ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    12. Travanj 2022. 13:43

Ej Hani, kak si ti? mikio mi je bila objasnila oko toga. Kupila sam na kraju platnenu pelenu i cover, kao jednu za pocetak, pisalo je do 18 kg. Sva sretna to oprala, proucila, al ono premala mu je ful. Tak da sam opet na pocetku :D Ne kuzim koju da uopce velicinu onda gledam. Sumnjam da postoje sad pelene za preko 20kg, tolko valjda prvasici imaju 

• Zarica
    12. Travanj 2022. 13:44

miki0

Zarica

mikio, ja se i ljeti pokrivam. I muza i malog. Imam neku ovisnost pokrivanja

I ja, i to poplunom, muz spava skoro pa gol, samo u gacama. Tak da ja nisam mjerilo, a ni on 😂😂

Isto tako izgleda kod nas 

Grizli
    12. Travanj 2022. 20:30

Mikio mislila sam da joj stavis tanju deku, a ne u vrecu vec kad ju je otkad odbacila. Mozda joj je toplo ili da samo maknes carapice.
    Jel koja kupovala jaknu od Sinsay za kince? Trazim neku sad za prijelazno razdoblje da je nepromociva, kad puse da je ok, i da ima kapuljacu, a opet da je tanka. Vidim da oni imaju zgodnih al ne mogu procjeniti dal je debela ili ne

MaRe
    12. Travanj 2022. 21:33

Grizli ja sam malom kupila prsluk i jaknu...prsluk je odličan i debeo a jaknica je kao za prijelazno razdoblje... tanka ali je iznutra onaj topli materijal i nepropusna je iz vana.... odlično mu stoji 😎 stavit ću link ako će proći.
    https://www.sinsay.com/hr/hr/3767j-59x/kurtka-b-2vpn-si
    .
    Na sreću mali se ne buni na vreću inače bi se smrzavao...tko bi se budio pokrivati ga 🙈🤣 Sad smo prešli na tanku jer se u zimskoj počeo znojiti...al ga pokrijem s velikom tankom dekom... tako da mu je fino toplo a pošto je deka velika ne otkrijje se dok se vrpolji.
    .
    Grizli a da joj nije od mokraće il nešto? A je tako imao kad sam mu ono skinula pelenu pa se popiškio...odmah mu se zacrvenilo xD

• Zarica
    12. Travanj 2022. 23:54

Grizli, mi kupili takvu jaknu u lidlu takodjer prije nekih tjedan dva. Vodonepropusna i tanka s kapuljacom. Bas mi je ok. 

• Zarica
    13. Travanj 2022. 11:19

Joj i meni je tak lijepo ovo razdoblje. Odem po njega oko 3, pol 4 i vucemo se do doma po 2 sata jer stajemo u parkice i na kave. On je i dalje u osjetljivom periodu kad mu vrtic nije bas drag, al ok je generalno. Ko da je nekak skuzio da se to mora. A i doc ce opet ono razdoblje da mu se jako veseli, sigurna sam. Od sutra je doma jer tete idu na godisnji i spajaju se grupe. Tak da sam i ja na GO iduci tjedan, woohoo :) 

• Zarica
    14. Travanj 2022. 00:54

Da, radit cu do kraja. Samo radim recimo cca 5,6 sati ujutro pa navecer nadoknadim kad on spava ako ima sto, a najcesce ima svasta. Evo taman zavrsila :D Mi imamo neke aktivnosti s frendovima koji takodjer imaju malog kao naseg, razlika je 2 tjedna. Fakat je milina kak se igraju, napokon je to neko doba kad se bas igraju skupa, a ne da si samo uzimaju igracke, rasplacu jedan drugog ili slicno (mada desi se i to ). Losa, imam dileme oko tog rucka zbog iste situacije. Tete vele da dobro pojede, al on kad se doma sjedne za stol nakon vrtica ne staje. Samo nizem sljedove :D Al nekak me s ovim super vremenom vuce da ostanemo odmah vani pa pojede on i kasnije. Mada bi pametnije vjerojatno bilo odmah ga posjest doma.
    I danas smo prvi put otisli pjesice na drugi kraj grada mali i ja (hocu rec bez kolica, a i auta). Napokon se odvikava od nosenja pa se i ja odvazim ici bez kolica (jer ga nositi ne mogu). Je da traje sto godina, al na to se pripremim. I bas muca opet. Faze nemucanja i mucanja mu se izmjenjuju - tipa 2 tjedna ne muca uopce pa tjedan dana jako muca. Uopce mi nije jasno koji je okidac za to. 
    mikio, cini mi se da te N provocira s tim trpanjem svega u usta 

Simbalija
    15. Travanj 2022. 10:06

Hej drage cure🥰 Losa tvoji dani zvuče super,  meni G voli asistenciju, tipa kad idemo u parkić stalno i ja moram nešto, daj me ljuljaj pa bi na klackalicu pa bi na vrtuljak. Ne mogu sjest i gledati. Mislim da se uopće ne zna igrati s drugom djecom,  barem ne u parkiću ili ne želi. Voli stariju djecu i njima prilazi, ali oni se naravno ne žele igrati s njom. U vrtiću isto ako su svi na dvorištu ide se igrati sa starijim curicama..
    --
    Inače ne znam kako se vaši ponašaju kad ste vi bolesne?  Znači zakurila sam u utorak na 40, doslovno. Nisam živjeti mogla, oči otvorit nisam mogla. Ona je podemonila, od super slatke cure s kojom ništa nije problem,  ujutro bi se derala sat vremena jer ju je tata vodio u vrtić,  tamo je plakala, a nikad ne plače i voli vrtić i onda bi došla doma vidjela mene na kauču i gotovo smak svijeta,  neće pelenu skinuti, neće jesti samo vrišti, plače, dere se. Skužila sam da se zabrinula da sam ja loše i valjda joj je to bio jedini način za pokazati.. Danas sam ja bolje i bez beda se obukla i otišla s tatom.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    15. Travanj 2022. 14:38

Onda se valjda uplaše za mamu 🤷🏻‍♀️ ne znam kad je mm bio bolestan (37.5)  i ležao na kauču vikala je pssst tata nana i pokrivala ga dekicom. A mene je dizala (sa 39,7)  i vikala nije mama bubanaaaa 🙈 pa sam vikala na nju pa mi je bilo još gore i tako..

Danas sam se testirala na koronu i gripu pa da vidim kojeg sam uhvatila😁

U Ri u pravilu ne daju da ide u vrtić ako nema pune 3god do 1.9., meni je to ok s obzirom da su u jaslicama manje grupe.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Zarica
    15. Travanj 2022. 21:51

Kod nas grupa s kojom si krenuo u jaslicama jest grupa u kojoj ces biti do skole. Tako je bilo i kada sam ja bila u vrticu. Ne kuzim ovja sistem, znaci neki ostaju u jaslicama, a neki prelaze u starije grupe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.