ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    23. Veljača 2022. 10:24

Ajme simbalija Kod tebe je sigurno ko u apoteci 🤣
    Ja prozore ne perem nikad, mm iz opere 2 puta godišnje i oko tog se uvijek svađamo jer ja to prezirem iz dna duše 🤣
    Kod mene je sušilica izum stoljeća jer odkad ju koristim 90% veša više ne peglam. Al količine koje ova djeca mogu zmazat su nevjerojatne 🤣 oni idu svaki dan van u vrtiću i budu blatni do vrata tak da on zmaze po 2 garniture robe dnevno (ili barem hlača 🙈)
    Kaj se adaptiranog tiče on pije bocu ujutro i navečer zbog alergije, inače nisam uopće mislila prelaziti na to. Al jbg. A nemrem si zamisliti da popije 2-2,5 dcl iz čaše. Tak da neću još ti ukidati. Isto ko ni dudu, vidim da mu nekad baš treba, za spavanje i ima tih par situacija kad baš traži (recimo ujutro pospan na putu do vrtića i onda čim dođemo ju preda teti i dobije samo za spavanje). Možda nije ni to moje ispravno i jedno vrijeme me baš jako živcira ta duda, al raščistili sam sama sa sobom da neću forsirati jer su tak kratko bebe 🙈 kak mi odjednom više neda da mu oblacima hlače nego želi sam, tak će i ovo doć po malo kad bude spreman.. 🤷

DeeDee
    23. Veljača 2022. 10:31

Vita je na sistematskom s dvije godine imala 15,3kg obučena, čini mi se da je kapitalac foruma 🙈🙈🙈🙈
    Ajme ja sam luda s peglanjem, luda. Znači pretpostavljam da je do mašine jer kakva roba nama iz mašine izlazi to nisu istine, doslovno mu peglam i radne tute jer to izgleda kao da je krava prožvakala, čak i meni zakletom nepeglaču koja psuje od prvog do zadnjeg komada odjeće koji pegla. Peglam nedjeljom da on ima radnu robu pa onda i sve ostalo popeglam sta treba, ali mrzim to iz dna duše. Još mi roba nakon što je ispeglam izgleda kao kad je normalni ljudi iz mašine izvade 😭😭😭😭
    .
    Evo neki dan sam spominjala kako V nije nikad bolesna, sinoć zakurila, ispovraćala dušu i sad opet temperatura raste i počinje curit nos 🙄

[/url

Valkris
    23. Veljača 2022. 10:38

Ja ne peglam, isto jedino ako je neka svadba itd ili ako je nešto baš zguzvano jako, inače stavljam na strik što ravnije.
    Kod nas svekrva kuha ponedjeljak i četvrtak varivo za 2 dana, pa ja srijedom i subotom ili naručimo 😬 nedjeljom narezem povrće i zamrznem. 
    Bočicu imamo prije spavanja i tokom noći jednu 🤷
    Dudu ima sve manje, ali slažem se sa Mrgud, neće zauvijek biti mali. Pa evo ih već prešli 2 godine 🙈🙈
    Mi nismo imali sistematski s 2 godine 🤷

Valkris
    23. Veljača 2022. 10:46

E da, za 💩 nema pravila, većinom bude kao kod odraslih..
    A čišćenje... Usput kako što stignem, kupaone pospricam sanitarom i za sat vremena prebrisem i sve se samo očisti,robot podove rješava, ja jednom tjedno parnim, usput skupljam ves okolo i bacam u mašinu ujutro većinom dok sam sama s malom, ako je Malac doma onda on pomaže.
    Jedino me suđe ubija, suderica još nije stigla pa moram ručno 😔
    I prašina.. Nemam dobru krpu za to, ali nemam niti puno polica ili površina gdje se skuplja pa preživim to čistiti. 
    Prozore par puta godišnje. 
    U biti ja to sve nekako usput.. Jedino vikendom posteljina ili detaljnije čišćenje dok su klinci s tatom ili kod bake,ali ne bude previše prljavo kad preko tjedna čistim pa mi ni vikendom ne ode puno vremena na to. 

DeeDee
    23. Veljača 2022. 11:00

Kod naše pedijatrice je sistematski s godinom, dvije, četiri i pet 🤷🏼‍♀️

[/url

Simbalija
    23. Veljača 2022. 12:01

Mrgud kod mene je sve samo ne apoteka🙈🙈 uz svo čišćenje kada G prođe izgleda bombastično 😂 operem navlake za kauč,  drugi dan već isflekano. Svuda su igračke i plastelin i tako. Ma ne trošim ja puno vremena na to, kad rasporedim po danima stvarno je minimalno truda uloženo. Peglanje mi ne fali i dajem ti DeeDee svu podršku,  zvuči grozno. Meni mm pegla svoje košulje jer ja to ne ispeglam dovoljno dobro😂😂 a ja prođem malo i što se ispeglalo, ispeglalo 😁
    Nadam se da će se Vita brzo oporaviti ❤️
    G ide u jaslice od poslije nove godine i jutros sam čula da se malo zakašljala, tako da sad čekam da krene nešto.. Nos joj je standardno začepljen kao i meni,  možda je i ona alergična na sve što je ikad raslo na planeti zemlji. 😐
    E i mašina za suše mi stoji pokvarena mjesecima, nikako da nekog pozovemo. A vikendom mm obnavlja neku kuću i mislim da se tamo neću veseliti čišćenju prozora. Ima ih bezbroj.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    23. Veljača 2022. 12:25

Simbalija isto toliko prozora imam i ne pada mi napamet prat to. Ako je sporko ne geldam kroz prozor 🤣. Ako nam se gleda more ili alpe izađemo na terasu. 🤭
    Losa zaboravila komentirati prije. Sto se hrane tice. Evo recimo M pojede lijepo rucak al ona ako za rucak imamo juhu pa meso i prilog ili blitvu i krumpir bez obzira dal je meso ili riba vjecito je nakon par sari gladna i moze pojest brdo, dok paste i gulasa ppjede manju porciju i do vecere prakticni nece ništa kao da ju duze drzi sito.. Tako možda tvom malo isto neka hrana napuni zeludac al nije kalorijski mu dosta. Ili neznam kako bi to objasnila pametnije.
    Mlijeko - spavanje ima neka fora isto se sjetila da djeca kaslju jer ima mlijeko digne kiselinu zeluca pa ih iritira i izaziva kasalj.
    Ja sam ljubitelj peglanja i sve peglam iako iz perilice susilice mi sa droba izađe i cist ok ne previse zgužvane. Al meni je peglanje opustanje. 🙃
    DeeDee ajme pa V je stvarno kapitalac. Kod nas je sistematski tek sa 5 godina. Al mi ju svakog 25.u mjesecu vazemo i mjerimo. Prije smo jer smo mi htjeli a sad ona pita kad ce doc dan za kako ona kaze vidit sebe koliko velika pa nekako nastavili. Iako bi ona to radila svaki drugi dan. 

Valkris
    23. Veljača 2022. 14:37

Grizli

Ako nam se gleda more ili alpe izađemo na terasu. 🤭

Ja sam ljubitelj peglanja i sve peglam iako iz perilice susilice mi sa droba izađe i cist ok ne previse zgužvane. Al meni je peglanje opustanje. 🙃

Molim te da mi pošalješ svoju adresu. 🤣

Valkris
    23. Veljača 2022. 17:47

miki0

Valkris

Grizli

Ako nam se gleda more ili alpe izađemo na terasu. 🤭

Molim te da mi pošalješ svoju adresu. 🤣

Zbog pogleda ili da joj posaljes ves na peglanje? 😜

Hahha ja ću gledat more i alpe a ona neka pegla 🤣🤣🤣

Grizli
    23. Veljača 2022. 20:33

Ahahaha 😂😂😂 ako rezervirate termin za uslugu peglanja s pogledom gratis cete dobiti i kolače od drva 🤭 ili koncert vrtickih pjesama. 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.