PetraB sretnooooooo na novom poslu i da klinci budu zdravi da ne mora muz na bolovanje ni ti...
Annika vama nikako da prestanu problemi... Drzim fige da ozdrave klinci, da M pocne slusat, da kuca bude gotova i prije... I potvrđujem tvoju da sa 35.pocnu hormonalne migrene pred mengu... Tocno 5 dana prije 😵
Simbalija ovaj put sam odustala od svih "prirodinih" i kao blagih kerefeka za kasalj. Cim je pocela kasljat dala sma joj Panatus i svi mirni. Kad sam zbrojila i oduzela mislim da joj manje stet ete 2 zlicice dnevno nego ono mucenje po noci sa kasljem, pa ne spava kako treba, gusi se, place, po danu ona ne može ni jest od umora. Krema mozda ima mentola ili tako neki sastojak pa ju hladi i pecka...
Nema mentola, eukaliptus i borove iglice. Probala sam sebi, ništa ne osjećam.
--
Cijepljenje je imala nedavno, ali mi smo kaskali cijelo vrijeme (trebalo je biti sa 18mjeseci) i rekao je da je iduće sa 5 godina.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ja ću isto ubuduće odmah Panatus kod kašljanja i svi mir.
Jedino nama pomogne i onaj čaj luk i jabuka ako nije teži kašalj. A kod tezeg panatus i bok.
Cijene materijala su išle jako gore. A i cijene majstora. Čak su cijene majstora išle 100% gore kod nekih. Znam iz prve ruke jer smo kat sređivali.
Nama recimo Panatus ne pomogne nesto. Isto kao i svi drugi ljekovi, sve nesto polako, sto godina dok se ne oporavi. Neki dan sam naletila u Veronici na guscju mast pa mi vele da se moze to i po prsima mazati za te probleme. Mada nekak mi je cudno, ocekivala sam ipak nekakvu razliku od ove koju kupimo pored maslaca u ducanu
Mi isto cjepljenje zadnje s god i pol obavili. S dve nismo ni sistematski imali ni nis. Rekla nam pedica s 5 godina opet. Inace bili smo kod endokrinologa za visinu i u Klaicevoj zbog bronhitisa i laringitisa. Zena je nakon sto je milisekundu gledala u usta rekla da ima jako velike mandule i da vrlo vjerojatno ima i trecu. Rezultat svih pretraga su milijuni novih koje moramo obavit. Endokrinolog je rekao da je iznenađen s nalazima, da je s obzirom na njegovu visinu i tezinu imao neka ocekivanja od nalaza, ali se ispostavilo da su ok. No po njemu nesto ne stima ili se u najmanju ruku treba sve provjeriti. Visina je treci percentil (sad je na 83.5 cm),a tezina je 25 percentil. I on nam je savjetovao da bojkotiramo rendgen pluca na koji su nas slali u Klaicevoj, osim ako zbilja ne mislimo da je prijeko potrebno...
Zarice, obavit sve pretrage pa da ste mirni🤷♀️
I nama sljedece cijepljenje tek sa 5.
Mikio, ok sam, al od jucer ne mogu uzivat u trudnoci. Bezveze sam isla na kombinirani probir i dosli mi rezultati 1:90 za Down. Šalju me na amniocentezu, ali necu zbog mogucnosti pobacaja. Za nifty nemam para, tako da sad ne znam na cemu sam. Ukvarila sam si iščekivanje😏 Nisam trebala ić na to🙍♀️
Hani, razmisljaj pozitivno, ipak je gotovo 99% sanse da ce sve biti ok. Ja nisam radila kombinirani ni prvi ni drugi put da de postedim te muke razmisljanja hoce li sve biti ok. Ako to ne utjece na tvoju odluku o porodu, nemoj ni ponavljati. Saljem pozitivu
Petra ajmeeee čestitam ti...puno sreće na poslu a klincima puno zdravlja da mama može raditi u miru.
Angelly svaka čast...mi smo se najduže 15min vlakom vozili,ostalo sve auto....iako kad im uvališ crtani budu oni dobri a mi se brinemo kako ćemo 🤭🤭🤭
Hani ❤️ a znaš da smo imali forumaša s visokim postotcima pa ak se dobro sjećam da su cure išle i na kombinirani i na nifty pa na kraju tek na amnio jer svuda bili loši rezultati a na kraju zdrave bebice ☺️ bit će to dobro 🤞🤞
Annika da ne pišem ponovno...prepisujem želje od Grizli 😀
.
Cijene su otišle u nebesa ...kad je litra ulja 20kn a mlijeko na akciji 5,90 nemamo o čem drugom više pričati. Bit će tu svega al jbg tko preživi pričat će. Bit ćemo na kruhu i vodi 🙈
.
Ja od poroda imam užasne glavobolje dan,dva,tri prije m i bol u donjem dijelu leđa je isto ajme....ne treba mi kalendar po tome znam da ću dobiti. A što me ovaj mj šora pms,ne mogu vam opisati. Ljuta sam toliko da me mozak boli, pa mi se plače,pa sam vesela i tak.Ak ne završim ovih par dana u novinama da sam ubila muža bit će dobro 🤣🤣🤣 Noćas sam mu htjela staviti jastuk na glavu jer je od cijelog kreveta došao hrkati skroz meni na uho a ja od nervoze nikako zaspati 🙈🙈 užaaaas
Petra čestitam ti od srca🎉 mogu misliti koje uzbudjenje
Zarice a što bi htjeli rentgenom pluća vidjeti? Jasno mi je za rentgen šake, i ja sam s kćerkom prošla endokrinologa. a to uvijek bude tako kad kreneš kod doktora zbog nečega, milijun pretraga.
Hani, vjerujem da ti je teško ali čak i da su ti dali manju mogućnost- mogućnost, kao i svima nama, i dalje postoji. Znaš i sama da uzimaju u računicu i godine i svašta nešto. Kako bude, bit će - a ja vjerujem da će biti sve ok.
[iimg]
Losa, moj necak ima takvu dijagnozu, odnosno njemu su dijagnosticirali neku vrstu astme. Nemaju pojma na kaj zapravo reagira, nesto nedefinirano iz okoline. Tak da on ima terapiju za odredjene mjesece ili ako mu krenu simptomi. Ja sam ocekivala da ce tako nesto i s nama biti. Mada mi nema smisla bas sad mu uvoditi nesto isto jer je sad zdrav, al ocekujem reprizu iduce zime... tak da nisam bas pametna...
Annika, valjda je rendgen da eliminiraju neki problem s plucima zbog bronhitisa koje je imao i tih stalnih groznih iskaljavanja. Al ne planiramo ici na to... I ja sam kao mala isla na rendgen sake i meni je ispalo da su mi kosti par godina razvijenije
Petra bravo! Cestitke! 🥳🥳🥳
.
I T je sa 4mj isao slikati pluca, ono kad je imao bronilitis i kad smo zadrzani na odjelu.
Ne ponovilo se😒
.
Mi imamo rekord! Mjesec i pol ova kraljica ide u vrtic😁 pocela je kasljati prekjucer..jadnica cijeluuu noc, kataatrofa je spavala..mi nismo skoro uopce.
Onda sam joj iducu noc dala Prospan, namazala prsa i ledja sa bronho nekom masti, stavila par kapi Ravensare u difuzor i spavala je bez kaslja🤯 sad...dal se poklopilo, ili je sve ovo utjecalo ja ne znam.
Kaslje i dalje, tu i tamo, ali ni blizu onoj noci.
.
P.s. imamo dva zubica🤪 sa 7.5mj tek🤭 a E dobila sa 5.5mj😅
.
Bili smo u petak na testiranju za kravlje mlijeko, igE.
Je li tko prolazio tu sagu? Pretpostavljam da je.
Sortiraj odgovore
Najstariji