ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    08. Svibanj 2021. 11:36

Aaaaaa Lunice, cestitam! 😘😘
    Bas me zanima koliko je ovaj put bilo brzo😁😂
    .
    Ona se isto sa svim i svacime igra, stalno govorim da cu pospremit dio igracaka koje ne tenta al nikako🤦 ja se nadam da se selimo za 2mj🥰 bas se veselim!
    .
    Jucer sam bila na pregledu, malac ima 1kg, i bas sam isla usporedjivati E u tim tjednima i skoro pa su jednaki🤭 neka bude deckic od 3.300-3.500 i super🤪

Grizli
    08. Svibanj 2021. 11:45

Hani neznam meni isto neki kazu da ne ide brojanje postupaka od nule, nego koliko ti ih je ostalo, a neki da ide sve nanovo. Mislis po meni nije fer posebno kod nekih dijagnoza sta ako profuckas sve postupke to je to, zaboravi dalje. Mislim da je i to jedna od stvari kako ko tumaci. Uglavnom sretno u novom postupku.
    Za igračke sad trenutno su joj lego kocke pravi hit posebno one figure zivotinja i ljudi, pa joj mi sagradimo nastambu nekakvu i s time se zabavlja, naravno uz kuhinju... Kupila u ikei onu kosaricu sa vocem i povrcem pa nekad se igramo i da kupujemo spezu, slaze kocke neke sto idu od vece prema manjoj pa prebacuju po njima tjesteninu sirovu ili cepove i tako svasta sto dobije nase. Voli se ljuljat na konju, pa se igramo da hrani sve plisance. Prvo ju uputim da skuha pa onda s time hrane zivotinje pa ceslja konja i tako smisljamo stalno nesto sa postojećim igrackama. 
    Nemamo vrt tako da vrijeme vani idemo u parkic ili sumu, a doma masta radi svasta
    Eee da skupljam kroz tjedan one tube od wc papira zewa, onda kad se skupi ih u plasticnu kantu na terasi joj stavim vodu pa to ubacujemo i topimo ih 🤣🤭 To ju bratic podučio pa sad i s time imamo posla. 

Grizli
    08. Svibanj 2021. 11:46

Lunica čestitam 

• mom12
    08. Svibanj 2021. 17:38

Lunice cestitam😍😍😍...
    Mi se ne igramo igrackama...imamo ih dosta al joj nista nije zanimljivo...jucer joj kupila onaj kao stap sta se gura pa se vrti...nezz Kako se zove al ga je drzala u ruci nije vozila po podu i hodala s tim...
    Mi provodimo vrime u parku i na plazi...nemamo dvoriste...al zato kad smo na selu ne izlazi iz dvorista...uziva gore...
    Grizli to su vece neke lego kocke nisu sitne??
    Moja bi stinih pola pojela🤣🤣...sve stavlja u usta...
    Mozda bi joj bile zanimljive one vece za slagat

• mom12
    08. Svibanj 2021. 17:39

Damnarex super za pregled bas mi je drago...😍😍😍😍

• mom12
    08. Svibanj 2021. 20:06

Cure molim vas za pomoc i savjet...dakle malu sam uvik na spavanje stavljala u krevetic i izasla...medutim sad sam je stavila u krevrtic i ona je izasla iz krevetica...nisam cula kao da je pala..i nema nista vidljivo na njoj udarac i sl...uopce neznam kako je izasla....pa kako da je stavljam spavat ako izlazi iz krevetica?? 

MaRe
    08. Svibanj 2021. 22:35

Mom izbaci sve iz njega da na nista ne može stati...moj se moze dici i prebacit ako stane na pletenicu ili deku 🙈 Ili ako mozes maknut stranicu radije ju makni nego da ide preko nje jer ako je jednom skuzila kako to ide gotovo je.
    Lunice čestitam i brz oporavak 💙
    Damnarexx 💙💙💙 cestitke na pregledu...bome je vec velik 🙂

DeeSB
    09. Svibanj 2021. 11:32

Drage forum frendice....sretan Vam Majcin dan! 🤗❤
    Lunice iskrene cestitke i brz oporavak! 😘
    Damnarexx super za pregled! 😘
    -
    Kod mene malo guzva pa nista ne stizem, raspored nakon izolacije mi je katastrofa...vec mjesec dana zivim kod mame i tate 🤦‍♀️ al dobro, jos koji dan pa kad se kolegica vrati s godisnjeg bit ce lakse... I naravno da je sefica nakon 2 dana vrtica opet bolesna, dobila je antibiotik pa ide na bolje.
    -
    Petra kod tebe bas tezak period, nadam se da ide na bolje...drzite se! 🤗

L 💛

DeeSB
    09. Svibanj 2021. 11:37

mom12

Cure molim vas za pomoc i savjet…dakle malu sam uvik na spavanje stavljala u krevetic i izasla…medutim sad sam je stavila u krevrtic i ona je izasla iz krevetica…nisam cula kao da je pala..i nema nista vidljivo na njoj udarac i sl…uopce neznam kako je izasla….pa kako da je stavljam spavat ako izlazi iz krevetica??

Kako je mala penjacica? Vjerovatno se na nogice spustila pa se nije jako ni udarila....nadam se da je dobro. Kod mojih ima neki kinderbet stari ali je jako plitak tako da ona ogradicu prekoraci skoro, sluzi nam samo za igranje prelazenja ograde, a spava samnom. Bas me zanima kad se vratimo u stan da ce moci izaci iz svog...nije bas tako dubok kao kod Lose iako je na najnizoj razini.

L 💛

• mom12
    09. Svibanj 2021. 14:46

Cure sretan vam majcin dan🥰🥰🥰
    Ja imam onaj 3 u 1 sad neznam dali je plici od ostalih...al dobro je..nije plakala..nije se udarila nema nigdi crveno...
    Dee nadam se da ce sefica ozdravit brzo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.