Mom je onako, negdje do razine ramena... Mom, jesi otkrila misterij kak je izasla?
Evo mi prvi put pod temperaturom. Noc je bila koma, a sto se dana tice samo se mazi i jednom od nas u krilu. Tak da umjesto proslave na koju smo trebali doma gledam britanskog slasticara, nije ni to lose
Sretan vam majčin dan🌷💜
DeeSb i Zarice, nek brzo ozdrave🥰🥰
Lunice, čestitke 💙
Damnarexx, aaa,, veliki dečko već💙
Valkris, izdrži 💜
Mom, tak mi je mama pricala da je moj brat izasao iz kinderbeta,, kad je bio negdje u toj dobi, pa je prvo mislila da je luda, onda ga je vratila pa promatrala sta ce. Nekako se nagnio, prebacio i sisao, nijee mogla vjerovati i dan danas to prepricava 😅
DeeSb, bome i moj par dana u vrticu nakon izolacije i odma temperatura, naravno za vikend. Izludit cu. Al nisam ga htjela na hitni vodit, sutra cu pedijatrici. Vjerujem da je upala grla il uha il oboje 🙄.
Kad sam vidjela kako u vrticu drze dude od 17 jasličara u jednoj košarici, sve mi je jasno.
Igracke, lego duplo jedino zanimljivo od njegovih igracaka. Lopte.
Lunice, čestitke 🤗🤱👼
.
E da, sretan Majčin dan ❤🤗
Moja je fala Bogu piz** da bi se bacila iz krevetića 😁 barem se nadam 🙈🙈🙈 ali sad spava malo u krevetiću malo kod nas.. Mudrica u 1,2 plače da je uzmemo i onda kad je pitam ideš s nama spavati viče dadadada tko bi joj odolio 🥰
---
Imali smo na čuvanju nećaka (ima 15mjeseci), pa majko mila jel zbilja takva razlika između curica i dečki? Ili ja imam zlatno dijete? Mojoj je ne ne i zbilja je živa ali jaaako poslušna i dobra (kuc kuc o drvo), a ovaj bi u živu vatru ušao, polomio Boga i vraga, znači kaos totalni. Premorila sam se 🙈
I kad gledam kako navlači mater za cice uopće mi nije žao što sam prestala. Možda sam nemajka, ali uopće mi ne fali da me navlači. Ne znam, super mi je bila ta bliskost, ali mi je 13 mjeseci bilo sasvim dovoljno.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ne zam kako je izisla...morat cu je promatrat...🤪🤪
Tanii i ja sam mislila da sam luda😅😅😅
Simabila je razlika je izmedu curice i decka meni od sestre mali od malena je bas zahtjevN bio ne zlocest nego bas ziv ziv...dok je meni moja puno mirnija...
🤣🤣🤣 nadam se onda da ce drugo biti cura jer ovaj moj ko da je vragu iz torbe ispao 🤣🤣🤣 Nije zlocest al taj tempo me ubija..posvuda je,sve dohvati,sve dira....pogotovo sta ne treba... Ne! mogu do preksutra govorit i vikat...jos brze zgraba sta ne treba. Bili kod mojih za vikend izmorio nas sve u subotu 🤣🤣 kao da ima Duracell u dupetu. Mami razbio velikog vrtnog patuljka i onda siri ruke i čudi se sta se patuljak rasuo u sto komada 🤷♀️🙈
Zarica, Taani, DeeSb brzo ozdravljenje klincima 😘
Moj danas u vrticu nakon 2 tjedna.. Ocekujem curenje nosa kad odem po njega jer eto, vrtic nesretni..
Damnarexx, koliki ste stan uzeli? U istom kvartu? (zaboravila sam ako si pisala), zelim vam da se sto prije preselite 😘
I L je ispao vragu iz torbe. Bas me zanima kakva će bebolina biti, cini mi se sad vec u trbuhu dosta mirnija..
Ali ja ne mislim da su curice mirnije.. Mislim da kako je kome grah pao 🙈
Uh ja vam se divim, da imam nećaka duže od jednog dana svisnula bih 🥺 još mi je stan u rasulu od njega, ne može se to srediti toliko brzo koliko on može uništiti 🙈
Stvarno su svi individualni.. Moja je aktivna, ali dobra. Mislim, ima ona žute minute pa i crne kad legne na pod i vrišti, ali to znači da je ili premorena ili jako gladna. Sve se bojim kad ona i nećak budu na moru po ljeti kako će izgledati, valjda se neće ugledati na njega 🥺🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Baš mi šef govori da je njegova malo čudovište i da je treća još gora od druge 😂😂😂 a ima stariju kćerku koja nikad tantrum nije imala..
A da karakter je čudo, ali moja ima na koga biti živahna 😁😁😁 kaže mi sestra od muža pa mogla bih ih 10 imat ko tvojih 🙈
Mislim svaka čast stvarno svima vama na tolikoj snazi svaki dan, znam kako sam ja premorena svaki dan.
Sad razmišljam da stanem na jednom 🙈🙈🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Eto moj N je divljak zivcanjak, di se taj penje majko mila,neki dan je visio na zavjesi iznad garniture u dnevnom,kako, ne pitajte me. Kcer se nikad nigdje nije penjala,uopce joj to nije bilo interesantno.
Puno puno lakše bude s njima cim progovore i osamostale se malo
Taani pa kako opet bolestan😓
Sortiraj odgovore
Najstariji