ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    20. Travanj 2022. 10:11

Kaj vi ne bacate ukakane pelene na balkon pa Direkt van u kantu? Pa mi bi pomrli od njegovih miomirisa 2x na dan🙈

Grizli
    20. Travanj 2022. 14:35

Mikio kod nas je isto mahanje 💩 i slusanje bljuca bilo okidac da to pocne bez problema obavljat na wc.
    Mi za sve pelene smo imali malu kantu posebnu u kupaoni i jos sam ja svaku pelenu u vrecicu onu mirisnu iz mullera umotala cim bi je skinula i ta kantica se praznila dvaku večer. A sada nocnu pelenu isto u toj vrecici bacim u kantu nasu u kupaoni pa to nosimo svaki 2-3 dan jer nema nekog mirisa. Vise smrde carape od mm kad ih baci u smeće nego to 😂😂😂
    Mi dobili vagon slatkisa i odjece opet i to zimske taman za sad velicinu, jedino moja mama joj kupila ljetnu pidzamu, a moja sestra playdoh. 🤦‍♀️ Jos im svima kazemo da ne kupuju toliko slatkisa, robe da ima hrpetinu ako da nek kupuju za ljeto i opet ko da govorimo zidovima. Ovo sto joj se svida bananko i kinder sam probrala i spremila joj, ostalo sve malnula u ormar za prosliejditi dalje.
    Btw Mikio pa sta sve kinder sto je dobila su bili lot brojevi sa salmonelom?? 😢🥴🤨😵 Ja nase pregledala nismo nis od toga dobili i pustila joj. 🤷‍♀️ 

DeeDee
    20. Travanj 2022. 18:08

Mi smo sav kinder veselo pojeli i pravili se da nismo čuli za salmonelu, za sad uspješno 😂😂🤦🏼‍♀️
    Kod nas pelena ide pred vrata i tko prvi silazi je baci u vanjsku kantu. Inače noviteti kod nas su da je počela svako jutro piškiti na školjku i uglavnom joj bude noć suha pelena skroz, stavim je na pokojem presvlačenju kroz dan i prije spavanja isto na školjku ali to kako kad obavi, uglavnom ne. Danas smo predali zahtjev za jaslice, sva sam uzbuđena😁 
    Mislili smo odmah vrtić pa kao kad napuni 3 ali mi je frendica koja radi u vrtiću savjetovala ovako iz više razloga + vidim da je i mami i svekrvi postalo preteško s njom i često dobije crtiće jer više ne znaju šta bi tako da se baš veselim, trebala bi upasti 🤞

[/url

DeeDee
    20. Travanj 2022. 21:41

Mikio zato što vrtić može dobiti tek od pune 3, dakle u našem slučaju od 27.01. na dalje a upisi su sad. U najboljem slučaju bi dobila odbijenicu i bila na listi čekanja pa ako ostane koje mjesto slučajno prazno bi upala tad kad napuni 3. A jaslice kreću u 9.mjesecu kao prvi razlog, iz jaslica ima pravo na direktan premještaj čim napuni 3 i prednost pred djecom koja prvi put upisuju kao drugi razlog + navodno da je prilagodba puno bezbolnija s vršnjacima (starija jaslićka) nego da uleti u grupu od 3 do 7 odmah (kod nas je mješovita grupa jer je mali područni vrtić)

[/url

Simbalija
    21. Travanj 2022. 11:42

Mikio bravooo za nuždu!! 😊😊 Jesam ja jedina koja to uopće ne pokušava? Ne znam nikad je ne stavim na školjku da obavi,  kao razmišljam da ona to ne kuži. Baš me ovih dana par ljudi pitalo zar je još u peleni, a nemajka se ni ne trudi početi odvikavanje..
    Mi pelene stavimo na balkon u vreću pa direktno u kantu..
    --
    Kod nas nisu grupe od 3-7 godina,  ali ih je preko 22 u skupinama . Ja sam podnijela zahtjev za drugi bliži vrtić pa ćemo vidjeti hoće li dobiti, tj. podnijela sam za jaslice jer nema 3 godine. Iako jako voli svoju tetu i ne znam sad bi li je premještala ili ne, ali teta niti ne zna hoće li ostati u istoj skupini pa ću doći na isto.. Novi vrtić bi bio pored zgrade od mojih roditelja.
    --
    Nama kinetički još zapakiran od rođendana, sad kad vidim komentare možda se odvažim joj ga dati 🙈 mikio zna biti jeftiniji u kauflandu, znam da su oni dvorci sa pijeskom bili po 99kn.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    21. Travanj 2022. 15:17

