ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    07. Veljača 2022. 11:56

Evo i M pozitivna, jutros prije vrtica mala temp 37.2 i kao ajde testirat cu je za svaki slucaj. 😕 Meni test dobio neku mrlju nista u uputama ne postoji, mm se sad dosao testirat doma ajde bio samo u vinogradima pa nema veze i da je pozotivan. 
    Losa nadam se da cete svi biti ok i muz.
    Angelly a joj jadan malac. Nadam se da ce uskoro biti dobro.
    Mikio meni zadnje urino kad sam imala nis nije pomoglo kao uvin caj. Za gospođicu N i wc bravo. Malo pomalo iako oni postanu svijesni tog odlaska tek kad im se skroz makne pelena. Popne se na malu stolicu imam onu neku sklopivu stepenicu stolicu sto li vec iz kauflanda. Malo smo vjezbale da se skine tek kad se popne i sad joj vec lijepo ide. A za kakat inala je full problema jer najcesce tvrdo kaka. Oda mijepedi rekla da umemo sirup u ljekarni za omeksavanje stolice jer da nekad djeca znaju izglbjegavat tutu i kakanje trpe bas zato jer im je tesko i neugodno kakat. I par dana sam joj davala to onda je skuzila da joj je lakse na tuti obavljat i od onda se opustila cak i kad smo negdje i sad na velikoj skoljki. Bila joj je najveca fora kad je drekec napravio bljuc u vodu 🙈. 

Simbalija
    07. Veljača 2022. 13:02

Ja sam bez snage i dobila sam proljev nakon što bilo što popijem ili pojedem. Barem nemam temperaturu. Išla sam maloprije na pcr,  doktorica mi poslala,  nisam plaćala. Sad ćemo vidjeti je li gripa vulgaris ili omikrončina.
    --
    Mikio super stvar za mjehur je Dmanoza od firme Jadromel😊
    --
    Zarica čestitke na curki😊😊😊🥳🥳
    --
    Losa baš sam htjela napisati samo da muž ne dobije 🙈 drži se, proći će. 😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    07. Veljača 2022. 13:24

Losa tak je bilo i kod nas 🤣 imali svaki po 1 dan simptome, a mm zaleti na 7 dana 🙈
    Zarice čestitam na curki, preeekrasno 😍🥳🥳🥳
    Grizli vama isto brzo ozdravljenje 🤞 i bravo za M i WC 💪

Angelly
    07. Veljača 2022. 13:36

Ma vjerujte mi da ispiremo tom fizio i nista to ne pomaze...valjda bi ga na smrk morala spojit da to izadje i ne bi mi to bilo tolko da on kolko tolko hoce jest, al ovo je kriticno...i cini se ko da normalno dise al onda mu das bocu pocne frkat i roktat i nista nece povuc a nema sanse da gladan nije jer ono prije 4h pojeo 30ml... i ima sad dva dana vec maslinasto zelenu sluzavu stolicu

• Zarica
    07. Veljača 2022. 13:46

Thx cure. 
    E mikio, ja bas skuzila kak mi se to intenzivnije dogadjalo dok je hladnije bilo, al nisam znala jel moze to uopce imat veze. A ne znam kakve budu pretrage, holter se fakat nadam da mi nece davat jer mi se bas neda to nosit, a mislim da i nije tak ozbiljna situacija. Da nisam trudna nebi isla na pregled. Mm je jednom isao kod nekog super kardiologa u Avivu pa mislim da cu tamo.
    Frendica mi je rodila prosli tjedan pa sam bila ovih dana joj pomoci. Vec sam zaboravila kak su tak mali i krhki i nevini kad se tek rode I kolko je tu bilo sitnica oko kojih se pazi...Dobro mi dođe za ponovit gradivo :)

DeeDee
    07. Veljača 2022. 18:35

Uff, svih vas je ponapadalo 😬😬
    Nadam se da će kod svih bit bezbolno i bez posljedica. 
    Zarice čestitam na curki 💓

[/url

MaRe
    07. Veljača 2022. 20:10

Zarice cestitke na curici 🥰🥰🥰
    Simbalija,Losa,Grizli drzim fige da brzo ozdravite.
    Angelly također 🤞🤞 da maleni sto prije ozdravi i pocne normalno jesti.
    Mikio super za N....ja sam nadobudno mu skinula pelenu pa kontam bude se popiskio pa ce skuziti da trazi....ahaaa... odustala sam prvi dan....ti muski se zapisaju od glave do pete 🤣🤣🤣🤣
    Stoput ga pitam dal mora piškit i hoce li na nonu il wc i sam viče neću....kad malo zatopli cemo probat opet.

beba2025❤
    07. Veljača 2022. 22:52

Damnarexx, sretan rođendan slatkici💜💜🥳🥳😘😘
    Angelly, nadam se da će ozdraviti što prije i početi papati💛💛
    Zarice, čestitke na curicii🥰🥰
    Cure, držim 🤞🤞da što prije svi ozdravite💜💜

Simbalija
    08. Veljača 2022. 09:33

Meni je PCR negativan, evo ljudi ipak gripa još postoji 😂😂😂 doduše imam simptoma od nemila do bestraga svih vrsta viroza 😁 još imam proljev na sve što unesem,  ali nemam temp. Tako da sam bila ok dok mi maloprije mm nije poslao poruku "da ga nešto hvata". Odoh se ubit. Mala je inače sa mnom jer je nisam htjela voditi u vrtić dok ne dobijem nalaz.
    Nadam se da ćete se drugi brzo oporaviti ❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Simbalija
    08. Veljača 2022. 09:34

Damnarexx sretan rođendan ljepotici!!! ❤️❤️❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.