ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    06. Kolovoz 2022. 13:26

Sad vidim da mi nije linkove uhvatilo...
    Daska ... https://cutiecloud.com/proizvod/djecja-sklopiva-toalenta-daska-kiokids/
    Podloski za wc https://www.dm.hr/sanft-sicher-papirnati-podlosci-za-wc-dasku-p4010355274595.html

• Zarica
    08. Kolovoz 2022. 23:31

mikio, ja bi joj mozda rekla da sad kad se namjerno popiskila da mora cekat da je presvuces jer nemas vremena za to. Ne znam jel pametan potez, al prvo mi pada na pametJer ona nema problem da se popiski namjerno ako cete je vi odmah presvuc i oprat. Ako cete je ostavit upisanu mozda drugi put razmisli jel si to zeli (ne znam smeta li njoj biti upisana?) Ili se ona bas fino skine i popisa na tepih bez da sebe zmoci? Znam da je od mog frenda mali prestao piskit u gace bas nakom sto je jednom ostao upisan jer su bili na bicklima i zbilja se nije moglo nista dok nisu dosli do doma.
    Ovo govorim naravno jedino ako tako prijeti pa pisa da ostvari prijetnju, ne ako slucajno pobegne
    Kod nas sve 5, jedino sam ja non stop umorna, nikako se naspavat pored ovih klinaca. Dan mi je skroz ispunjen i da se naspavam morala bi tocno zaspat cim legnem i ne se budit do jutra sto naravno nije ni priblizno tako A svaki pokusaj hvatanja sna po danu mi propadne. 

Grizli
    08. Kolovoz 2022. 23:45

Mikio dobrodošla u klub... Nama se M dosta dugo znala iz inata popisat i tetama u vrticu. Mi smo to izignorirali. Pozvala bi ju da pomogne ocistit i staviti susit tu robu. Pravili smo se da nas to uopce ne dira. Mi bi joj svaki out rekli a dobro dogodi se da se popiski jer si jos mala djevojčica, naucit ces kad budes velika. Sad vise nema tih ispada. Tu i tamo kad bi se zadubila u nesto se znala popiskit sad sve rijeđe to je faza bi aj rekla i trening nas roditelja.

Angelly
    09. Kolovoz 2022. 13:41

Mikio ja bi na tvom mjestu rekla da me boli glava i da sam umorna ko pas i otisla se lec u neku sobu. Ocito nema na finjaka, nek preuzme malo deda.
    Meni stigle nepropusne plahte i dns micem nocnu pelenu, mislite na mene i drzte fige za suhu noc 😂

Lorena94
    09. Kolovoz 2022. 13:46

Pozdrav drage moje.. u ogromnom zaostatku sam, vidjela sam da su se neki lijepo odviknuli od pelena, neki zezaju.. T preko dana super noć popiški sve tako da po noći dobije pelenu.. bili smo na moru, uspjeli izdržati 5 dana i popalilo mu se zubno meso, neće nitko takvog malog primiti jer ne želi surađivati.. brata su starci vodili u KB Dubrava kad je bio 2 god da mu pokušaju trule zube, T ima koma zube, izgleda na moju stranu obitelji, ali nitko ne želi kod nas u Slavoniji raditi s takvim malim..Ima možda koja od vas saznanja rade li to još uvijek u Dubravi??

Valkris
    09. Kolovoz 2022. 15:08

Mikio, baš mi je susjeda maloprije pričala da se tak mali popisao namjerno jer nije mu htjela crtić pustit i uzela mu je neku igračku najdražu i stavila na najvišu policu te kao dobit će ju natrag kad prestane piskiti po tepihu jer je wc mjesto za pisanje.. Sve normalnim tonom i bez kazne, a gledao je u igračku svaki dan i tražio da ju skine. Kaže da se mali nikad više nije iz inata nigdje popisao i za par dana mu je vratila tu igračku.. 
    Neke stvari treba možda presjeci ipak. Bez obzira na odvikavanje, ona je to namjerno i svjesno napravila, ne slučajno. 

Grizli
    09. Kolovoz 2022. 21:47

Cure jedno pitanje ne tice se djece...da li koja od vas ima nakon poroda problema sa uzasnim glavoboljama koje prije u takvom obliku nikad nije imala, bas ono bol grozna, bljeskove i zamucenje vida prije početka i onda pol glave boli, svijetlo i buka ravno ubojstvu... Ne pomaze buprofen, kafetini i lupocet, nekad traje 2-3 sata nekad i danima...
     I pojavu kapilara po nogama, onih ko mreža neznam ni kako se to zove? 
    Meni od poroda se to dvoje počelo pojavljivati, ajde još kapilare mozda postoji nesto korisno za mazanje iako ni to nisam uspjela otkrit sto. Al ove glavobolje nemam pojma sto raditi i kako si pomoći. Mm mi tvrdi da je procitao bio na onim papirima sto ti gurnu u rodilištu da potpises prije epiduralne da moze biti od nje kao nuspojava, ja se tog ne sjecam. Ako ima koja koji pametan savjet... 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 

annika
    10. Kolovoz 2022. 11:04

Grizli ja nemam neki pametan savjet ali znam da može biti od epiduralne ali i da mogu biti hormonske glavobolje- javljaju se oko 35. i povezane su sa hormonskim promjenama žene u tom razdoblju. Meni su se počele javljati u vrijeme ovulacije u tom razdoblju

[iimg]

• LoSaLoSa
    10. Kolovoz 2022. 16:28

Grizli ja sam dobila spinalnu no nemam nikakve nuspojave. Dok se npr. jedna poznanica non stop zali da je bole leđa od spinalne tocno na mjedtu uboda 🤷‍♀️ Ja sam jednom imala gadan napad migrene no prije nego sam bila trudna tako da nema s tim sigurno veze. A ovo sto annika kaze mi ima smisla. Bas sam nedavno pricala s frendicom (koja je rodila bez epiduralne) i veli mi da je u pms-u pocela dobivati gadne migrene kao sto ti opisujes. Obavila je neke pretrage i isto su zakljucili da je vjerojatno od hormona jer ju je i u trudnoci cesto glava boljela.

Simbalija
    10. Kolovoz 2022. 22:54

Grizli nemam iskustva sa migrenom nakon poroda,  imala sam epiduralnu. Ali dobra frendica mi godinama ima migrene koje započnu s tim zamućenjem vida tzv. maglicom i kaže da moraš tada popiti lijek jer kad već dođe do boli ništa ne djeluje. Ona ima poseban prašak za to, ne koristi ove standardne tablete jer joj ne pomažu.
    --
    Što se tiče odvikavanja, ja nakupovala gaćica za cijelo selo, a G niti jedne nije popišala u ovim desetak dana. 🙈 Držite fige da tako i nastavi 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.