ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Travanj 2022. 09:52

Inače neznam da li ste vidjele al na Sinsay ima zbogne robice po vrlo pristupačnim cijenama trenutno. I ja naručila M u paketa u dva dan za redom. Došla meni oba paketa, a u jednom su krivo upakirali 1 hlačice viška koje nisam platila. Mislim smiješna cijena 18kn, al svejedno javim se ja njima da mi pošalju podatke za uplatu jer sam to shvatila tek kad sam odrezala sve etiekte iz hlača one usivene. I zenska toliko bezobrazna samo mi otpili u ponedjeljak ce kurir doc po to na vasu adresu, jer nemaju opcija da ja njima to samo platim. I kazem zeni da ne mogu u ponedjeljak da nisam doma i nemam kome ostaviti to dal mogu dostaviti u trgovinu i da mi nije jasno sto ne mogu platiti posebno sta je to sad roba sa oštećenjem. I ona meni kurir je u pon kod vas izvolite im to predat i poklopi.
    Znaci najrađe mu ne bi to ni dala. Ja budala isla pitat a mogla sutiti i dobit hlace gratis i nikakve probleme, a sad jos moram majmunirat kako im u pon dat taj paket. Neznam sta rec

Simbalija
    01. Travanj 2022. 10:04

Ajme Losa umrla sam od smijeha!! 😂😂😂😂😂 Ta krv nije voda i onaj krim tim su vrh serije, ne znam što pričate😂😂
    --
    Red fox 😔 žao mi je.. Nadam se da ćeš brzo zatrudniti opet..
    --
    Dedee sretno sa poslom!  😊
    --
    Ja volim šljakerske poslove, trenutno čistim apartmane po sezoni, ali za svekrvu😁 ne volim kad je panika sa čišćenjem jer ja to volim detaljno izglancati.
    --
    Hani bravo za dečkića😊
    --
    Grizli meni uvijek svi kažu da najgore ispadnu oni pošteni. Mene isto muči grižnja savjesti za sve na svijetu i onda pojedem go*no.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    01. Travanj 2022. 11:55

Red Fox, a jel jos krvaris ili? Ja sam u ovoj trudnoci bas dosta i cesto krvarila u prva 3 mjeseca. Tak da moze bit i bezazleno.
    Sad kad razmisljam o poslovima sjetila sam se i kolko mi je bilo dobro davat instrukcije. U tom je tek bila lova :) I danas ih znam odradit, al vise preko volje za poznanike, nemam vramena za nista... A najboljim frendovima sam i rjesavala kolokvije preko bube, ko oni najgori prevaranti, i to za bocu tekile  Al da, realno studentski poslovi su mi uglavnom bili fkt zabavno razdoblje, bez nekog stresa. Pogotovo kad bi za ljeto išla na more raditi :D Cak sam i volontiranja radila pa sam tako jednom isla volntirati u neko selo u planinama u Ukrajini. Sve me nostalgija hvata sto vise pricamo...

MaRe
    01. Travanj 2022. 12:35

Red zao mi je...možda je stvarno bila biokemijska... 
    DeeDee čestitam na novom poslu i nadam se da će ti i dalje biti super i da nećeš s vremenom vidjeti zašto ne mogu naći nikoga.
    Što se poslova tiče radila sam svašta i sad kad krenem tražiti opet ću gledati bilo što al da je pristojna plaća...ubijanje na poslu 6 dana tjedno za minimalac mi je jedini no tnx. Zadnji posao je bila proizvodnja, teško ajme ali sam nekako i uživala u tome a pogotovo dok bi plaća sjela 🤣🤣🤣 Tako da nijedan posao nije težak samo slabo plaćen 😏😏
    Isto razmišljam o nekoj prekvalifikaciji i baš mi je glupo što kod nas nema nekog obrazovanja za odrasle ko tipa u Njemačkoj...imaš tečajeve i to je to..a što ako bi sad htjela bit frizerka ili električar 😁
    Petra sretno na razgovorima i da izabereš najbolju opciju 🤗
    Loša 🤣🤣🤣🤣 pa to statiranje ni ne zvuči loše

MaRe
    01. Travanj 2022. 12:45

Grizli pa još nisi naučila da pošteni najviše naje** 😌 Bolje da si šutila 🤭
    Ja sam isto tak poštena pa vječno sama sebe zeznem. I imam problem da ne znam lagati i onda mi nije jasno kad neke osobe s lakoćom slažu nešto a ja naivna ko francuska sobarica 🙈
    Hani čestitke na još jednom pišonji...sad ćeš biti u manjini 🤭🤭
    Mene sad kad pitaju šta bi drugo da bude kažem da mi je sasvim svejedno....prije A smo htjeli da bude cura al kako je ispao dečko sad ne mogu ni zamisliti da imam curu...ne bi znala oko nje 🤣🤣

• Zarica
    01. Travanj 2022. 14:40

Red Fox, nisam skuzila da je vec potvrdjen spontani Žao mi je, meni je nekak teško palo bez obzira što je rano bilo kad mi se dogodilo, al opet vjerujem da se puno brze saberes u tim ranijim tjednima.
    Mi bi doma redovno upalili Krvi nije voda pa se smijali, nama je to fakat bilo tolko glupo da bi nam stvarno bilo zabavno :D Inace ne podnosim sranja poput one neke serije s Mustafom Nadarevicem, ne znam kak se zvala al na nju mi se kosa dizala. Al Krv nije voda, to je druga stvar 

• Zarica
    01. Travanj 2022. 15:31

Burza cesto organizira takve programe doškolavanja, npr obuka za prijavu EU projekata, to mi zvuči baš ok. Imam neke poznanike koji su se bacili u taj biznis. Ili što se tiče informatičke pismenosti generalno, ili specificiarno za neki programski jezik npr. Frend mi na jednom učilištu drži predavanja iz Jave za takve skupine poslane od burze. Ugl. baš ima dosta toga kako sam ja uhvatila ovako iz okoline. Nedavno je grad Lipik nudio stipendije za školovanje za Data Scientista - isključivo za nezaposlene. Program je stvarno bio dobar, kolko se sjecam i predavači.

Valkris
    01. Travanj 2022. 20:42

Red fox, žao mi je.. 
    Grizli, da, nažalost, pošteni većinom najebu.. 
    Ja sam isto kad sam saznala da sam trudna prvo govorila da će L dobiti buraza jer mi je nekako bilo nezamislivo imati curicu. Onda kad se ona rodila je tak nekako fora imati i kćer i sina, jer su baš drugačiji 🥰

• Zarica
    01. Travanj 2022. 21:39

mikio, kaj nije da imas neke pogodnosti na burzi? Zdravstveno, pokaz? Kak se snalazite s jednom placom? Jel vam ok il na knap? Jel ti muz dobio onu poziciju s boljim radnim vremenom? 

MaRe
    01. Travanj 2022. 23:32

Loša vidjela sam to već...sam što u Os nemaju nikakvu ponudu osim za pomoćne radnike ili građevina....itak me muž zeza da idem za bageristu 🤣🤣🤣 od nekog što je s njim radio je žena položila i radila na bageru.
    Zarice nema nikakvih pogodnosti osim što te maltretiraju da im se javljaš svaki mjesec....sad je još dobro što se može i telefonom prije smo morali osobno ići.
    Mikio ja se nisam ni prijavljivala niti ću se prijaviti dok ne donesu ovaj zakon da moraš biti ili gubiš zdravstveno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.