ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    02. Svibanj 2021. 14:25

Mikio, i ja sam morala gola po tom nekom hodniku, to sam vec zaboravila Znam da sam triput valjda pitala jer sam bila sigurna da sam krivo razumjela

Grizli
    02. Svibanj 2021. 15:32

Najveca trauma iz bolnice mi je bila kad sam isla na preglede u TA pa piskit u onu casicu na cucavcu 😭... Svaki puta sam u sebi samo brojala molim te boze da ne upadnem unutra. Mislim ravnoteza s trbuhom mi je bila 0.
    Kod nas je i stara bolnica imala odvojene radaone, samo u predrađaonama su bile pregrade. Ja sam cim sam dosla zavrsila u rađaoni kao ima trudove na 2 min jake vec 6 sati, to je tu samo sta nije 🤣🤣😭😭 neznam dal plakat ili se smijat. Tako da sam ja provela 24 h u rađaoni dobila dorucak i rucak i nisam imala klistir (bar nesto).
    Apropo mog poroda i neotvaranja donjeg usca... Kad sam bila kod ortopeda i fizijatra otkrili mi da mozda razlog sveku tome nije misic nego trticna kost koju sam slomila ko tinejdžerka i koja je srasla za unutra. Nikad nitko to nije spominjao mi al oboje tvrde da zbog toga bi kod mene carski zapravo bio bolja
     opcija a ne klasican porod jer se meni ta kost ne pomice kao ostalim zenama pri porodu i da moguce da je upravo ta kost mi blokirala usce i izazva toliko pucanje unutra. Trticna kost se kod poroda pomakne 2 do 4 cm. 🤦‍♀️

DeeDee
    02. Svibanj 2021. 20:35

Mikio nisu, tj. nije mi nitko ništa javio. Sutra zovem ginekologa da pitam 

[/url

Lunica
    03. Svibanj 2021. 04:31

Bok cure, samo malo da vas pozdravim...
    evo ja skroz zrela za porod pa u iscekivanju trudova...
    bas se divim ovoj grupi i kako ste opstale u dobroj vibri...moj zimskic je super, hodamo papamo,spava super ne mogu se zaliti...vidjet cemo sad kad braco dodje kako ce biti😆

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    03. Svibanj 2021. 04:35

Valkrisnisi ni ti bas nesto aktivna u proljetnicama,vidim da si vise tu😊bolja ekipa😆
    kako guras?
    Damnarex sretno do kraja...sad si u najboljim tjednima😊😊

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

PetraB
    03. Svibanj 2021. 09:21

Lunice pa ti dogurala vec do kraja 😯... Sretno na porodu, javi kad dodje bebac!!! Mislim da cemo mi ovdje i skole, svadbe i penzije docekat 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    03. Svibanj 2021. 10:11

Aaa,, Lunice💙💙već 🤭sretno na porodu 🤗
    Hahaa,, Petra, moguće je i to☺️
    Damnarexx, Angelly i Valkris, da li imate mučnine?☺️

beba2025❤
    03. Svibanj 2021. 10:13

Petra, kako je Bruno?
    Naš kad je slomio zdjelicu, bikad se više nije oporavio na staro, niti normalno jeo,, ali živ je i ne muči se,, sad već ima 13 godina 😄😄

• Hani
    03. Svibanj 2021. 10:22

Jutroo😘
    Ajme, kako tuđe trudnoće prođu za čas😁🤗 Uživajte, žene😚 Lunice, sretno!
    A priče s poroda, stvarno,  ko da je prošlo sto godina. Novu bebu želim, znate već, a možda i novog muža😁😋 Šta me živcira ovih dana, majko mila😤🚶‍♂️🏃‍♀️

Lunica
    03. Svibanj 2021. 10:41

Hocu ,javim..ljubac zimske mamite😘😘

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.