ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    20. Rujan 2021. 16:33

Grizli nije toliko problem te 2 minute nego kad joj uzmem mobitel, bilo to nakon 2, 12 ili 22 minute (isprobano pred par živčanih slomova 🙃) ona je u stanju plakat i pol sata i doslovno ostaje bez zraka. Baš drame. Tako da mi je iz više razloga draže jednostavno joj ne dat

[/url

Angelly
    20. Rujan 2021. 19:38

Mislim da su male sanse da pokupe nes iz parkica, ipak su vani na zraku...realno oni se vise po vrticima razbole kad su u zatvorenom, a i kad tad se moraju prokuzit s tim raznim djecjim bolestima. N je ful spretan na spravama u parkicu, al da bi postali spretni bas ih je potrebno pustit...i padanje i udaranje proces je ucenja. 

MaRe
    20. Rujan 2021. 21:28

Moj ima klackalicu i tobogan u sobi tako da je tu to savladao pa ga pustim da se penje i u parkicu jedino sto sam ipak uz njega da ga uhvatim ak se zagleda negdje pa padne 🙄😄
    Isto nekad skuzim da previse ga pazim i imam na oku tako da ga pokusavam po dvoristu pustit malo "bez nadzora" kad znam da nema sta napraviti. Pod bez nadzora mislim da mu nisam za petama nego radim nešto svoje i ne trcim i gledam di ce pasti...trava je,sljunak,zemlja...nek pada 🤣
    .
    Napokon se poceo sam igrati pa zna premetati zemlju u kamion i voziti po dvoristu :) 
    I skuzio je lego kocke pa tu uzivamo oboje. 

Dns smo morali vatru odloziti 🥶🥶 Bas je zahladilo.

• Hani
    21. Rujan 2021. 11:45

Jutro😊
    Znači, N i V su opasne kad su ljute😁 deedee, mikio, nije vam lako😊
    Angelly, sredinom sedmog mjeseca je u parkicu neka bakica dovela unuka do G, i u priči kaže ona da joj je nekako čudan, ne jede par dana. Sutradan G zafibrio, skoro 40, isla na hitnu jer mora preventivno dobit antibiotik. Tako da vidis kakvi smo pehisti, cuvamo se i jedan bliski kontakt i eto ga na. A curice ga uhvate i cmakaju, kaslju mu u facu, ne zelim ih tjerati, bolje ici kad nema nikoga.
    Moram ga  poštedit tih vrtickih boljki koliko duže mogu, ne ide mi se opet na operaciju tako skoro. Ne sumnjam da je N jako spretan, jos se sjecam snimke kad je gurao hranilicu po terasi, a kad je to bilo😁 G se tada nije mogao ni okrenuti lezecki. 
    Ma pustit cu ga, treba mi jos malo vremena. Sada trci, uci penjati se uz stepenice drzeci se i silaziti (ja sam uz njega), ali ne zna skociti i male prepreke prelazi cetveronoske. Treba mu jos malo vjezbe😉Ali nije nespretan. Nego, kako bi sad usporedila prvu i drugu trudnocu?😊

annika
    21. Rujan 2021. 11:52

Evo da vas utjesim sto se tice motorike- skinuli sve zavoje i M smije sada hodati ali je zaboravio. Znala sam da ce biti tako jer je stariji sin bio skoro 3 kad je nastradao i opet ucio hodati na rehabilitaciji. Trenutno ne moze sam ni stajati, ja ga drzim za obje ruke i vodim okolo

[iimg]

• Hani
    21. Rujan 2021. 12:14

Mare, super za legice😊. Ja se nisam naucila igrati s njim, mozda zato sto nismo puno u kuci, ne znam. Pokusat cu sad kad dodu hladniji dani malo ga zaokupirati s nečim. 
    Vrt je super stvar. Zaigra se sam, samo moram cuvati njega od opasnosti i stvari od njega. Pustim i ja njega samoga, samo to je nepreglednih 3000 kvadrata punih stvari, tako da ga svako malo dozivam. Ako se ne javi, krecem u potragu. Zapravo sam tjelohranitelj i zaštitar, 2u1😁 Padne mi ma pamet ona strujna žica iz nekog izletista koju ste spomenule😎 Realno, mozda se moram skulirat, a opet, svasta se moze dogodit. Evo, od jutros je uronio ruku u ulje od motora, razbio staklenu bocu, ogrebao gliser komadom željeza, lupao velikim kamenom po staklu od auta, bacio kljuc od motora u kanal za popravak auta, pojeo pasji cevap i šaku zemlje, naucio otvoriti kapiju, popio šporku vodu, pas ga srusio na 3m visokom zidu, skoro ga pričepio paket keramičkih pločica i nemontirani bojler, pao na stalak od suncobrana🙈 I kako da ga pustim? 

• Hani
    21. Rujan 2021. 12:16

Annika, koliko je to trajalo kod starijeg? Neka su opekline bolje, brzo ce to on. Uskoci li ti tko pomoci?

Angelly
    21. Rujan 2021. 13:47

Ma Hani kod tebe mi je fakat razumljivo, normalno da ces ga malo vise pazit i cuvat od nekih bolesti.  A sto se usporedbe trudnoca tice, ova mi prebrzo ide 😅 i s N sam dosla skroz zatvorena a sad sam vec 1 prst otvorena pa se nadam da ce dio poroda brze ic ovaj put 😅

Lavica27
    21. Rujan 2021. 14:01

Slazem se s Angelly od A do Ž. Osim u tvom slučaju Hani naravno! 
    Annika pa ne vjerujem😕😕😕 Bas mi je zao. Jel ga boli jos?
    Angelly rado bi te obradovala da taj jedan prst sigurno nesto znaci ali druga trudnoca,sve je opustenije,sasvim normalno .. nek se samo drzi jos unutra😁
    Lorena, probaj dugoročno kad ide u vrtic prije i poslije vrtica naspricati nos sa Tonimar sprejem,oblaze sluznicu i stiti. Obavezno pranje ruku poslije vrtica uz to. Ostalo sve znas,inhalacije (synomarinom kad je kriza),ciscenje nosa. Efedrin se koristi Max 5 dana u kontinuitetu. 
    Ja svog pustam ionako je kaskader,svaki dan dolazi ogreban,s modricom il' necim iz vrtica. Trenutno ga zovemo Scarface jer se s nekom kutijom ogrebao preko cijele face🤦

Angelly
    21. Rujan 2021. 16:35

Ma bitno da ovaj put ne radjam bas 21h 🤣 a prosli put mi je trebalo 5-6h za taj jedan prst tak da ajde bar nes 🤪
    Inace N ima krizu u vrticu 😅 bas protestira i ljut je, pokusava zgibat van, penje se po vratima i tak 😅 jucer je bio koma al danas je vec bio bolji. ..frajer kasno pali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.