ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    12. Lipanj 2021. 16:33

Ja sam nju vec upisala prije kod fizijatra kako nije prohodala bila pa je prohodala nakon par dana nakon posjeta🙈🙈🙈....i isli na vjezbice 2 puta i trbali smo se upisat za jos jedan pregled i zvala sam ih i oni se jos nisu javili sa datumom....
    A zasto losa mislis na poliklinici jel neka razlika ili??
    Lorena proci ce svi imaju lose dane...vidis kako je super odspavao....moze i on bit lose volje😆☺
    Moja hoce sve jest na tu se namam sta zalit....a isto tako ocekujem da ce jednog dana nesto htjet nesto ne....nek jedu sta hoce...

• mom12
    12. Lipanj 2021. 16:35

Haniii na tebe se odnosilo ovo na polikliniku🙈🙈🙈🙈....jel neki razlog za skolsku ili je to sve isto?

Angelly
    12. Lipanj 2021. 20:08

Damnarexx 🌺

Anikka drago mi je da je bolje i big like za montaznu😍😍 i mi smo trebali umjjesto stana, al nam ipak nije opcija sa dvoje male djece otic mrvicu van grada🙂 tako da smo to ostavili za buducnost.
    Zariceo boze koliko toga 🙄🤮 jeste vidjele da su rezultati pomaknuti na 23.6? 😪 Kao da ovaj 14.6 nije bio dovoljan…
    Angellykako se drzis? 😁 Jel raste trbuh? Di ces roditi?
    Momsuper za papalicu🥳 i to sto je socijalna..neces imat problema, tj nebi trebala🤞
    Elin je drustvena al je u fazi mama, i prati di sam…tako da malo bojim vrtica🤦😂 jos ce bit i friska beba doma..hormoni..jao si ga meni.
    Mikionemam komentara za hzzo🤮 nisam ni ja znala da je to moguce. Tebe je bas sve moguce zahvatilo.
    Jel bilo nuspojava od cjepiva?
    Mi smo naruceni 31.8 al namjeravam ju prebaciti kod druge pedijatrice u novi kvart.
    Jel zna tko da li kompliciraju oko toga?
    .
    Mi idemo sa prijateljima od 17-20.6 u neku kucu u blizini Motovuna… Malo se odmorit i chillat 🙃
    Grizlijel znas kakvu dobru (sljunak, hlad, normalan ulaz u more) plazu u Novigradu?
    Frendica mi je predlozila u kamp na Lanternu al je tamo onaj sitni pjesak koji ide posvuda pa bi to prekocili..

Je,je rastemo pomalo 🤭 al sam ok s kilama i dalje, na +1.5, cini se da me N drzi u formu uz svoj tempo. Planiram i ovog puta ic na Merkur, ti?

Damnarexx 🌺
    12. Lipanj 2021. 22:17

Hani cudno zvuci da😂
    Angelly ja cu isto opet na Merkur,  eto imat ces friske informacije🙃 ja sam na +6. U zadnjih mj dana +3kg🙊🙊 ne kuzim kako al ajde😂
    .
    Btw nasli smo potencijalnog kupca🥳🥳 tj 80% da kupuje.

Grizli
    13. Lipanj 2021. 08:13

Damnarexx ma Lanterna je jako veliko podrucje i ima da plazica di je sitan pjesak, al koliko se sjecam ima i djelova di su oni obluci sta je meni draže. Prema Novigradu ne idemo bas na more jer tamo cesto zna viti i prljavije nego nize uz obalu, jer je Novigrad vise ribarsko mjesto ima okolo malih plazica al obicno su ko srdele jedan na drugome, al raspitam se kod frendice koja zivi u Taru to je odmah kod Lanterne di njena sestra idu sa klincima. Imas lijepih plaza u Zelenoj laguni i Materada kraj Poreča. Oboje su plaže uređene zbog okolnih hotela tako da ima kao malih uvala sa oblucima, ima hlada na travi ali i poplocene plaze, a imas blizu uvijek i neki kafic, wc i slicno.
    Mi najviše volimo ici ispod hotela Parentium plaza je nama super. Jedino parking je koma, tesko se nade mjesto i dosta za hodat.

