ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    10. Lipanj 2021. 15:10

Mikio wtf? Kak je ostala bez zdravsvenog? Pa to koliko znam djeca do 18 godina imaju pravo bez obzira na status roditelja u zdravstvenom? Nasi nisu preko nas osiguranici vec je to islo po defaultu kad su se rodile.

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    10. Lipanj 2021. 15:12

https://hzzo.hr/prava-djece-i-roditelja-za-djecu-iz-obveznog-zdravstvenog-osiguranja-i-rodiljnih-i-roditeljskih
    I mikio frescopad stavi na mjesto uboda. Mi to obicno nosimo sa sobom na cijepljenje tak da im odmah stavimo tamo.
    Sto se tice dodatnog cijepljenja protiv kozica... Ne znam sto bi ti rekla... Mi svoje necemo, smatram da ipak nesto moraju i preboljeti k vragu 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• Hani
    10. Lipanj 2021. 15:17

Hej, haj😊
    Ajme, majstori😎 Živim s majstorom koji ima adhd, i, da, jucer sam imala zivcani ispad. Opet.  I, da, evo danas zavrsava posao koji je zapoceo prije dvije godine. I, da, na terasu iskačem kroz prozor preko radnog stola. Da nastavim?😤 Mislim da sam pobijedila u ovoj igri😁 Na žalost😎
    Za intervjue i ugovore na odredeno u vrticima prvi put cujem.
    Za komarce nisam koristila nista proslo ljeto. 
    Spava u kratkom kombinezonu, bez pokrivanja.
    Fizijatar me je prosli tjedan pitao govori li desetak smislenih rijeci. 
    Mikio, valjda je neka greska u pitanju.

Angelly
    10. Lipanj 2021. 20:07

A koji smisao da tak mali idu zubaru nije mi bas jasno 🤔 jer ono ovaj moj ne bi 10 sec usta otvorena imao, mogu mu samo averziju prema zubarima nabit tjerajuc ga... da se razumijemo kuzim potrebu za ic zubaru i odrzavanju zubiju i to pralticiramo al njih tak male vodit 🤔 nema mi smisla to

annika
    10. Lipanj 2021. 21:07

Aaaaa, napisala kilometaraki post i izbriše mi se 
    Evo mene izašle iz kakasto- negativnog raspoloženja pa ne  mogu širito neg energiju 
    Drago mi je vidjeti da ste svi uglavnom zdravi i da beba Damnarexx raste

[iimg]

annika
    10. Lipanj 2021. 21:14

Mi na kraju radimo montažnu kuću s firmom iz srbije i recimo da će nas izaći 30 posto jeftinije nego da smo uzeli tri glavne firmr za mk iz Hrvatske. Ponude su bile za 140 kv roh bau -70-80 000 eura ( + tvoji temelji). U tu cijenu ulazi sva projektna dokumentacija ako se uzima njihovs tipdka kuća. Mogli smo i svoje nacrte i projekt dati nam izrade kuću po njemu. Ovo će nas izaći 25-30 posto jeftinije

[iimg]

annika
    10. Lipanj 2021. 21:16

Kod zubara tako mali idu u biti da bi se malo upoznali sa zubarom i ordinacijom više nego što itko očekuje da će im nešto uspjeti pregledati. Ja sam svoje vodila baš rano i nikad nisu plakali i imali scene kod zubara.

[iimg]

annika
    10. Lipanj 2021. 21:25

Možda vas i M zanima🙊 juri naokolo, neumoran je, zubi ga baš, baš muče i još uvijek je u oralnoj fazi makar sad kad mu kažem da pljune kamen, pljune ga 😅.
     ništa ne sluša i sve bi sam i neugodan lik skroz kad se naljuti🙃

[iimg]

• mom12
    11. Lipanj 2021. 00:11

Svak svoju politiku vodi i dr i u vrticu...ja sve poslusam i sama procjenim sta je i kako je😏😏...uopce se ne zamaram nikakvim komentarima i savjetima...
    Anika drago mi je zbog kucee🥰🥰🥰cestitammm...
    I mi smo u fazi kao i M al i moja je pocela ispljuvat kad joj se kaze😅😅😅

Grizli
    11. Lipanj 2021. 11:39

Pa onda bi i ja M trebala voditi zubaru 🤔🤔🤔... Ona ima 16 ili 17 zubi, nemogu vise pobrojat. Mozda i sve 🤭. Znam da je kod nas u vrticima neznam dal je tako svugdje kao posjet zubaru za klince izmedu 2-3 godine i okulisti isto tako nekako.
    Annika bas mi je drago da si se napokon javila i da se bolje osjećaš. A s koliko cca to rano si ih vodila? 
    Mi smo gledali da sami radimo ne njihove jer nam se nije sviđalo niti odgovaralo to njihovo. Pa nas ispala skuplja jako puno naspram zidane i odustali. Jos sto nas temelji bi kostali uzasno puno jer je sami kamen na parceli koji se mora minirat jer bi podum ukopali... Uglavnom oduatala sam ja, mm se jos nadam. A meni se ne da s time zafrkavati.
    Nina sretnih 18 mjeseci i 1 dan 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.