Ipak je bila "samo" gripa 😁 bolje sam, iako dosta umorna, valjda sam iscrpljena. Doktorica me pitala što ne ostanem doma tjedan dva. Ehhh kad me ne bi čekao posao možda i bi 🙈
    A G ne želi sjediti na školjki, odmah se dere spusti me. A na tutu želi sjesti samo u odjeći. Nema veze,  nema žurbe, bude shvatila. Zna kad kaka i kad piški jer mi kaže.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    21. Travanj 2022. 20:12

Simbalija, niti mi ne pokusavamo. On ne zeli tako da uopce ne isprobavamo. I tete su mi rekle da ni iduce ljeto nece biti prekasno za to. Vidim da kuzi sve oko wca i znam da bude krenuo kad ce htjet. Ma bude se ona brzo privikla na novi vrtic :)
    Mi nemamo posebnu kantu za kakance, a na balkon mi je isto gadno stavljat :P Stavljamo u normalnu kantu, al i nju promjenimo 2, 3 put dnevno jer nekako stvaramo uzasno puno smeca:D No probat cu mikio te krpice koje spominjes. 

• Zarica
    23. Travanj 2022. 09:06

Ja se nekak bojim da ce se bube pocet skupljat ak ih krenem stavljat na balkon

mrgud_zg
    23. Travanj 2022. 09:10

Losa hahaha ja bi poludila 🤣
    Evo da se malo javim, ja bila na seminaru 3 dana/2 noći i prošlo je super 🥳🥳🙈 poslje vrtića ga je uzela moja mama svaki dan i bio je super, a navečer se nije dao spavat i muža zezao do kasno, al nije bilo ni jedne suze za mnom 🤭 nemrem vam uopće opisat koje je to olakšanje..
    Kod nas je najveći napredak u govoru. Baš mu doslovno svaki dan raste fond riječi, nije to čisto naravno al baš napreduje tako da mi je ogroman kamen sa srca pao 🙈
    Kaj se pelena tiče ne pokušavamo uopće. On svaki put pokaže čim je piskio i kakao, al ne traži na wc. A ja ga ne stavljam. Baš nam je ful dimacno zadnjih mjeseci i jako smo malo doma (radovi, gosti, put) da se nisam uopće tome posvetila. Nama pelene stoje na balkonu u vrećici a u njegovoj sobi imam kantu na vanjskoj klupcici od prozora 🤣
    Petra čestitam za posao 🥳🥳

• Zarica
    24. Travanj 2022. 22:18

I meni su stariji modeli Samsunga bili bolji i prvi izbor, i imali su puno kvalitetnije kamere s obzirom na trziste svojevremeno. Sada ih izbjegavam. Kaj se tice online kupnje to kaj Losa kaze. Zakonom je dozvoljen povrat u roku 14 dana. Zato smo mi poceli iskljucivo online narucivati vrijednije stvari. Nadjemo u ducanu i narucimo prek neta. Osim ako je bas u ducanu neki super popust. Al cesce osim uz mogucnost povrata, popust bude bas kod online narudzbe. Ovo da su ti dali kupiti po istoj cijeni u ducanu mi se cini kao dobra volja poslovodje, inace kolko znam je praksa da se gleda trenutna cijena. Meni su cak u Zari vratili novce jednom jer je ispalo da je u trenutku zamjene proizvod bio na snizenju...
    E a za sandalice za more, mi mu kupili kroksice i fakat mi se cine ful prakticne za more. Ovo za ljeto cemo vec mozgati za koji mjesec, dva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.