ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Svibanj 2021. 18:16

Dok ja dođem Lunica mozda i rodila 🤣.... Sretno!
    Valkris jesi se spakovala?
    PetraB super za Brunčija...
    Hani jel pms ili pikanje u pitanju kad si nervozna? Kako je prosao onaj party u labosu? Jesi imala koji transfer vec?
    Red fox sretno
    Mare jesam ok je, al M nije zainteresirana za bojanje. Malo poprcka doslovno ko da zeli rec evo bojat cu 23 sekunde da mama bude sretna al onda spremi sama sve samo da ne mora dalje.

MaRe
    03. Svibanj 2021. 22:04

Red Fox https://www.nasa-djeca.hr/hr/slikovnice/ 
    Sve ove sto su sad od 15-30 kn slikovnice, bojanke i slično  bile po 5 kn...bila akcija povodom sajma knjiga tako nešto. S te sam mu stranice i za Božić naručila slikovnice ove debele sa životinjama i slično i obožava ih. Često imaju neke akcije :) 

• Hani
    03. Svibanj 2021. 22:14

Ovaj put nije ni pms ni pikanje, a tada stvarno budem zivcana😁. Od 16 jaja, 11 zrelih, 5 oplođenih, 2 vracena, jedna dosla do petog dana, ali je bila loša pa je nisu zamrzli. Tako da ništa, sljedeci put sve ispocetka🙍‍♀️😏. Ovaj mjesec gospodin ne prica sa mnom, iduci mj taman moram s malim na preglede u Zg oko sredine ciklusa tako da vjerojatno krajem šestog opet pokušavam. Ako budem imala donatora sperme, jel🤣😜
    M je famozna, ona ko velika sve sama radi i sprema🤗

• Zarica
    04. Svibanj 2021. 00:52

Lunice, pa sretno 😊
    Mikio, ja sam bila u novim a rodila 3.1.🤔
    Pretpostavljam da zbog guzvi moraju nekad aktivirat i stare. A kaj se tice muze, mom kriticno fali koncentracije Ne znam uopce kako da opisem, glavom je napola negdje stalno. Nije multitasking za njih:)
    E za one krevetice s pomicnom bocnom stranom. Evo mi napokon u procesu reklamacije pa su nam rekli da ce nam dostavit novu stranicu, tu sta se raspala. Ja bi ipak cijeli krevet, jer mi se cini da nes ne valja s tim mehanizmom pomicanja stranice, a i nekak se bojim da se ne ponovi. Znam da ste pisale da su takvi kreveti zabranjeni od EU, al ja sad gledam Magic Baby ponudu i taj krevet se i dalje moze naruciti. Pa mi nije jasno... jel imate neku referencu na tu zabranu? Nisam nasla guglajuci. I ako netko zna imam li pravo na kompletnu zamjenu krevetica (unutar garancije je)? Istrazit cu jos sa strane, al mozda ste imale slicnu situaciju. 

DeeDee
    04. Svibanj 2021. 07:41

Lunice ajme, ja imam osjećaj da sam tek rodila, a ti (možda već jesi) i drugo 🤭
    Sretno 🤞🤞🤞
    .
    Simbalija i Viti desna noga bježi na unutra, ja to kao prava mater nisam uopće primjetila ali mi svi stalno ponavljaju i sad mi je malo panika jer mi se čini i na svim starim slikama da je malo čudno drži 🤔 i ono, tipa hoda 5 minuta, padne i nakon toga stalno zapinje s desnom za svoju lijevu 🤷🏼‍♀️
    U svakom slučaju idemo na cijepljenje ovih dana, moram danas zvati pa ću pitat pedijatricu za savjet i uputnicu, voljela bih da je fizijatar pogleda

[/url

Simbalija
    04. Svibanj 2021. 08:12

Deedee moja ne pada, (osim kad pokušava trčati naravno), ali jako joj se vidi i na cipelicama joj je izlizan đon baš tamo kako krivo hoda. Znam da se kao sve tolerira do treće jer se stopalo razvija i sve to, ali ne znam bi li trebalo kod privatnika... Jer dok ove dočekam tko zna hoće li se to pogoršati..
    ---
    Cure pa sretno na rađenju bebu! ♥️ Ja tek dobila novi posao koji sam dugo htjela,  ne mogu sad na bebu 😁
    --
    Luna sretno na rađanju bebe! 😊 Moj porod je bio relativno okej,  ali kad se sjetim onih hiljadu šavova... Joj.. Inače evo tek drugi put dobila menstruacije od poroda.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

PetraB
    04. Svibanj 2021. 08:20

Ok... Ja mislim da mi je nekad bolje ostat u krevetu, pokrit se po glavi i prespavat odredjene dane. Na - 15 kg sam,  sto je meni puuuno previse izgubljeno i vec sad sam lose po tom pitanju. S tetom je koma situacija a u cijeloj prici me jos frka i za tatu jer je on imao 3 mozdana i njemu jako malo treba da se uzruja. Bas sam u nekom grcu. Prosli tjedan sam imala isto sok, ne znam jeste citale o onom uzasu u zagrebu sa serviserom lifta, to je kolega mm. Al naravno kad sam vidjela vijest, mm nisam mogla dobit. Najduze 3 min u mom zivotu. Jucer su me iz boravka zvali da M boli trbuh pa sam morala po nju. S tim da su curke taman zaspale tak da sam ih morala budit a i J je bio doma. Cure ne zele spavat popodne i oko 6 bude toliki kaos da je to strasno. Navecer saznam da mi je kolega s faksa umro jucer od korone. U jednom trenu V je pocela uzasno plakat, dodjem u sobu a ona provukla nogicu kroz onu vezicu od ogradice za kindac i kindaca i kak je povlacila zategnula jako. Jedva sam ju izvukla, vec sam mm htjela zvat da donese skare. I evo za dobro jutro, omotala si je vezicu od onog jastuka za dojenje (to joj sluzi kao ogradica isto u kindacu jer ih imam tocno cetiri i jednu sam prala pa sam joj ovo stavila) oko vrata i isto zategnula da ak me sad nije slagiralo, nece nikad. Beba sjetih se odmah tebe i mislim da cu riskirat udarce u stranice kindaca i sve povadit van. Znaci ova dva tjedna su mi uzasna. 😔

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    04. Svibanj 2021. 08:42

Ajme Petra😔😔bas ti je strasno tesko, drzi se.. To su takvi dani.. Znas da jedan problem nikad ne dolazi sam.. Bit ce bolje..
    Nadam se da ce ti brzo proci los period.
    Ovo za vezice, samo kad citam, protrnem.. Ma, lupe se oni preko dana sigurno vise puta, nego u kinderbetu na spavanju. Mi smo smijesni, dijete trci, hoda, penje se po stolovima, policama, prozorima i onda oblazemo kinderbet kao da je od lave napravljen. Svi smo mi takvi. Samo se eto, netko vise boji nekih stvari.
    Cuvaj zivce, trebat ce ti.. 💜💜

DeeDee
    04. Svibanj 2021. 09:07

PetraB

Ok… Ja mislim da mi je nekad bolje ostat u krevetu, pokrit se po glavi i prespavat odredjene dane. Na - 15 kg sam, sto je meni puuuno previse izgubljeno i vec sad sam lose po tom pitanju. S tetom je koma situacija a u cijeloj prici me jos frka i za tatu jer je on imao 3 mozdana i njemu jako malo treba da se uzruja. Bas sam u nekom grcu. Prosli tjedan sam imala isto sok, ne znam jeste citale o onom uzasu u zagrebu sa serviserom lifta, to je kolega mm. Al naravno kad sam vidjela vijest, mm nisam mogla dobit. Najduze 3 min u mom zivotu. Jucer su me iz boravka zvali da M boli trbuh pa sam morala po nju. S tim da su curke taman zaspale tak da sam ih morala budit a i J je bio doma. Cure ne zele spavat popodne i oko 6 bude toliki kaos da je to strasno. Navecer saznam da mi je kolega s faksa umro jucer od korone. U jednom trenu V je pocela uzasno plakat, dodjem u sobu a ona provukla nogicu kroz onu vezicu od ogradice za kindac i kindaca i kak je povlacila zategnula jako. Jedva sam ju izvukla, vec sam mm htjela zvat da donese skare. I evo za dobro jutro, omotala si je vezicu od onog jastuka za dojenje (to joj sluzi kao ogradica isto u kindacu jer ih imam tocno cetiri i jednu sam prala pa sam joj ovo stavila) oko vrata i isto zategnula da ak me sad nije slagiralo, nece nikad. Beba sjetih se odmah tebe i mislim da cu riskirat udarce u stranice kindaca i sve povadit van. Znaci ova dva tjedna su mi uzasna. 😔

Isuseeeee 😔😔
    Drži se, ne znam uopće šta da ti napišem. Šaljem najčvršći zagrljaj i masu snage i dobrih vibri 💓💓💓

[/url

PetraB
    04. Svibanj 2021. 09:44

DeeDee 🤗💓
    Beba bas sam to i ja pomislila. Trce, penju se i ne znam sto sve ne rade preko dana, al ne, kinderbet mora bit maltene od spuzve 🤦🏼‍♀️... Ma nema vise, nema sanse. A sto se tice loseg perioda, kod nas je uvijek tak, nikad nije samo jedan problem u pitanju nego se tu nanize toliko toga da smo mm i ja kad to sve prodje toliko iscrpljeni psihicki da uopce ne percipiramo da je sve iza nas i da smo ok. Al dobro... Nadam se samo da ce uskoro sve sjest na svoje mjesto. Bitno da smo zdravi svi, ostalo cemo rijesit 😊
    Inace K je bas stabilna, fascinira me. Ona i kad izgubi ravnotezu, uhvati ju nakon dva/tri koraka, ne pada za sada. Njoj su veca opasnost J i M koji hodaju ko muhe bez glave nego ona sama 🙈 Bas sam iznenadjena koliko je stabilna. Al ocito je bilo kljucno to da se pusti onda kada je sama osjetila sigurnost i dobro je izvjezbala balansiranje. Ne znam imaju li vjezbe koje radimo ikakve veze s tim 🤷🏻‍♀️ Moram ih gurkat s jedne i druge strane tako da hvataju balans na svakoj nozi, jel to ima veze, nemam pojma. Jos sad samo da V krene i to je to. Ona je puno nesigurnija i nestabilnija. Radje ce napraviti spagu drzeci se za jedan oslonac da dodje do drugog nego pokusat korak napravit 😅 smijesna je.
    Nama je dr gledala zadnji put kako stoje jer je ocekivala probleme sa stopalima zbog njihovog sjedenja u W. Al bas je komentirala da je sve ok i da nebibtrebalo biti problema tako da smo mi sto se cipela tice dobili veliko NE za anatomske cipelice.
    Al stavovi oko prohodavanja, cipela i slapica se tooolikoo razlikuju od dr do dr da je to strasno. Opet sve ostane na nama roditeljima da rezoniramo sto je najbolje 🤦🏼‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.