ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    11. Travanj 2022. 08:40

Damnarexx, ja sam bila u sv. Heleni na raznim testiranjima u morali su mu izvadit dve epruvete krvi. U najmanju ruku uzasno iskustvo. I sjecam se da je netko rekao da je pripremio dijete tako da mu je pricao da je to kao ubod komarca, ja si mislila kak je to uspjelo, pa nama je bio zivi hororac. I sad kad smo isli u Klaicevu znam kak izgledaju te kao ubod komarca Valjda ima vise metoda, al ova ubod komarca nam je fakat bezbolno prosla. Al ceka nas jos svasta na popisu pretraga. Jel IgE iz vene ili isto moze samo ubod? To nas ceka sad. Kak vam je to zgledalo? 

MaRe
    11. Travanj 2022. 20:18

Mi smo vadili iz vene kad smo išli na testiranje... uzeli su mislim 3 bočice jer su ga testirali na sve i svašta. Meni je bio horor al njemu je prošlo ok...jedna sestra je stajala sa strane i zabavljala ga s igračkama tako da nije gledao šta druga radi...nije ni zaplakao....a ja sam se prije toga danima žderala kako će to izgledati i proći 😏 Mislim da zavisi i od sestara kakve su i kako vade. 
    Ja sad kad sam zadnji put vadila krv kod dr.... ajme mesar je valjda nježniji...ruku nisam cijeli dan mogla micati kak mi poplavilo i bolilo me...a tek peklo 😏
    Damnarexx ajme već 7,5mj...pa kuda vrijeme letiii. Jel se posjeo već?Kako idu kašice?

Damnarexx 🌺
    11. Travanj 2022. 20:56

Zarica iz vene je bilo😒 i to iz drugog pokusaja jer ima katastrofa vene.
    Mada su njemu to vec vadili s 2mj i nije bio alergican na km, sad cemo vidjet..ovo je dermatologica iz Klaiceve trazila da ponavljamo.
    A na ubodima nije bio.
    Mare ajme super vam je proslo! 
    Nije se jos posjeo😅 i voli papati😁 al nisam jos uvela alergene, cekam da se konzultiram s dermatologicom u petak

• Zarica
    12. Travanj 2022. 00:54

Damnarex, tak je i nama, iz drugog pokusaja. A prvi je trajao isto cijelu vjecnost. I tako mu je sporo kapalo, rekla mi je sestra da mu se vjerojatno sve zamrzlo od straha. On je bas jako plakao, bile su dvije sestre al nismo ga uspjeli tolko destraktirati. A steta, citala sam da ige inace ide iz prstica za klince, al dobro, kaj je tu je. Valjda ce bolje proc ovaj put...

Lavica27
    12. Travanj 2022. 07:17

Petra cestitaaaam!!!! Javi se s dojmovima 🥰
    Hani, sve ovisi sto bi napravila, ako bi u svakom slučaju ocuvala trudnocu onda ti realno nista ne znaci ni nifty (kojem ispod radara ode masa bolesti kao sto LoSa kaze)... 
    Zarica moj N je nekad u onih prvih mjesec dana zivota hospitalizacije imao i po 2 rendgena na dan tako da to je kao u sa lijekovima-ako je korist veca od stetnosti onda ides s tim. Al mene nitko nije nista ni pitao niti bi dvojila cak da me pita ako Ce mu pomoci...

• Zarica
    12. Travanj 2022. 09:30

Mislim da je jasno da ako je neophodno da treba napraviti koju god pretragu, ali mi ipak nismo trenutno u takvim situacijama kroz koje ste vi morale prolazit. Znamo da rendgen nije kao vadjenje krvi, a realno doktorica koja nas je poslala jedva da je bacila pogled na njega, dok si je doktor koji nam je rekao da bi ga on radje izbjegao ipak uzeo malo vremena, razgovarao s nama i gledao njega. Doduse, kod njega smo bili iz drugih razloga, al takvi doktori mi ulijevaju povjerenje. Mi cemo svakako ovaj put rendgen preskociti 
    mikio, kaj nece ni vrecu s nogama? Mi smo naletili u Lidlu prije cca tjedan dana na nju i fakat nam je preporod. Malac je bas voli. Inace i on se ful otkriva ako stavim poplun kakva god da je temperatura i kao da mu poplun bas smeta. Mada je i preko vrece pokusam malo nogice mu prekriti :P

• Zarica
    12. Travanj 2022. 09:42

Jel ima tu netko da se kuzi u stolariju? :P Napravili smo ugradbeni ormar i bas smo bili zadovoljni dok nismo skuzili da nam je dio polica prekratak i da smo po dvije krace mogli komotno spojiti u jednu duzu i osigurati si vise prostora tako. Ne znam jel se moze to prepraviti i ako je puno posla. Bed mi je uopce pitati tog majstora  Bas smo neiskusni.

Grizli
    12. Travanj 2022. 09:46

Damnarexx nadam se da bude sve ok sa malcem i pretragama, kao i Zarice vama. Osobno ne smatram vise taj rtg taaaako jaaako strasna. Prvenstveno jer zracimo se milijon puta dnevno sa svim medijima oko nas. Drugo nisu to vise bas onako kao prije 20 godina strojevi iako su negdje prastari... Mi nismo sa M isli na rtg al je kao beba od 4 mj bila na urografiji, magnetnoj nekoj i ostalim pretragama potisla sam sjecanja iskreno na taj period jer meni je to bio ogroman stres. Dugo sam se borila s tim da tako minijaturnu tamo zrače, daju radioaktivnu infuziju, pa snimaju 30 minuta... Meni je glava zujala danima, ali na kraju sam shvatila da bolje to nego komplikacije koje smo mogli imati da nismo obavili te preglede onda. Zahvaljujući dobrom nalazu nije bila osuđena na uzimanje antibiotika preventivno do neznam koje godine zivota sto su nam bili uveli. Po meni bolje obaviti pretrage pa mirno spavat, ja bi se uvijek pitala dal griješim ako ne odem na neku pretragu.
    Mikio M jos spava u vreci ali se pokusavala izvuc van pa sam ju pocela tanje oblaciti samo pidzama i vreća pa je prestala pokusavat pobjec van. Probaj mozda sa dekom, makar malo tanjom. M mrzi osjetiti poplon na sebi neznam zasto, al deku ce svaku.
    Jel moguce da se djetetu pojavi crvenilo na kozi izmedu nogu zbog vrućine? M se pojavilo na bedrima s unutarnje strane vise kao prema rubu gacica. Ne trlja joj se noga o nogu pa da bi bila iritacija od toga, al je do sad nosila one debele tajice pa mi se cini da mozda to problem kako je zagrijalo. Jel ima koja iskusva kakvog? I cime to "liječiti" 

• Zarica
    12. Travanj 2022. 10:29

mikio, ja se i ljeti pokrivam. I muza i malog. Imam neku ovisnost pokrivanja

• Hani
    12. Travanj 2022. 12:22

Zarice, sve se može prepravit, samo je pitanje isplati li ti se.  Jesi li riješila onaj misterij švedskih pelena?

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.