ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    11. Lipanj 2021. 11:49

Grizli prije 2. rodjendana znam da sam ih vodila, ne baš s godinu i pol, ali par mjeseci kasnije 
    Ma nas je po svim računicama montažna ispadala 30 posto skuplja a cijene sad idu gore i zidanim i montažnim, materijali su poskupili

[iimg]

• Zarica
    11. Lipanj 2021. 13:16

Ja se sjecam jos tih zubara. Meni je to bilo super iskustvo jer bi uvijek dobila poklon, slikovnicu o zubima ili nnesto drugo fora:) Znam da sam jedva cekalaValjda se i sjecam jer mi je bilo tak fora. To sto Annika kaze, i ja bum ranije krenula s malim pa nek se upozna s ordinacijom itd.
    Grizli, moze jaje svaki dan. Moj isto ful voli jaja. Bas je neki dan bilo pitanje na Chiarinom tanjuricu pa je komentirala tu temu. Ful je hranjivo i nema tu nista lose ako ga jede svaki dan, dapace.
    Kaj se tice logopeda ja bi Lavice na tvom mjestu sama otisla do logopeda pa im odnijela dijagnozu. Ak te misle zezat s ugovorima nek barem kazu pravi razlog. 
    Inace kad su mene na razgovoru pitali jel prica ja rekla da puno prica i smisleno govori rijeci i onda se niceg nisam mogla sjetit kaj to govori, na kraju blenula njam-njam i takve stvari Zena je sam nes zapisala sa strane:) a mali fakat puno prica i poceo je slagat te dvoslozne, a ja tam ko da sam imala blackout. Kasnije su mi samo navirale sve rijeci koje sam mogla rec kak se on navio dok smo izasli iz zgrade. Tamo na razgovoru je puno proucavao prostoriju itd i nije bas bio nesto zainteresiran da govori

• Zarica
    11. Lipanj 2021. 13:33

Mrgud, ne zna a si na to mislila, al na razgovor za vrtic se ide s dijetetom.
    Kaj se tice montazne mi smo nesto kalkulirali da bi nas isto dosla, ali u slucaju ako bi je uzeli bas takvu kakva je u ponudi. Sad me ovo Annikino zaintrigiralo🤔

Lorena94
    11. Lipanj 2021. 19:30

Hej žene, vidim tema majstori i bljuje mi se od njih... Nemam komentara na ove što su kod nas radili... Mi smo predali papire za upis, njih će od iduće školske godine biti cca 25 u vrtiću, kod nas nema inicijalnih razgovora, već prvi tjedan se dostavi tetama na papiru isprintano ako je dijete alergičan na hranu, iz čega pije, jede li sam, priča li što, omiljena igračka... Svaka čast našim trudnicama, ja ne znam kako bih izdržala tempo uz T.. jutros ustao u 9, oko 12:30 tražio da ide spavati i onda počinje show, zaspao i nakon 2 min dreka, mama me zvala nije ga mogla smiriti, ja došla s posla, ista situacija.. ne znam šta mu je, pipam uho šuti, prducka, kakao...

• mom12
    11. Lipanj 2021. 20:08

Jedemo pomalo...cak je pojela sama cijelu breskvu...napredujemo🤩🤩🤩
    Ja sam predala papure u 3 vrtica...jedan je za sad prkeo ljeta...jedan za 9mj al je u izgradnji pa ja predala u gradaki u slucaju da ne bude ovaj izgraden....to sam se osigurala da nebi bilo kao i sad😅😅😅....ko se opece puse i na hladno🤣🤣🤣..  al bas se zaigrala s djecom u vrticz...kazu tete da je prilagodljiva i vesela...nadam se da ce takva i ostat kad krene🤣🤣

• Zarica
    11. Lipanj 2021. 21:52

mikio, svasta su ispitivali. Prolazili smo onaj upitnik za inicijalni razgovor koji smo ispunjavali preko e gradjana i pitanje po pitanje pa malo detaljnije o nekim stvarima. Negdje sam zaokruzila da meni djeluje nespretan pa su tu svasta ispitivali, kak to mislim, kad pada kako se doceka, kolko cesto to primjecujem, od kad to itd. Za hranu, kaj i kako jede, pa spavanje, koje su metode uspavljivanja... to za govor, koje rijeci prica, koje dvoslozne. Jel bas smisleno ili samo ponavlja. Pa su ga zvali imenom da vide jel se odaziva, a on ih nije fermao pol posto. Bila hrpa novih igracaka oko njega i di bi sad fermao njih. Pa su mu dali neke igracke mozgalice, gledali oce si pljeskat itd. Gledali hoce li im mahat na odlasku. Pa pitanja kakav je kad se ljuti, kako to pokazuje. Kad je sto savladao - puzanje, sjedenje, hodanje. Kakav je s drugom djecom, jel se igra s njima ili ne. Jel cica jos. Jel bio bolestan i kak je to izgledalo, jel ga vodimo pedijatru kad je bolestan, kakav je u jaslicama u koja ide, pa puno o tim jaslicama i kako mu je tamo. Koja god tema o bebi mi smo je prosli :D Ja sam razgovarala s psihologicom dok se zdrastvena radnica bavila s njim pa smo skupa jos komentirale.
    mom, ti si bila dugo na bolovanjima zbog male jelda? Jel ti sve ok s poslom? Sad opet radis? Drago mi je da vam se poslozilo:)
    Lorena, kak je malac, jel bolje? 

Damnarexx 🌺
    11. Lipanj 2021. 22:04

Anikka drago mi je da je bolje i big like za montaznu😍😍 i mi smo trebali umjjesto stana, al nam ipak nije opcija sa dvoje male djece otic mrvicu van grada🙂 tako da smo to ostavili za buducnost. 
    Zarice o boze koliko toga 🙄🤮 jeste vidjele da su rezultati pomaknuti na 23.6? 😪 Kao da ovaj 14.6 nije bio dovoljan...
    Angelly kako se drzis? 😁 Jel raste trbuh? Di ces roditi?
    Mom super za papalicu🥳 i to sto je socijalna..neces imat problema, tj nebi trebala🤞
    Elin je drustvena al je u fazi mama, i prati di sam...tako da malo bojim vrtica🤦😂 jos ce bit i friska beba doma..hormoni..jao si ga meni.
    Mikio nemam komentara za hzzo🤮 nisam ni ja znala da je to moguce. Tebe je bas sve moguce zahvatilo.
    Jel bilo nuspojava od cjepiva?
    Mi smo naruceni 31.8 al namjeravam ju prebaciti kod druge pedijatrice u novi kvart. 
    Jel zna tko da li kompliciraju oko toga?
    .
    Mi idemo sa prijateljima od 17-20.6 u neku kucu u blizini Motovuna... Malo se odmorit i chillat 🙃
    Grizli jel znas kakvu dobru (sljunak, hlad, normalan ulaz u more) plazu u Novigradu?
    Frendica mi je predlozila u kamp na Lanternu al je tamo onaj sitni pjesak koji ide posvuda pa bi to prekocili..

• mom12
    12. Lipanj 2021. 10:53

Ja sam jos uvijek na bolovqnju....mislim prekinila sam ga bila cca 15 dana..la se vratila🤯🤯🤯🤯
    Nema komplikacija za dr samo ti treba zdravstvena i potpises nesto...ja sam svog mjenjala opce prakse....
    Krusku nije htjela jest..bila joj je pretvrda😅😅😅....a nisu nas jos zvali za pregled kod fizijatrq...i narucili smo se u 7mj u bolnicu na pregled za vid....pa cu vidit dalje sta i kako....al najvjerovatnije cu je i u svjetlost odvest jer zelim cut 2 mj al to cu u 9mj...ne znam dali ce joj kapi kapat ili sta ce vec....to znam da nesmije na sunce pa je ne zelim maltretirat 2 puta po ljeti....

• Hani
    12. Lipanj 2021. 15:04

Damnarexx, kad kazes "sa 2 djece",zvuci tako nestvarno😁 i prebrzo.
    Valkris, kako se ti snalazis sa 2?
    Zarice, bome se treba dobro zamisliti za odgovoriti na sve to
    Mikio, uzivaj u odmoru! A pomoc je uvijek dobrodosla.
    Losa, planirate li vi kakvo putovanje?
    Mom, jesi li je pokusala upisati kod fizijatra u skolskoj poliklinici?

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

Lorena94
    12. Lipanj 2021. 15:08

Zarice hvala što brineš, zaspao sinoć oko 22:15 i spavao jutros do 9:30.. danas evo lijepo zaspao, malo brljavi sa jelom ali valjda su mu takvi dani..
    Damnarexx drži se! 
    Mom nudi svaki dan, prihvatiti će...
    Mikio moj opet povrće neće, a prije sve,voće mu je omiljeno, zna gdje nam je trešnja ide i viče mamaa njam njam i moramo ići brat, jagode sam donese iz vrta...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.