Lavica27
    14. Lipanj 2021. 12:39

Mikio vidis moj se popne na naslon (od poda do gore) kutne garniture i nazad sidje za pola sekunde,umrem svaki put kad ga uhvatim🤦al eto njima je on 'nespretan'. 
    Zarice nas su identincna pitanja ispitivali na upisu. 
    Meni je N doma jer je od sestre pokupio ovaj usta stopala sake virus, a treba bar 7 dana bit doma,realno nis mu nije samo je bio osipan dosta al ajde. Nadam se u srijedu napokon oboje da idu,ispalit cu s poslom i njima doma .
    Grizli okulisti svi dobiju poziv na kucnu adresu oko 4.rodjendana,nacionalni program prevencije slabovidnosti. Zubarica nam je kuma 😬 pa smo isli vec s godinu i pol ili 8 mj s kceri,s malim cemo isto uskoro. Prvi put im namazu zubice s nekom pastom od jagode pa im je to interesantno pa otvore usta,pregleda stanje, i dobiju neku kao pohvalnicu pa su si jako bitni. Malu kad zaboli zub sad sama trazi da ide. 
    Mikio i mi na Krk,za produljeni vikend :)
    Annika drago mi je da si se javila i za stambeno rjesenje 🥰

Grizli
    14. Lipanj 2021. 22:59

Lavice oh blago vam se za zubaricu kumu... Moram onda se raspitit kamo voditi M jer ima puna usta zubi. Uspijemo oprat svaki dannih al to kratko traje nije onih 3 min... Uvrh glave 1 min sve skupa ako traje.
    Mikio mi imamo aeromoon navlaku u sjedalici kupljeno u magic baby ili baby center nisam sigurna. Uglavnom bude ona i znojna malo ako duze sjedi recimo 1h puta, al nikad vruca. Ako to nema bude bas vruca joj koza na leđima i glavica full i znojna. Mi smo za sad zadovoljni. Ono najvažnije ako je auto na suncu prije kretanja bilo di idemo upaliti auto i pustimo klimu da pici 5-10 min prije kretanja pa tek onda nju sjednemo. 🤷‍♀️Tetre i slično ko da su je jos vise ugrijavale sam imala osjecaj. Ovaj umetak je neki neobican. Cak sam i original navlake probala koje su od frotira eee to je tek debakl.
    Btw h&m online ima 50% popusta dosta toga se nađe. Ja uzela vec za jesen 🤭

Grizli
    14. Lipanj 2021. 23:06

E da za slapice uzela sam M neke od borova za probu, broj 23 jer nisam bila sigurna koliko je kalup velik a sad ima 22. uglavnom nju su slapice odusevile, velike su joj pa sam ih spremila za kasnije. Al ona se nije dala iz njih. I stvarno izgledaju mi udobre. Imaju ulozak protiv znojenja dosta debel bi rekla, vise su, cicak se lijepo otvara i dosta je prostrano za staviti nogicu. 99 kn. Mene su odusevile, njoj se sviđaju a sad kad dodje do 23 broja ceno vidit kako ce funkcionirat. Potplat je od kaucuka koliko sam skuzila emkan, savitljiv a opet dosta debel kao tenisice njihove borovo proizvodnje. Mana broj manji od 25 moze se samo online naruciti. https://www.borovo.hr/hr/shop/startas-2cool-djecja-papucica-dalmatiner-26303
    Sad jedva cekam da joj nogica naraate da vidim dal ce biti i onda happy s njima. 

• Zarica
    15. Lipanj 2021. 01:51

Evo nas na hitnoj. Mali se nesto prije ponoci probudio u placu. Ja ga uzela da cu ga smirit nabrzaka i onda smo skuzili da ne moze normalno disatisz   i da nemre iskasljat to kaj ga muci. Jako se uznemirio od svega toga pa je disanje bilo time jos teze. Bas mi je koma bilo iskustvo. Probali smo ga inhalirat al ga je to jos dodatno izbacilo iz takta. Uglavnom na hitnoj su nam jos s vrata rekli da je laringitis i da dodje tako iznenada. Tu su ga inhalirali i nakon toga su rekli da ga moraju jos 2 sata promatrat tak da spavamo u cekaonici. Dobili neki lijek koji mora inhalirat 5 dana i nadamo se da nece vise bit ovakvih epizoda... 

• Zarica
    15. Lipanj 2021. 01:54

Losa, kolko je vama trajalo?
    Grizli, super mi izgledaju slape al cine mi se skroz ravne. Jel ulozak iznutra oblikovan? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.