Hvala svima na info o cijepljenju💜
Najbolja grupa😄ovdje se pričalo o vjeri i cijepljenju i nitko se nije posvadjao🤭..
Te dvije teme su uvijek osjetljive i često se ljudi ne slažu, jer svatko svoje smatra ispravnim.
Dobro je da svatko ima pravo glasa, jer nikad nije sve crno-bijelo💜💜
Stah je opravdan i za cijepljenje djece i za cijepljenje od korone, kažu da tko ne osjeća strah je ili lud ili budala. Pogotovo na cjepivo koje je vrlo kratko u upotrebi. Doduše, na razvoj ovog cjepiva se potrošilo više novca i više vremena (ako se uzme u obzir broj znanstvenika koji su na njemu radili) nego na sva druga cjepiva.
Priča o tome da su pokupili koronu nakon cijepljenja, mislim to što cure kažu nijedno cjepivo nije 100posto djelotvorno, a svako tijelo drugačije reagira i duže mu traje imunološki odgovor.
--
Mi smo ustale u 5, grozno je spavala. Valjda joj trojke izbijaju nemam pojma.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Losa 😂😂😂😂😂😂😂😂
Inače kad je mala dva dana spavala s tatom (bili na Rabu) ja nisam spavala dio noći jer nisam mogla zaspati, a ostatak sam mjesečarila/panično tražila dijete pod krevetom i u ormaru. Znači wtf s glavom 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ispadaju zubi 😁 Pa se ti cijepi, losa, eto ti nuspojava🤣 Ajme ove južine... Mali cendra pa zakomi, spavat ce 4 sata. Takav je bija i u trbuhu, ne bi mrda kad je jugo. Baš sam se bila prepadala u trudnoci dok nisam skužila da je povezano😁
Grizli, u St su ti svi na onoj terapiji😁. Nemam jos puno pokusaja😏 Citajuci zakon, skuzila sam da mi je to to, ali oni u bolnici nisu sigurni, kazu da u Zg zenama koje rode, daju sve pokusaje ispocetka. Imas li ti kakvu info?
Inace, pomirila se ja s muzem.😄 Morala sam stavit 1000 eura u ladicu umjesto "bačenog" papira. Jednom sam bacila neku škrabotinu za koju je ispalo da je grafika nekog poznatog slikara od 300 eura i sad on misli da bacam sve sto nađem🤣
Mikio, u kuci se isto zabavi jedino s loncima i poklopcima, njemu cu napravit malu kuhinjicu. A vani je lako. U vrtu puzi uokolo sa psom ili stavlja kamenčiće u posudu ili vozi motore. Bacim oko na njega dok obavljam stvari uokolo. A s vodom bi se igrao stalno da smije😄
Dakle, rješenje ti je da...nabaviš psa😁🐕🙆♀️
Mom malcu izrasli dole iza neki zubi, valjda cetvorke. Ogromni su Al nisam primjetila da sa smanjilo slinjenje.
Hani, nis se u to ne kuzim, al sretno. Nadam se da ce upalit. Sta je muz zabrijao da si bacila 1000eura? Nisam skuzila.
Ja nemam pojma kaj bi savjetovala za igranje. Evo mi se malo prije igrali s jajima pa ih 3 razbili. Mali je doslovce opcinjen s jajima. Vec neko vrijeme kuham s njim . Drugacije ni ne mogu skuhat A u tom malac uziva. Sjednemo na pod pa mjesam, rezem, muckam... on kao ponavlja za mnom, al na kraju dio rucka uvijek zavrsi oko nas. Neki dan je prosuo cesnjak u zacinu i natrpao u usta
mikio, ti si ono uzela neki besumni inhalator s kojim si zadovoljna? Sad gledam koji da uzmemo. Imali smo na posudbi jedan Omron, al bio je dosta glasan. Sad gledamo dal da uzmemo isti il neki drugi. Koji je taj tvoj?
Losa ovo si povukla i kod nas lose vrijeme...ovde oblacno danas...🤣🤣🤣🤣🤣...
I moja se voli igrat sa vodom...bas sam joj kupila kanticu i lopatice one za na plazu...pa cemo sutra ic ako bude lijepo vrijeme...bas mi kolegica pricala neki dan kako je muzu oprala par tisuca kn u masini🤣🤣🤣...
Provjeri hani da se nisu i tvoje oprale...🤣🤣🤣
Hvala na podrsci za svekrvu i za preseljenje 😘😘😘
Jos cca dva mjeseca do useljenja, mozda i manje ali racunam ovako.jer se uvijek nešto zakomplicira...
Igracke, lonci i poklopci, karton od jaja, kutije svih oblika i velicina, lopte..
Izbile i trojke i cetvorke i napokon neke mirne noci, al ubije me zgaravica 🤢 cari trudnoce 🥰
Inace, Lunica je rodila prekjučer mislim, decka.. Vidim da se nije dosla tu pohvaliti pa da znate eto 💙☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji