Mikio, i ja sam morala gola po tom nekom hodniku, to sam vec zaboravila Znam da sam triput valjda pitala jer sam bila sigurna da sam krivo razumjela
Najveca trauma iz bolnice mi je bila kad sam isla na preglede u TA pa piskit u onu casicu na cucavcu 😭... Svaki puta sam u sebi samo brojala molim te boze da ne upadnem unutra. Mislim ravnoteza s trbuhom mi je bila 0.
Kod nas je i stara bolnica imala odvojene radaone, samo u predrađaonama su bile pregrade. Ja sam cim sam dosla zavrsila u rađaoni kao ima trudove na 2 min jake vec 6 sati, to je tu samo sta nije 🤣🤣😭😭 neznam dal plakat ili se smijat. Tako da sam ja provela 24 h u rađaoni dobila dorucak i rucak i nisam imala klistir (bar nesto).
Apropo mog poroda i neotvaranja donjeg usca... Kad sam bila kod ortopeda i fizijatra otkrili mi da mozda razlog sveku tome nije misic nego trticna kost koju sam slomila ko tinejdžerka i koja je srasla za unutra. Nikad nitko to nije spominjao mi al oboje tvrde da zbog toga bi kod mene carski zapravo bio bolja
opcija a ne klasican porod jer se meni ta kost ne pomice kao ostalim zenama pri porodu i da moguce da je upravo ta kost mi blokirala usce i izazva toliko pucanje unutra. Trticna kost se kod poroda pomakne 2 do 4 cm. 🤦♀️
Mikio nisu, tj. nije mi nitko ništa javio. Sutra zovem ginekologa da pitam
[/url
Bok cure, samo malo da vas pozdravim...
evo ja skroz zrela za porod pa u iscekivanju trudova...
bas se divim ovoj grupi i kako ste opstale u dobroj vibri...moj zimskic je super, hodamo papamo,spava super ne mogu se zaliti...vidjet cemo sad kad braco dodje kako ce biti😆
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Valkrisnisi ni ti bas nesto aktivna u proljetnicama,vidim da si vise tu😊bolja ekipa😆
kako guras?
Damnarex sretno do kraja...sad si u najboljim tjednima😊😊
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunice pa ti dogurala vec do kraja 😯... Sretno na porodu, javi kad dodje bebac!!! Mislim da cemo mi ovdje i skole, svadbe i penzije docekat 🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com][/url
Aaa,, Lunice💙💙već 🤭sretno na porodu 🤗
Hahaa,, Petra, moguće je i to☺️
Damnarexx, Angelly i Valkris, da li imate mučnine?☺️
Petra, kako je Bruno?
Naš kad je slomio zdjelicu, bikad se više nije oporavio na staro, niti normalno jeo,, ali živ je i ne muči se,, sad već ima 13 godina 😄😄
Jutroo😘
Ajme, kako tuđe trudnoće prođu za čas😁🤗 Uživajte, žene😚 Lunice, sretno!
A priče s poroda, stvarno, ko da je prošlo sto godina. Novu bebu želim, znate već, a možda i novog muža😁😋 Šta me živcira ovih dana, majko mila😤🚶♂️🏃♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji