Sto se vrtica tice pa kolko vidim nije nesto puno papirologije, sve se moze sa e gradjana skinut. Nekak mi se po pricama puno kompliciranije cinilo.
Meni je super ideja onih senzoricko motorickih grupe Frendica mi upisala malog za dodatnih 200kn i veli da je odusevljena.
Angelly, mene su 2 od 3 puta trazili da skupljam papirologiju jer im 'nesto' ne funkcionira u e gradjanima I nisam mogla sve skinut s e gradjana. Tak da je bilo i kupovanja pecata i ne znam cega. A ona upisna dokumentacija o tom kakvo je tvoje dijete...knjigu mozes ispisat
Mislim da vrtići ne gledaju toliko previše na prebivalište nego koliko imaju mjesta i sl....ak je gužva naravno da će prednost imat oni koji su bliže vrtiću. Kod nas npr nema mjesta u gradu al ima u okolnim mjestima pa onda ljudi tamo voze djecu ako im je usput kad idu na posao.
Mi ga isto nećemo još upisivati jer em ne radim em još nije ni cijepljen tako da ga ne bi ni primili.
Ne treba ic tamo gdje je prebivaliste, al tu gdje mi zivimo ima vise djece nego sto vrtici imaju kapaciteta i to je bilo prvo pitanje koje su me pitali kad sam zvala telefonski. Kad je navala to je kriterij. Sigurna sam da postoje teorije zavjere oko tih grupa, negdje mozda i je tak, negdje nije, al meni zvuci fora :) Negdje se provode takvi 'dodatni' programi, negdje ne, al ako je takva grupa onda se sigurno na to pazi.
Mikio, nisam ziher, mislim da to moras na stranicama vrtica. Ja cujem kad mi neko bas prenese. Moja necakinja je isla u njemacku grupu i to mi je isto zvucalo fora :)
Losa, odgajatelji rade po 6 sati tako da nisu tamo cijelo vrijeme. Uvijek bude jedan dio u sredini kad se preklapaju i dio prije i poslije kad je neka teta sama. Cudno mi je da ta jedna bude bas cijelo vrijeme🤔 I kod nas bude to buckures od rasporeda, mada imamo 3 tete u grupi pa se nekak to pokrpa.
Mi smo danas isli kod pedice jer mu treci dan skace temp. Crp mu je povisen, al ne tolko da bi dobio antibiotik. Tak da idemo kod pedice na terapije inhalacijama. Nisam znala da tog ima.
Ti posebni programi budu nAvedeni na stranicama vrtica. Mislim da ih vecina ima sportski engleski vjerski, al to kolko sam skuzila nisu cijele grupe nego “dodatne aktivnosti” u vrticu. A montesorri il waldorf imaju samo neki vrtici. Kod nas u okrugu 2 kvarta su 2 vrtica sa ukupno 7 objekata i samo u 1 ima montesori grupa. Al odma na stranicama ima opis, posebno educirane tete blabla..
Zarice drzim fige da vam sto prije prode 🤞
Jutro žene moje.. Lunice čestitam ti od ❤️❤️❤️❤️! Damnarexx bome raste bebica a i trbuh ☺️ imaš sreće što je E mirna. Losa zavidim na vikendu 🤭 žene budite sretne što su se tako lijepo prilagodili na vrtić, mi smo T morali ispisati, sad su nam rekli da predamo opet papire za jesen. Nema me baš zadnjih dana dobili termin za petak kod matičara pa sve nabrž bolje. Svi se nekud petljaju, svi bi došli a smijemo samo mi i kumovi. 😒 Tako da sam pomalo na izmaku snaga i živaca. T se stalno penje, stvara gluposti. Ne smijemo nigdje spustiti kantu vode evo ga i samo proljeva, pravi blato. Ruke stalno u ustima a neće zinuti da pogledam.
Cure...jel koja zna kad se pojavljuju nuspojave ako se i pojave nakon mmr cjepiva...ovoga sa god dana? Mi se cjepili u ponedjeljak
Sortiraj odgovore
Najstariji