Angelly, sretno :D
Citala sam negdje da zapravo prosjecan Hrvat i prosjecan Njemac 'sjede' na istom bogatstvu zato što je kod nas standard posjedovati nekretninu, dok u Njemackoj nije (kao ni u mnogim drugim razvijenim drzavama). Oni jednostavno imaju vise love, dok mi tu lovu imamo u nekretnini. Em sto ih dobivamo kroz nasljedstvo (na sto bi ja osobno opalila dobar porez, al to je druga prica :) ), em sto su dosad cjenovno bile dostupne, a i jos su. Tako da mi se nekako cini da ce kod nas ova inflacija nekretnina vremenom jako raslojiti drustvo. No otom potom. Nadam se da ce place bar kolko tolko pratit poskupljenja namirnica i ostalih stvari u kosarici...
Cijena materijala je ta koja je isla gore. Stolar nam je prosli tjedan dao ponudu za neke radove po kuci, rekao je da ponuda traje do tjedan dana max jer da mu se nedavno dogodilo da je cijena materijala unutar dva tjedna porasla 20posto.
Hello!
Prvo Red Fox bas mi je zao sto je ovakav ishod i da si imala takvo iskustvo. Grozno
A sad... Posao... Onaj razgovor nakon online testiranja je prosao bez dogovora. Nude placu za SSS sto uopce nema smisla s obzirom na opis posla i odgovornost koju posao nosi tako da, pozdravili smo se 🤭
A ovaj drugi posao, gdje sam bila na drugom krugu... DOBILA SAM GA!!! 🥳 Pocinjem raditi u ponedjeljak. Bolja placa, bolji uvjeti. Tako daaaaa....danas dala otkaz, sutra saljem zahtjev za prekid porodiljnog i krecem radit 😊😊😊
Jako sam sretna i bas se veselim. Cure su bile doma u pon i uto jer je K kasljala jako a od danas su ponovno u vrticu, nadam se da ce izdrzati jer ce mm bit lud od bolovanja 🤭😅🤭😅🤭
url=https://lilypie.com][/url
vau Petra, super pa cestitam :)🎉🎉🎉🎉🎉 Sigurno je preuzbudljivo vracat se u posao nakon toliko vremena, drzim fige da sve bude super:))
Kakav SF je meni ovo "danas dala otkaz, u ponedjeljak počnem radit", uvijek neke drame kod mene 🤣
U svakom slučaju, bravoooooo, čestitam🥳🥳🥳
[/url
Evooo nas 🤭 put prosao j vise nego dobro, malo jeo, malo gledao van a onda dobio žara crtic i bio mir 🤣 malo je u hotelu od uzbudjenosti teze zaspao al evo krmi napokon...
A ne znam, to s majstorima mi je individualno. Mi smo dobili 3 ponude za ovaj posao koji radimo. Jedna je bila 2000kn ruke, druga 4500kn ruke treca 8000kn ruke. Svi su kvalitetom tu negdje, preko preporuka dosli do njih. Tak da mi nije neki pokazatelj. Al realno unazad par godina i moja je placa isla dosta gore. Al ovo kaj se dogadja s nekretninama, ja kad gledam stanove koje sam gledala tamo oko Bozica, to je razlika po 500 eura po kvadratu. A prosli tjedan kaj se desilo mom frendu, gledao je stan za 2300 u zgu. Kroz cca 2 tjedna isplanirao kakav ce kredit, dogovorio s bankom kak bi to islo, vratio se investitoru, da bi ovaj rekao, 'a ne, ipak smo podigli cijenu na 2800' . Zvuci ko bajka al true story
Hehe evo svi zivi, N se natrpao palacinki ko da nema sutra a muz javlja da je ok prosla noc s T 🤭
Petra ženo pa čestitam!! 😊😊❤️
--
Meni G i dalje kašlje, jučer sam uzela onaj balzam za mazati, ne kužim koliko toga ide? S tim da se G dere da je peče iako joj nije crveno ni ništa.. Ne znam što bih s njom.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Jutro😊
Petra, divno, baš mi je drago da si zadovoljna!
Simbalija, kod G se kašalj vukao 25 dana😁 Izdržite💪
Angelly, fali li ti T već?🙊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji