Mom nama su bili rekli nakon 7 - 10 dana da se mogu pojaviti nuspojave.
-
Sto se tice vrtica, kod nas se gleda najblizi vrtic po prebivalistu u kojem ima mjesta.
Zimus se otvorio sportski vrtic, program je skoro isti kao i u redovnom vrticu, ali imaju pojacan tjelesni i djeca koriste i dvoranu, gimnasticku dvoranu i bazen (bazen je naravno za stariju skupinu). Jaslicari imaju nesto manje aktivnosti, ali idu i oni u dvoranu, gimnasticka im se posebno svidja zbog ogromnih trampolina i strunjaca. I u vrticu imaju vise tih sportskih rekvizita.
Uz odgajatelje bude i kineziolog koji vodi aktivnosti.
-
Damnarexx super za stan, 70 kvadrata je dobar prostor i jos ces imati vise pomoci, di ces bolje 😃
-
Nadam se da su bolesni klinci ozdravili
L 💛
Da, tam smo sjedili i inhalirali se. Pitali smo jel mozemo mi doma, al rekla je ona da stavlja neke posebne supstance. Pise mi koje al sad ne znam vise. A i njen inhalator je mrcina. Ja imam stvarno dobar Omronov, al ovo kod nje je jos jaca gusta para. I ima neki ogroman stroj za cistit nos, al to je rekla da mozemo i doma ako zelimo s fizioloskom pa smo taj dio ipak preskocili.
Mom, mislim da sam citala da se simptomi mogu pojaviti vec nakon 7 dana, al da je najcesece nakon 3 tjedna...
Mikio moj nosi neke adidas jos uvijek 21 a frodo tenisice i bajka slape su mu 22. Nemam ustvari bas preporuku
Mene zanima kakve cete im cipele uzet za ljeto? Nesto sa zatvorenim prstima da si cijele palce ne izubijaju 🙈 a opet da je sandala da ne prekuhaju?
Kod nas muke sa zubima... Skroz bijele i otecene su joj sve trojke i petice 🙄. Kad dođem doma s posla bas mi bude milo kad moram spremat ili ici u trgovinu ili nesto trece a da nisam s njom tako da sve radimo skupa pa to traaaaaje i traje.
Mikio isti problem imamo nosi 20 froddo koji joj na knap a 21 koje sam kupila joj preogromne za debljina mog palca. Pa sam za u parkic i onako bezveze setnje i sl. uzela od borova slapice startasice. Dole je gumeni i mekani potplat unutra je ulozak a tanke su i prozracne. Kod nas u borovu nisi imali broj 21 pa sam narucila preko web shopa. Doduse skuzila sam da froddo isti broj su razlicite duzine po 0.5cm razlika sam nasla na nekima pa i to treba gledat u onim tablicama njihovim na webu.
Ciciban ima na stranicama akciju na sportsku i zatvorenu obucu do 30%.
Danas skupili sve papire za upis u jaslice 😊🤞... Pa trebamo jos samo predati. Kod nas ne navode koji program imaju vrtici, dodatne aktivnosti ovise o tetama jer ima 7 vrtica pod gradskim svaki radi drukcije. I vjerski je samo u glavnom vrticu 1 program za 20 djece. Drugih opcija nema, osim talijanskog vrtica koje imamo zbog nacionalne manjine. Ma i da ima upisala bi ju u "obican" ne treba joj nametat po meni neke dodatne programe tipa sportski, vjerski i sl. u ovoj dobi, bar ja tako mislim.
Da mojoj je 21 na knap, a 22 veeelike. Ne znam, mislim da je bolje da su joj malo veće nego da je žuljaju.. Mi smo uzeli froddo sandale te poluotvorene (prstići su zatvoreni). Mislim da ću joj takve uzeti i za more samo ipanema jer će inače sve prste izubijati.
Teta u dućanu je rekla da to tako treba biti da ima mjesta.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Evo moj je 5 dana bio zdrav i sinoc neki smrklji opet. 100 buđenja. Pa ja cu izludit od tog vrtica vise..
Meni su se jucer zalili iz vrtica da im odspava samo pola sata ili sat. Doslovno sam teti rekla :"jebiga, meni spava po 2 sata".
Jutros nije plakao kad smo ga ostavljali, jucer je.. A uvijek je super raspolozen kad ga skupimo doma :)
I na moje pitanje jel place ili kak se ponasa je rekla da cendra ako nije u centru pozornosti. A kad dodjem po njega uvijek se igra ili sam ili s djecom.. Teta je rijetko kad u blizini. Ne kuzim ih.
Ono, oprosti sto nisam dovela malog robota koji sve radi po ps-u i sam nego se voli igrati i kad se netko bavi i igra s njim.
Mi imamo cicban 20,isto mi se ucinilo da ima zuljeve, a muž napipa da ima mjesta za pola prsta jos.. Ne kuzim sad jel da kupujem vece ili sta..
Cure, čim se nogica zacrveni ili se teško obuva, znači da su male ili im ne odgovara taj model.. Prostor za rast noge mora postojati i normalno je da se prvih par dana popikavaju u novoj obući.. ☺️
Moja nosi papuče froddo 21,tenisice 22,a papuče iz bajke 23..isto se dan dva popikavala u froddo sandalama 22,sad super hoda u njima.. Ne nosi ih još po vani, nego ja uvijek dam novu obuću da nose par dana po kući da se navikne..
U Froddu kad odaberete model i broj, odmah piše gaziste, pa se vidi da su isti brojevi različitih modela sasvim drugačijih gazista..💜
Mikio jesi već uzela 18+ prije? Ja sad htjela pa sam na kraju ipak uzela ovu od 6-18 da mu ne bi ova bila prevelika...naručivala sam preko neta pa ju nisam vidjela uživo još.
Mare sad ima 6-18 i ona je dosta veca od 6+. 18+ je veca od 6-18, neznam kolko, al planiram ovih dana kupiti i prijeci na njih pa ti javim.
Valkris sad sam tek skuzila tvoju lenticu da si na 37+6 tt 😱 ja rodila na 37+5 🙈🙈 moze svaki cas 😊😊
I ovo kaj ti teta komentira, ja bi ignorirala. Pa najbolje da si s godinu dana sam i pelenu promjeni i nahrani se i pazi na sebe pa da one nemaju kaj za radit 🙄🙄
Mislim kuzim da su pretrpane i da ih je malo na puno djece i da im nije lako al kaj ocekujes od djeteta od godinu dana??
Vratila sam se baš sa sv. Duha, krenuli neki trudovi i krenula se otvarati pa sad doma cekamo i brojimo..
..
Danas je muzu rekla da je spavao 20 minuta i da bi bilo dobro da ukinemo drugo spavanje da bi njima u vrticu odspavao jer on place dok drugi spavaju.
Mos mislit. Muz je samo reko mhm.
Hahah koze
Sortiraj odgovore
Najstariji