ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    06. Svibanj 2021. 08:08

Losa mojoj frendici je to rekla dr opce prakse. Ne zna ni ona zasto. Ja se slazem s tobom. Al s vise strana sam vec ko i cure cula to za 3 mj. Ja iskreno nisam citala strucnu literaturu, nemam ni volje ni vremena, planiram se cijepiti samo cu vidjet kad. A nemrem vjerovat da ti onda nisi fkt imala koronu, eto, ipak na svijetu postoje i druge bolesti 😂🙈

Simbalija
    06. Svibanj 2021. 08:40

Losa baš si super objasnila za cjepljenje. Volim čitati tvoja razmišljanja. 😊
    Ja sam na listi za cijepljenje,  sad čekam da me zovu. Mislim,  da sve u životu ima svoje rizike i benefite pa treba samostalno odlučiti što je za nas najbolje. Svakako cijepljenje vidim kao izlaz iz epidemije. Ne znam,  ljudi masovno se** protiv cijepljenja jer ima nuspojave(a teške nuspojave su rijetkost),  a puše cigare od kojih je smrtnost narasla za ne znam koliko posto. I rade bezbroj drugih stvari koji imaju puno veći rizik od cijepljenja. I žele da drugi steknu kolektivni imunitet da njihovoj guzici ne bude ništa. Meni je to grozno.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    06. Svibanj 2021. 11:32

Mikio znam da nije smjesno al ja sad umrla od smjeha na predoziranje s medom. Prvo dok sam citala mi dosla u glavu slika tetka kako šmrče med 🤣

• mom12
    06. Svibanj 2021. 11:44

Ja sam za cjepljenje...uvik se mora na nekome odrazit neka nuspojava...ili je cjepivo okidac...cjepim dijete bez puno razmisljanja kad krenem razmisljat i citat svasta pojavi se strah...al ljudi se najvise boje jer je to nesto novo neistrazeno i cjepivo i virus....meni se brat cjepio i nista mu nije samo ga ruka bolila..ja za sad netrebam i mislim da necu jos...dok nam se obiteljski prijatelj cijepio i umira doslovno 15 dana od nuspojava....a oba se cjepila sa phaizerom ili kako se vec pise....
    Ja se slazem sa simbailom bas volim cut losino misljenje ja se ne bavim ni znanosti u nikakvom obliku niti medicinom....niti ista sl. Jedino se ponekad informiram preko google al i to skoro nikako jer svako simptom rak i umiranje....
    Krenila sam radit u pon i bas se bolje osjecam...8h slobode😅😅😅...takav osjecaj imam...

• mom12
    06. Svibanj 2021. 11:45

E losa za more kod nas je prevruce ima 3 4 dana...al ono bas...i bas se dosta ljudi kupa....cak i mene primami pa se sjetim da je tek pocetak 5.mj pa cu pricekat bar sredinu mj...imam cijelo ljeto....

Red Fox
    06. Svibanj 2021. 11:54

Danas ste se bas raspisali 😂 kaj se tice cjepiva, ja se neckam, pogotovo zato jer planiramo drugu bebu. A posto se ja bavim lijekovima, pisanjem uputa i slicno, isla sam bas gledati uputi za cjepiva protiv korone i onda mi indikacija bode oci. Mi tak nesto ne smijemo napisati, cjepivo se odma povlaci ako pise da “stiti od zaraze”. Tak da ne znam kaj da mislim, na listi cekanja jesam, a jos cu si razmisliti.
    Mom totalno te kuzim😂 meni isto posao dode da malo skrenem misli
    Mrgud mislim da sam i ja prenaglila s tim radionicama 😕 isto mi je bas naknap, pogotovo u tjednima kad radim popodne, a glupo mi je sad odustati

Valkris
    06. Svibanj 2021. 12:11

Svaka pomoc je dobrodosla al kad živite sa svekrvom koja ima sobu do vas i koja nema mira sjediti i gledati tv npr, nego mora lupati suđem, vratima itd dok vi hocete odmoriti jer eto imate malu bebu, onda bi radije sve sami.
    Da ne pricam o silnim savjetima. Čak više i ne daje savjete nego je počela naređivati : "obuci mu ddblju jaknu zima je vani" ili "daj mu jesti gladan je" "slikaj mi moje dijete" 
    😐. Ne moram spominjati da placem svaki dan? 
    Cijepljenje, za sad ne planiram zbog trudnoće i dojenja, ali da nisam trudna cijepila bih se. 
    Meni su isto za kozice rekli da se ne smijem cijepiti i ostati trudna bar 3 mjeseca.
    Pa kad prode trudnoća i dojenje cijepim se na sve sto mogu.

Sretno curama koje pokušavaju ostati trudne 💕💕💕💕

PetraB
    06. Svibanj 2021. 13:06

Dakle ja ko Grizli zamislila predoziranje medom 🤣🤣🤣🤣.. Sorkac 🤭
    Joj, cijepljenje, lijekovi... Vjecita tema oko koje, prema mom mišljenju nju, nema puno filozofije... Zelimo li se vratiti u normalu, trebamo procijepljenost od 70-ak % populacije (neka me Red ispravi al mislim da je postotak tu negdje). Da nema cjepiva danas bi nam zivot puno drugacije izgledao samo kad pogledamo bolestine koje su cjepivima iskorijenjene. Ovo sto Simbalija i Losa kazu, benefiti i rizici kod svakog lijeka postoje kao i kod masu drugih stvari. Kategoricki odbijati cjepivo, meni je samo znak needuciranosti. Nesposobnost filtriranja informacija na netu kao i nekriticko citanje istih dovodi do toga. Strah je normalan, nisam ni ja bez odredjene doze straha otisla na cijepljenje, no spoznaja da cu time smanjiti mogucnost zaraze svojih bliznjih je vec bio dovoljan da to ucinim kao i cinjenica da sam smanjila mogucnost tezeg oblika bolesti.
    Mikio apsolutno se slazem da se i dalje treba paziti i nitko ne treba vjerovati da je 100% zasticen sada (red u potpunosti razumijem ovo za upute, to se ne pise nikada i mi u proizvodnji kozmetike imamo stvari koje nikada ne smiju stajati na etiketi, jedna od stvari je "nije testirano na zivotinjama"... EU regulativom iz 2013/2014 je jasno utvrdjeno da se testiranje ne smije vrsiti na zivotinjama i samim time ta recenica vise ne smije stajati na pakiranju a ima jos masu stvari drugih... Ovo mi je promaklo u potpunosti i stvarno je suludo ako to pise). Mi se i dalje ponasamo isto i ponasat cemo se i dalje u skladu sa mjerama no psihicki sam puno mirnija a da ne govorim o tome da ce moji bez veceg straha dic vidjeti svoje unuke.

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    06. Svibanj 2021. 13:27

Joj, Valkris 😔baš koma, ne mogu ni zamisliti kako ti to teško padne sad dok si trudna.. Drži se❤️držim 🤞💜da se što prije uselite☺️☺️
    .
    Cure, jesu se čiji roditelji cijepili, kako su oni to podnijeli, nuspojave?
    I kojim cjepivom?

PetraB
    06. Svibanj 2021. 13:45

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.04.09.21255195v1.full-text
    Ovo je link na studiju o utjecaju cjepiva na kvalitetu jajne stanice... To je sve sto sam nasla na temu o kojoj se prica. Pa evo ako imate volje citati... 😉

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.