Imam osjećaj da sam ja pokrenula raspravu pa imam potrebu iskomentirat, napisala sam da mi je žao drugog dijela faksa (diplomski) jer me totalno razočarao kao faks i jer sam očekivala nešto drugo / nisam mogla ubost studentski posao jer sam imala ekstremno debilan raspored / nisam se snašla baš u ZG / nisam stekla novu ekipu. U međuvremenu sam shvatila da ne znam baš koliko me to zanima, natječaja niti nema, a za skoro sve na šta se javim ili nemam dovoljno iskustva ili mi kažu da sam prekvalificirana. Pa jebiga, frustracija jer fakat iman osjećaj da sam te dvije godine bacila u vjetar😅 jest da sam poslije rastegla obranu diplomskog i dosta dugo koristila studentski 😁
No uglaaaaavnom, dok ja tražim posao i čekam odgovore, posao je našao mene 😁
Znači pred 3 tjedna sam bila na šminkanju za frendičin pir i smaltalkala sa ženom koja me šminkala kako tražim bilo kakav posao jer ne mogu više bit doma. I desetak dana nakon me zove da je nešto čula i sjetila me se. I eto 😁Šljakerski posao u proizvodnom pogonu, nevezano za ikakvu struku, umorna sam kao pas nakon 8 mjeseci doma ali (za moje pojmove) više nego pristojni uvjeti, super radno vrijeme i 10 minuta vožnje od doma doslovno. i od srijede dobivam ugovor na neodređeno jer su zadovoljni samnom i kao žele da ostanem jer im jedna cura ide ća nakon 5 godina a jako teško nalaze radnike tako da sam u totalnom šoku 🙈🙈
Pa dok ne nađem nešto eventualno lakše/bolje. Uglavnom, osjećam se psihički neopisivo bolje već nakon ovih par dana. A možda i smršavim malo 🤣🤣🤣
[/url
E da, Petra jako jako jako ti držim fige 🤞🤞🤞
I bravo mi za 1000.🤣💪
[/url
LoSa ajmo gadjat di si statirala...moji pokusaji su krv nije voda ili krim tim 🤭
Sretno na novim poslovima, deedee i petra.
G ne smije suhomesnato, ali muž mu koji put da feticu kad ja ne gledam.
Redfox 🤗
Mikio, ako ti idu prirodni predmeti, zašto ne bi radila u školi? Fali im taj kadar strašno. Razmisli😉
Kod nas cijeli mjesec viroze, od onog rođendana, 25. dan. Sad smo na povracanju i proljevu.
I izgleda da nam dolazi dečko🙈
Ajme Losa umrla sam od smijeha,kako cool!! Inace Petra drzim fige i ooogromne cestitke DeeDee! Tocno mogu zamisliti tvoj state od mind sad :)
I Petra totalni rispekt za zelju i volju za razvojem plus 4 djece👌
Hani cestitke na pisonji i nadam se da cete ubrzo ozdraviti :(
I ja sam tip kao Simbalija i Losa, svasta sam i radila i svasta bih. Radim od 14. Godine u obiteljskim poslovima (Bila sam konobarica u restoranu, trgovina), jedno ljeto sam bila zamjena u medicinskoj ordinaciji za sestru, kao administracija al u svemu sam uskakala, proizvodni pogon, hostesiranje...nema cega nema. Pred dvije godine sam upisala edukaciju za vizazistu i bas sam se naslanja tome pa kapne nesto i od toga, a to je sasvim daleko od moje struke al bas to volim.
🤣🤣🤣 Umirem od smjeha... Kad bi vidila na tv te emisije krv nije voda ili krim tim ili neznam kako se zvala ona neka jos na novoj tog tipa znaci ugadila bi tv i uvijek je bio komentar koje budale pristanu glumiti u tome. 🤭🤭🙈🙈 Losa oprosti sad si mi promjenila misljenje o tim serijama 😂 znaci nisu budale u pitanju nego pare.
E ja bogami sam u zivotu radila sve i svasta al samo za sebe doma. Nemam ni sekunde radnog iskustva za nekog drugog 🤪🙈... Iako mi se to po nekad cini kao nedostatak zapravo necu se buniti. Al da sam radila od fizikalija do gospodskih poslova jesam. Od klecanja u vinogradu po 8 sati, do sluzbenih putovanja po svijetu za džabe samo da bi 1 večer imala predstavljanje svoje firme... probala svasta.
Hani samo da brzo ozdravite i nadam se da trudnoca ide dobro.
DeeDee bravo za posao! 👍👍👍 PetraB kako je proslo? 🤞🤞 I btw izgledas vrhunski na FB slici.
Lavice sad sve jasno zasto si uvijek tako perfektno nasminkana na fotkama. Vec mislila da imas neki super extra filter za preporuku 🙈
Ja sam jutros prokrvarila i isla odma kod gin. Ne vidi se nista u maternici, poslala me da idem vaditi betu. Nadam se da je bila biokemijska, a ne vanmaternicna ili nesto. Kod mene sve moguce 🙈 tjesim se da je bolje sad nego u kasnijoj trudnoci ak je tak trebalo biti. Iskreno, nisam jos ni bila bas spremna.
Uzela sam danas godisnji i sad me grize savijest kaj je mali u vrticu, a ja doma 🤦🏼♀️
Losa ja sam uvijek htjela glumiti u Krv nije voda 😂😂😂 trebale smo se prije znati da me ubacis 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji