ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    18. Rujan 2021. 14:35

mikio, meni je bas bezveze kad susjedi to komentiraju. Ionak ti je bed i onda ti jos daju do znanja da su i oni morali bit budni. Znaju da je rijec o malom dijetetu i kak to ide. Kupnjom stana znas sto si potpisao i to je to. 
    Angelly, pretpostavljam da si nasla vec, al te info uzimas s regosa. Tamo ces nac place i poreze, jopdd obrazac mislim da se zove. Ulogiras se prek e-gradjana. 
    Red Fox, pticji drek Pa kak je to uspio.
    mikio, i moj bas voli plesati. Pali si onaj sintic s pjesmama i plese. A u zadnje vrijeme i pjeva, neke pjesme zna vec napamet pa zapjeva tipa svaku cetvrtu rijec, to mi je preslatko Inace za plesanje je kao super kad rade jer tako osvjescuju dijelove tijela, osjecaju ramena, ruke, nogice itd. A i hodanje na prstima je znak da vec mogu radit profinjenije radnje (mislim da si ti pisala da N hoda na prstima).
    Kaj se tice tva, nama je nekad upaljen, nekad nije cijeli dan, ne pratim. Voli crtice mali, mi ugasimo kad zeli pretjerat. Al tv mi je ok, mob ne damo. i mikio, kod tak brzih klinaca kojima se svasta stalno mota po glavi (ko sto je N), tv moze bit dobra stvar jer im se mozak odmara. Malo se iskljuce od ostatka svijeta. (Tak su rekli psholozi mojoj frendici za njenu malu, a cini mi se slicna situacija). Inace se preporuca da je tv upaljen kad se aktivno gleda da djeca shvate da govor sluzi za komunikaciju, dobivanje informacija. Kad je onako upaljen bezveze sa strane, klinci znaju pomislit da je govor bezvezno blebetanje i ne odluce se trudit oko toga. Ili npr upalit na pjesme, ako vec neko bas voli da je tv upaljen.

• Zarica
    18. Rujan 2021. 14:36

Annika, bas mi je drago da ide na bolje, kolko dugo cete morat mirovat. A mis mali... 

• Zarica
    18. Rujan 2021. 14:42

Nama u vrticu teta sva uzbudjena prepricavala kak ih mali zove imenom i bas razgovjetno:) A jedna ima bas malo cudnije, kompliciranije ime. A on kak je bio bolestan stalno spominjao te tete iz vrtica, valjda ih je vec zavolio. I jucer nam prije spavanja pokazivao valjda pol sata kak je teta s njim radila ringe raja. Moram ju pitat jel to bilo za stvarno, al ne znam od kud bi to pokupio

Lorena94
    18. Rujan 2021. 21:14

Mi smo jučer dobili ispričnicu za vrtić, a on se opet poštopao, mislim nosić. Ne znam više kako da mu pomognem, usisaavačem skoro ništa ne izvuče više a on ne može disati, ne pomaže ni respibalm.  Ima tko kakvu ideju i prijedlog što da radim s njim?

Angelly
    18. Rujan 2021. 22:01

Lorena94

Mi smo jučer dobili ispričnicu za vrtić, a on se opet poštopao, mislim nosić. Ne znam više kako da mu pomognem, usisaavačem skoro ništa ne izvuče više a on ne može disati, ne pomaže ni respibalm. Ima tko kakvu ideju i prijedlog što da radim s njim?

A jel mu naspricas prije usisavanja nosic fizioloskom? Da se to malo potopi i opusti... mi obicno tak pa tek onda usisavanje.

• Zarica
    18. Rujan 2021. 23:24

Lorena, mi ga ne usisavamo. Fakat nam pomogne inhaliranje i ciscenje nosa fizioloskom na spricu.
    mikio, nije jos to to. Voli on tete kao i pricati o vrticu, al kad treba ujutro otici u vrtic to je plac. Rekla nam je teta jucer da je plakao cca prva dva sata, tek kad su otisli u dvoranu se istrcat je dosao sebi. Valjda bude s vremenom bolje Moj mali ti ful voli teletabise, tak da mu to znamo pustit kod inhaliranja. I tigric mu je ok, al tabisi ludilo:) 

Lorena94
    19. Rujan 2021. 09:03

Jutro.. ma natapam ga fiziološkom, inhaliram koliko da, evo noć dobro prošla, sad ćemo vidjeti kroz dan kako će biti. Baš puno vremena provodimo i vani, jučer smo u kuću ulazili presvući peleni, ručati a ostalo vani.. kuću provjeravamo, spavamo u hladnom.. 

• Hani
    20. Rujan 2021. 09:48

Jutro😊 Lijep tjedan vam zelim!
    Tv je kod nas u spavacoj pa mu ujutro upalim crtice na drugom da sebi kupim jos malo polusna. 
    Na mobitelu zeli gledati snimke i fotke, youtube ne pustam. Baby shark je joker za preglede po bolnici. Na djecje pjesmice zeli plesati.
    Pocinjemo izbjegavati parkice ako u njima ima puno djece, zbog viroza. Idemo kad nema nikoga. Jucer je htio prijeci preko mostica do vrha tobogana i spustiti se. Nisam ga pustila samog još, moze pasti na sve strane. Isla sam s njim🙈. Moram ga pustiti, znam.  

DeeDee
    20. Rujan 2021. 11:12

Lorena mi smo sad dvije večeri usisavali nakon jaaaako dugo vremena, nakon inhaliranja pa ide lako. Prvu večer sam bila sama pa jbg mobitel i ajmo, a drugu sam je ja držala a on usisavao, borba ali uspjeli..
    I ful je zavoljela inhalaror (imamo onaj na tuljana), prvo ga mazi, onda malo inhalira njega pa sebe ❤️
    Prijavljujem da se napokon cijepila, rekla je pedijatrica da nema smisla da opet odgađamo, sad smo mirni do 5 s cjepivima. S 2 i 4 sistematski.

[/url

Grizli
    20. Rujan 2021. 14:39

Hani ni ja se nisam mogla opustiti u parku sa M i pustit ju da uziva jer meni je to sve bilo preprestrava. Mm joj dozvoljava 20x vise toga od mene. Tako da te kuzim skroz, pustit ces ga kad se osjetis sigurnom. Ja znam da bi se ja ziva pojela da se nesto dogodi a da posumnjam u to dal sam mogla ipak vise paziti. Znam da ih ne mozemo 100% zastiti, al lakse mi je kad visim nad njom. Zato ide sa tatom u park. Btw i tete ju puste samu da se ljulja na ljuljacki jer zna sama, tobogan popest se, na onim nekim spravama na spiralu sto se ljuljas na sve strane, ma sve skoro, a ja ju ne pustim🙈.
    Lorena jel bolje? Annika kako kod vas stanje?
    DeeDee pa ako ti je mirna dok gleda mob kad usisavas, ja bi ju pustila za tih 2 minute nek gleda. Moja inhalacije nece ni cut, al usisavat ako treba sama si drzi onaj elektricni.
    Ako tko sto lovi na akciji od robe c&a ima dodatnih 20% na vec snizeno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.