bude potrebno na vrijeme :) Oleovit d3 smo i mi davali sad do ljeta al neredovito 🙈
.
Vidim svi malci imaju mušice 😂 I iskreno malo mi je lakše kad to pročitam jer nije samo moj nemoguć ponekad. Pomalo jedva čekam da krene u vrtić jer vidim da mu bude dosadno a tamo će se moći igrati i družiti s djecom.
.
Mi smo nazad na peleni...tri tjedna je bio bez nje i bezuspješno...prvih par dana super krenulo i nakon toga nema šanse da bi sjeo na wc ili nonu nego bi pišao i kakao di god bi stigao xD Sad opet nosi pelenu i to čak traži da ju obučemo,kaže da neće nosit gaće 🙈🙈 al vidim da mu počinje smetati jer ju non stop nateže i čim se upiša ju skida.... uskoro ćemo opet probati bez nje.
.
Mikio mi smo i dudu i bocu izbacili u danu...dudu je izgubio i nisam je našla do spavanja,taj dan je bilo malo uznemiren ali pošto ju ni on nije našao prihvatio je da je nestala i više nije ni pitao za nju. A kljunašicu je počeo otvarati i sipati sok tako da smo nju ostavili kod kumova pa je morao piti iz čaše,tako smo se i tog riješili.
mikio, pa mozda joj ne moras izbacit dudu sad. Mozda joj je i previse pelena i duda odjednom. Mozda nije spremna da bude 'velika'. Nekad ih je toga strah i zele i dalje bit nasi mali, pa ja joj nebi to ni govorila kad tako veli za sebe da je mala. (Znam da nekad veli i da je velika al svejedno, ocito joj ne sjeda bas to).
Mi malog najradje u west gate vodimo. Jedino bolje od tog nam je bila igraonica u Zadru u super novoj.
A jel ima nesto drugacije u amazingi ili? Kak bude?
Sortiraj odgovore
Najstariji