Brzinski citam pa samo da prokomentiram Red uzasno mi je zao i mislim da bi ih trebala prijaviti. Ja sam to jednom u Vinogradskoj napravila. Dosla sam u ponoc na hitnu s neizdrživim bolovima u trbuhu, trudovi su bili za to mila majka kad se sjetim. Dok su mi izvadili krv,dosla na red kod dr bilo je 4 ujutro. Probudili nekog mladog nadobudnog dr i ja ga pitam sto mi je. A on kaze akutni gastritis,isto to sam ja dobio kad su me probudili da dodjem vas pogledati. Fyi imala sam s 24 godine, za 2 mj mi je dijagnosticiran kamen u zuci, čir želuca, gastritis i gerb i isla sam na operaciju. Ja sam ga fino prijavila bolnici i dobio je neku mjeru na tom vijecu. Ono fak of i radi svoj posao.
Znam da ti nije do nicega al eto,kao zadovoljstvo da nece to nekom drugom,nadam se napraviti.
Moja kci je imala play doh,izmasakrirala mi cupavce kolko god mi pazili i ona i play doh je baniran iz kuce😂😂
Mrgud kaj gradite🤔
Ma imamo radove u suterenu, ta etaža nam je ostala skroz nedovršena. A kroz to se izlazi na vrt pa bi nam bila zbilja od koristi. A muka mi je od radova a i od cijena. Cijene radova su u uovih 5 godina išle doslovno duplo gore. 🙄
Mi isto za Uskrs ne kupujemo poklone. Samo se daju pisanice. Ja sam od prošle godine uvela opet taj običaj s obzirom da ja ne jedem jaja 🤣 onda godinama odkad sam počela živjeti sama nisam nikad farbala 🤭
Kaj se tiče plastelina moj mali je fkt pedantan. On čak nije ni pomiješao boje u ovih par mjeseci kolko se igra 🤣 okpovac 🙈
Hej haj🙂 evo mene padobranca.
Prvo, red fox 💕 drzi se. Ja sam isto tamo kod gin al druga smjena, dr. Kasljevic. Prije je bila ta sestra Ines i meni je bila divna, sad je jedna nova..u pocetku je bila katastrofa, nije se javljala na telefon i sad odjedn om druga pjesma. Vjv dobila po nosu🤭 a gin je isto super. Bas sam zadovoljna s njom, al vodila sam trudnocu privatno iz nekog drugog razloga.
Btw, nisam trudna😁
Rekla mi je isto kao vi, zna se desiti...ciklus se nije jos ustabilio, malo je proslo od poroda. Jedino sto je vidjela je to da mi je desni jajnik priljubljen uz maternicu pa cemo to pratiti, uzela papa test i moram se javiti na jesen/zimu da ponovimo pregled.
.
Kineticki pjesak, ima ga vec sigurno 6mj i lijepo se igra. Malo tog bude posvuda al se moze lijepo pokupiti.
Sto se tice zamjenica, govori za sebe ja, nije nikad u trecem licu pricala. Jos si uvijek ne zna lijepo izgovorit ime😂 mogla sam joj dat jos 'teze' 😅
Svaki dan sve vise prica, super je. Jos uvijek malo.imamo ispade sa nepoznatima al jbg, prihvatila sam to, proci ce.
A mali T je divan 🥰 fakat dobro dijete. Sve ok s njim, malo kaska motoricki rekla bi al trudim se vjezbati kolko mogu🤞
Meni rekla teta danas da malac tantrumira u vrticu. Jucer se sav nezadovoljan vracao iz vrtica. Inace pricamo sto su radili i cega se igrali, a jucer na svaki pokusaj teme vrtica bi mi odbrusio 'nemoj pricati, samo hodaj' :D Uglavnom meni je valjda lakse doma jer sad dio tantrumiranja obavi tamo. Veli teta da im baci ignore i ne zeli se ni na ime odazvati, sve odbija i za sve protestira. Nadam se da nece dugo potrajati. Pa mi je rekla da odgodimo i tutu ako smo planirali jer je takva faza + brzo dolazi mala, da je ok i ako bude iduce ljeto.
Damnarexx, cestitam na netrudnoci :D A zakaj ti se malac cini da kaska?
Damnarex sjetila sam te se jučer u dmu dok sam gledala testove za trudnoću jer mi kasni. 😁 I danas sam dobila! Ne znam što mi je sa ciklusima, uvijek su bili ko urica, u zadnje vrijeme su se baš produžili. Svaki mjesec me štrecne iznova.
--
Kinetički je dobila za rođendan i eno ga još zapakiranog. Mislila sam ga izvaditi kad bude bolje vrijeme na balkonu. Sad kad ste ga ishvalili možda ga i prije dobije.
Plastelin voli, ali sve boje izmiješa. Nema naznake okp-a kod nje😂
--
Mrgud mi obnavljamo neku starinu, na Rabu. Znači em što su cijene apsolutno svega otišle gore em sve to treba prevesti tamo. Rupa bez dna. Moj stan u Ri se sad može prodati za makar 2300eura po kvadratu, a kupljen po 1500 prije 4 godine..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija skroz te razumijem, mi imamo prastaru kuću na Cresu, to nas isto čeka al ja se pravim da ne postoji 🙄🤣 za usporedbu, prije 5 g su cijene postavljanja pločica bile od 75-100 kn, sad su 150-200. Bome moja plaća nije rasla 100% u 5 godina 🙄
Vidim ja tu puno potencijalnih trudnoća u skorije vrijeme 🤭
Moji ciklusi su se baš skratili poslje poroda 🙄
Zarica pa nekako ga nesvjesno usporedjujem sa E. A znam da ne bih trebala. Plus, zeznulo nas je bljuckanje pa nije bas bio na podu koliko je trebalo...al nista strasno. Mozda odemo privatno na koju vjezbicu cisto da mi pokazu kako ga poticati🙂
Mikio probaj sutra opet zvati, pocela se javljat na telefon. Danas cekaonica prazna, doktorica raspolozena za "cakulanje". Bas si je dala vremena i sve smo prosle. Evo, ugodno iznenadjena😅
Simbalija hahaha super podsjetnik na mene😅 Tako je i meni bilo do sad. Sve uredno, kao po spagi i onda prokrvarim usred plodnih dana😵
.
Sto se tice stana, kupili smo ga "na vrijeme". Skupo smo ga platili, al ocito bi ga platili jos skuplje u narednim godinama🤯
jutro svima :)
Baš sam guzica što ne tipkam češće ali mislim si večeras ću kad sjednem i zaboravim naravno.
Malo sam vas škicnula i vidim da nitko nije bolestan- držim fige da i dalje tako ostane.
kao starija među vama sad ću se praviti pametna i reći da se ciklusi mijenjaju po fazama. Tako ćete možda oko 35. dobiti i hormonske migrene- javljaju se kad trebate dobiti menstruaciju, itd.
Mi sa kućom imamo još dosta posla, nadam se da ćemo se useliti do početka nove školske godine. U biti se sve vrti oko nje, ostatak oko klinaca. Kćer trenutno u koroni, stariji sin slomo ruku. Ja ne moram biti u izolaciji jer sam cijepljena, muž mora, a sin može ići u školu ali se mora testirati svaka dva dana kućnim testom.
I dalje vodimo borbu sa spavanjem, i kosa je i dalje br 1 ali sad je počeo toliko povlačiti, plus što ja imam valovitu kosu pa mu s epetlja po prstima da mi iskine pola kose. Ni kod nas rješavanje pelene nije na vidiku. Nema šanse da sjedne na lonku ni na wc, uopće ne govori kad se pokaka. Ja ću probati svakako kad zatopli po dvorištu nek bude bez pelene pa ćemo vidjeti. Ne sluša me uglavnom ništa i sad baš pokazuje silu, čim mu nešto nije po volji odmah baca i ruši sve oko sebe ili na ulici sjedne na tlo i ne mrda. Uglavnom jako nam je zabavno. Ako ne propriča malo više ovo ljeto, planiram ga odvesti logopedu. Meni se čini da on što želi to i razumije a na njemu nebitne stvari ne dobijem ni odgovor ni ikakvu povratnu informaciju. priča dosta pojedinačnih riječi ali ih baš ne povezuje. a nije nešto spretan da se mogu voditi tim da mu se jače razvija ili govor ili motorika.
[iimg]
Ja danas putujem busom za Ri prvi put s N, mladji ostaje doma s tatom. Sestra mi ima promociju u Opatiji 🤭 drzte fige da prezivimo 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji