Losa, sretan rođendanko malenome🎂🎂🐰🐰🍨🍨💙💙🥳🥳Sve najbolje i da što prije padne temp💛
Pridruzuje se cestitkama:) Jel bolje malac? Jel bio jako uzbudjen? Kako je reagirao na festu
Mikio dobro zasad...dns me ruka boljela da ju nisam mogla podići al sad me vise ne boli...nadam se da je to to i da se neće temp javiti.
Za jelo nznm sta bi ti rekla kad moj zasad ne protestira nego normalno jede u hranilici...al kod mene obično bude hoces-neces-ne moras 🤣 Npr znam da je vec gladan i ne zeli kad mu nudim...kazem dobro ne moras i uzmem tanjur...e onda odmah vice mama njam njam i sve pojede 🤣 Al bitno da se prvo natezemo 🙄
LoSa evo moj je nedavno imao afte pa nam je pedica rekla da uzmemo Anaftin, nije na recept tak da mozes to probat. I N je tak htio jest al nije mogao i plakao je ...pa moguce da ga tak nes muci.
Losa nadam se da i ostatak dana malac je bio bez temp. Super da je festa dobro prosla. Mogu misliti veselja. Pametnic mali sve skuze oni. Nevjerojatni su,a mi nismo svjesni njihovog zdravog razuma bi ja rekla bar za sebe.
Mikio totalno te razumijem. M bude gladna ko vuk al ako joj ja ne dozvolim da nešto radi za stolom tpa prcka rukom pp tanjuru, pere ruke u juhu, pljuje sta joj se ne sviđa,fulam odabir tanjura, besteka ili je prevurce/prehladno/prenesto sto nije si zacrtala... Onda protestira i uzmem joj tanjur i to je to. Nece jesti uopce do iduceg obroka dok. I nema sanse onda pojset to nešto oko ceka smo se posvađali. Nemam savjet. Al takva je samo doma. U vrzicu su rekle tete da nikad to ne radi, kod moje mame isto nista, ni kod tete, ni sad u reatoranu, ni hotelu. Drugdje je fina dama, zapocne obroj sa dobar tek, hvala neću, može, fino je, moze još... Dakle riječi koje doma naše uši nisu nikad cule.
Btw nama bilo super za vikend, mi jos u soku od nje kakva je bila sva fina i dobra, s nama na prezentaciji i veceri do 22.30 nije htjela ni pitala da bi isla spavat, jela večeru od 7 slijedova, kuhari joj napravili mikro porcije sve isto kao nama odusevljena bila... jedino sto je veceras opet počela kasljat i sad me sve strah da ce opet biti bolesna.
LoSa sretan rodjendan malom losicu, bas mi je drago da ste veselo proslavili rodjendan
[iimg]
Losa sretan rockas velikom decku 🥳
Nadam se da je bolje. Za afte i ja znam za Anaftin za ovak male a znam i da gengigel ima al ne znam jel za klince. 🤞🏼 da sto brze prodje malenome, to je grozno.
Grizli M je bas prava mala dama 🤭
Mikio, Mare moje su curke cesto takve...bas provociraju. Onda se ja naljutim, maknem tanjur i tad krece potop i nakon toga pojedu, onak dovoljno da ne brinem jesu li gladne. A ako bas odbiju skroz a zdrave su (znaci eto iz nekog njihovog hira) onda znam namjerno kad je uzina njima dati voce a ja sa strane jedem kekse, smoki ili bilo kaj takvoga da ih provociram. A kad dodju cendrat ispred mene, odvedem ih u kuhinju, pokazem rucak koji nisu jele i sam zasute. Znam bas sam zlocesta 🙈... Al evo sad su vec skoro tri tjedna doma i bas lijepo jedu. K cak po dva/tri tanjura. Tak da... Ne znam kaj je upalilo al ok je sad period. I moram ih pohvaliti da stvarno ok jedu samostalno. Dam im sve osim juhe da same jedu i nered je sve manji 💪🏼
url=https://lilypie.com][/url
E da... I za vocem su lude. Doduse svi moji tamane voce u ogromnim kolicinama al njih dvije dok ne isprazne zdjelice ne staju. Neki dan dosli frendovi sa svojim klincima i ja sad narezala hrpetinu jabuka, mandarina, stavila borovnice... Uglavnom ovi stariji su jedva dosli do voca od njih dvije 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Losa grozna sam,alnza dobre zelje nikad nije kasno! Sretan veliki drugi rodjendan mu zelimo 🥰🎉
Sad kako citam zaostatke cim sam procitala da si napisala afte i visoka temp pomislila sam na taj virus. Osim kako sazrijeva Ce izgledati ruzno ali ne svrbi. Najgore su afte, moji su Aftamed junior koristili,i sama sam ga probala ali ono nije mi neki ucinak,malo je lakse jer je gelasta struktura. Miksaj mu hranu i da nije topla je moj savjet,ovo ostalo im je muka jesti ..
Za hranu Mikio kod mene je kao kod Simbalije,jede i puno ali generalno ako koji izvodi za stolom odmah ga udaljim,to im dodje ko kazna Božja🙈
Losa sretan rođendan malcu! Ne mogu vjerovati kak je vrijeme brzo prošlo, dvije godine a ko da je jučer bilo..
Za usta,šake, stopala ti nemam kaj pametno nadodati na ovo kaj ti je Lavica napisala, osim da sam joj ja usta špricala sa tantum verde sprejem, po preporuci pedijatrice, sad kolko je pomoglo ne znam. Ona inače voli jesti, i jela je i oba puta kad je imala to ali se vidjelo da joj nije bilo "ugodno" i jela je količinski malo manje. Osip ih ne svrbi, mojoj je isto najjače bilo po pelenskom dijelu, ostalo je prvi put bilo praktički jedva vidljivo, a drugi put je bilo puuuno gore po pelenskom dijelu i imala je i oko usta i po šakama nešto, a na stopalima opet jedva vidljivo. Drugi put nisam znala zakaj je dobila osip po pelenskom djelu pa sam namazala kremom kad sam primjetila i nakon toga je postalo puno,puno gore. Doduše, ne mislim da je to mazanje kremom pogoršalo situaciju, nego sam rano primjetila a stvarno nisam znala ni mislila da bi, 2,5-3 tjedna nakon kaj je imala isto to, mogla ponovno dobiti. Osim osipa, najgora mi je bila temperatura koja je išla do 40, a niš joj nije pomoglo na duži period od jedne do druge doze lijeka za skidanje temperature.
I, da se "pohvalimo", nakon 2x usta,pake,stopala, nakon rote i tri dana bolnice, išla je cijeli prošli tjedan u vrtić. U nedjelju navečer dobila temperaturu 39. Nekaj malo šmrkava, niš strašno, nos je curil ali nije bila zaštopana. Jučer se probudila zaljepljenih očiju sa šmrkljima do brade. Ide neka infekcija očiju (mm je zvao pa ne mogu tvrditi kaj mu je oedijatrica rekla, ali mislim da je konjuktivitis da bi to zapamtil), uglavnom dobila je tobrex kapi i mast, a temp treba skidati. Trebam li objašnjavati na kaj liči kapanje očiju ili mazanje s tom masti.. 🥴
Ima da razvije takav imunitet do kraja godine, da do škole nebu bolesna.. 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji