Mikio a da radila sam krvnu sliku i poprilično je loša. Imam manjak leukocita što ukazuje na imunitet u banani. Sad treba krenuti po vitaminima, mineralima, zdravijoj prehrani.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Jutro zene!
Evo uhvatila malo vremena javiti se 😊
Prvo ovo za vrtice i prelaske u starije grupe... Kod nas u vrticu ako je jaslicka grupa formirana one godine kada su kretali, zajedno su do kraja. No ako prilikom upisa nema dovoljno klinaca za cijelu jaslicku onda ih rasporede po mjesovitim grupama i onda se dogadjaju takve situacije da netko prelazi u starije grupe. A nakon 3. godine je kak Losa kaze, tko tada krece krenu u principu u grupu s kojom su do kraja.
A sada posao... 🤭... Znaci predivno nesto. Krepana sam za poludit jer iz kuce odem u 7-7:30 a dodjem u 6. Do tada mm vec dodje s njima kuci, pojedu a ja kad dodjem primim se obicno, usisavanja, vesa, rijesim kuhinju nakon njih pa vecera i krevet jer su oni krepani i vec u 7 krene nervoza.
Ali... Ja sam toliko smirenija i osjecam se bas super. Na poslu je odlicno, ekipa je super tak da mislim da slijedi jedan lijepi period.
Cure su u vrticu vec tjedan i pol 🥳🥳🥳
url=https://lilypie.com][/url
Petra, bas super, bas mi je drago da ti je dobro i da ti je doslo i ovo razdoblje
Kod nas je valjda stvar da uvijek ima puno vise djece koja se zele upisat nego sto primaju pa valjda uspiju tako uskladit grupu. S tim da kod nas postoje i mladja i starija jaslicka, tako da te bas bebe nit nisu kod mog malca u grupi, on je zapravo medju mladjimaAl i za tu mladju jaslicku vrijedi pravilo da su skupa do skole. Postoje iznimke gdje tete urgiraju da se netko prebaci u mladju ili stariju grupu, no to naprave brzo nakon upisa nakon sto promotre situaciju. Tako su iz nase grupe sprasili neko totalno lumeno dijete u stariju grupu
Ja sam se sjetila da ni ja nisam isla u jaslice, zapravo sam isto s 3 god krenula.
Nisam napisala prije al hvala curama za preporulu jakni. Kupila jednu takvu tj poslali tetu da kupi i na kraju kad smo je dobili skuzim da je nama to zimska jakna 😂🤪, al nema veze velika je oa ce biti za kasnu jesen. Morat cu potraziti nesto jos tanje od toga. Kod nas je bas toplo vec.
Simbalija nadam se da si bolje.
PetraB super za posao i pozitivnu energiju... I da su curke u vrtocu i dalje 🤞🤞
Za jaslice i prelazak u vecu gurpu kod nas nemam pojma kakav je princip al koliko se sjecam od upisa samo oni koji sa 31.8. imaju vec 3 godine idu u vrtic svi mlađi od toga ostaju u jaslicama tako da vjerujem da ce M ostat u jaslicama. Neznam sto je s tetama, al ako im mjenjaju koju ja vec lagano krecem oplakivat to jer su tete vrhunske. Iduci petak imaju dan vrtica i idu s njima na ranch pješke. Udaljen je 1.5 km od vrtica, dogovorile vec sa kuharicama da im se tamo dostavi rucak, a pripeemiti ce im i kao neke satore da prespavaju ako je lijepo vrijeme. M je bas uzbuđena zbog toga, a moram priznat i mi 😁.
Sretan Uskrs svima 😊
Ja sam isto u Pepcu uzela neku tanju jaknicu, a ako je toplije onda duksu nosi..
Mikio, da moj boja jaja 2 sata, i ja bi mu kuhala 100 komada samo da je miran 🙈🙈🙈 inače voli ljepiti naljepnice pa mu dam one iz konzuma zdravoljupce da lijepi na neki karton, isto bude miran
Sretan Uskrs svimaaaa... 🐰🐰🐰🥚🥚🥚🐥🐥🐥
Mikio kupi u Tediju plasticna jaja i daj N svaki dan da boja, pa kako oboja operes i ima posla cijeeeli dan 😁😂
Meni M jucer pomogla praviti sunku u kruhu. Danas to jeli ona je vila toliko ponosna na to sve nevjerojatno. Dok jaja koja inace obozava uopce nije fermala ni 2 % rekla mi je da nije nešto u redu s njima. Svekrva ih obojala u ljubicasto, crveno, zeleno i plavo. Nije htjela jesti ta jaja, al ih zato sve izudarala i porazbijala 🥴
Sad molim bogato da padne bura pa da mozemo sutra pobjec doma 🤣
Sretan Uskrs cure vama i vašim malenima 💕
Mi smo na moru pa ne citam bas, nadam se sutra da uhvatim zaostatke 🐰🐣
Sretan Uskrs! Mi smo bili kod mojih, sad se vracamo i kreeepani smo! 😂
Nju je sve zanimalo oko jaja, tucala se i bas joj je bilo fora, A jela je samo "bejo" bijelo, jel🤭
Nadam se da ste se i vi lijepo proveli.
Petra bas mi je drago za posao🥳👏
.
Ovaj tj ne ide u vrtic pa ih ja solo cuvam do popodne.
Pomozi Boze 🤞🤭
mikio, to smece koje smrdi na kakicu, sanjat cu ga jos godinama:) Ajde pa bas super vam je krenulo, ocito je spremna i brzo ce skinut pelene. Jel onda nema vise onih problema s kakanjem sad kad ide na wc?
I mi smo izbjegli slatkise, jedino mu u crkvi neke zene dale hrpu cokoladnih jaja, i to blagoslovljenih. Ne znam sto da sada radim s time, morat cu ih ja pojest valjda
Mene su nekak iscrpile sve obaveze koje smo imali unazad 7 dana, no sad mi se nastavlja godisnjii i dolazim sebi. Mada mi je bas bezveze kak me potrefilo lose vrijeme bas ovaj tjedan.
Sortiraj odgovore
Najstariji