Helou!
Lavice sretan rockas malenoj 💓
Lorena curke su ti sve vec rekle, mislim da nemas mjesta brizi.
Kod nas je kaos zadnja dva dana. Bruno je nezgodno pao. Prekjucer se to desilo navecer naravno tak da sam ga vozila za Zg na fax, dosla u 2 ujutro doma. Jucer cijeli dan nije ustao, morala sam ga nositi van (btw ogroman je vec ima 15,5 kg). Popodne opet na fax s njim, sva sreca bio je super doktor taman u ambulanti i potvrdio moje sumnje (na hitnoj slikali, nema lomova kao samo natuceno a ja tvrdim da nema sanse). Oni se bazirali dan prije samo na sapu jer ju je drzao u zraku a ja sumnjam na kuk ili zdjelicu, ugl sj…o si je kuk. Na rtg se nis ne vidi ali je vjerojatno jako istegnuto. Nadroksali ga, stavili mu flaster koji sporo otpusta iduca 4 dana. Ja dobila injekcije za doma (lijepo je kad te se sjete na faksu i nakon 10 godina 🙈🙈🙈)… Danas je vec bolje, sepa, cvili, moram mu ponoc ustat i odnijet ga van (po stepenicama samo a dalje ide sam polako). Uzasnonje cudno kad ne radi pi…je po kuci moram priznat. 😅
Prosli tjedan su moji obavili cijepljenje napokon cak i mm jer ide u Francusku pa da budemo bar maaaaalcice mirniji. Danas je i mene moj dr ugurala sa alergicarima (zbog reakcije na Klavocin za svaki slucaj) tak da ja se nadam bar malo "normalnijem" zivotu uskoro 🤞🏼
S tetom imamo ogromnih problema (alzheimer) zadnjih dana tako da sam rastrgana na sto strana. Telefon mi se doslovno isprazni popodne od poziva 🙄
Karmen je prohodala skroz, Vesna se jos uvijek pravi fina i neda joj se 😅 Sad smo im otvorili prolaz u kuhinju pa su stalno pod nogama 😅😅😅 i tak… Svasta nesto…
Ceka me opet prekrasnih tjedan dana sama s njima dok je mm na putu… A postoji sansa i da na duze ode poslije… Posao trazim i dalje, za sada nema nista normalno… Kad mi je sjelo 2300 skoro sam se rasplakala… Auto nas zaj… Glava mi je zadnjih mjesec dana u kaosu totalnom… No… Proci ce al eto da se malo ispusem vama 🤭
Mikio moje jucer pojele dorucak u pol 10 ujutro i do 5 popodne ni zinule… Frustracija na najjace 🤦🏼♀️ Rucak toliko brljave kad im skuham povrce s mesom da je to strasno… Al peceni krumpir s piletinom iz pecnice gutaju, komade mesa stvarno velike potamane bez pol frke. Al ak je skuhano, nema sanse… Moram blendat… 🙄🙄🙄
Moreeeee… Ne vadite mi mast vi uz obalu 😜😜😜
Aaaa siroče jadno 😱😱😱😱
A i ti s njim 😏
Nadam se da će zaliječiti nogicu čim prije..
Bravo Karmen, gospođa V će pomalo, nema žurbe 😁😁♥️
[/url
Mozda sam ja jedina al ja vise volim točat se u bazenima ono ko penzioneri nego plivanje u moru. Da se razumimo more mi pod nosom a bazene moram placat. Da imam vrt sigurno bi bazen napravila ili bar jacuzzi neki. 100 ljudi 100 cudi.
Mikio kod nas ista prica s vocem cijelo samo bananu, ostalo nema sanse. Radim joj za meduobrok smoothie od jogurta i voca stavim u te vrecice pa sisa ko frapee. To hoce i bok. Neki dan navecer nije htjela vanilino iako si je to sama odabrala kos u trgovini valjda joj se ambalaza svidila. Prvi dan jela normalno, drugi dan trazi ppet to napravim nece. Istresem u tu vrecicu i sve pojela. Znaci totalno zajebava. I da ona je doslovno shvatila raznoliku prehranu svaki obrok mora imat svega i svačega.
Dorucak joj je bilo 1/3 male zdjelice griza, nakon toga jogurt tekuci je pila i onda je trazila 1/2 kruh sa mlijecnim namazom. Ja bi povracala da sam sve to izmjesala al njoj pase. Sad za dorucak i veceru odmah pripremim 3 razlicite stvari male kolicine i ona sve fino pojede. Rucak ako ima juhu pa meso i krumpir i za kraj kruh, kifla, perec, neki keks nesto... Sve pojede prije ako bi dobila 1 stvar veliku porciju nakon pola ko da ju prođe volja jesti.
Meso joj narezem na male male komadice sa onim skarama za meso, recimo velicine njene jagodice prsta.
Kruh sa namazima jede narezan na kockice sa vilicom ili joj mi moramo stavljat u usta nece taknut namazan kruh.🙄
PetraB a jeb*u opet milijon problema kod vas. Jadan Bruno 😬 da brzo ozdravi. Bravo K, a V bude polako prava damica ce biti ocito. Nek seka probija led, nije ni ona luda.
Losa moja kad zeza da nece na zlicu rucak npr varivo ja onda zakuham u to malo palente da se stisne i mrvu zapecem. Pa izvana bude onako korica a unutra opet ne bas tvrdo i to moze sa vilicom jest. Recimo ko pire. I tako nam prođe.
Jel zna tko da je jucer bio pun mjesec? 🙈 😂 🌚
Mrgud opet usred noci tulumario, i ja se tek danas sjetila pogledat. 🤦♀️ Fakat se to svaki mjesec ponavlja, apsolutno mi je to nevjerojatno 🤪🤷♀️
Ista stvar s mjesecom 🙄
-
Jeste davali djeci caj ili kapi od sljezovog korijena? Nekako sumnjam da ce caj htjrti popiti pa bih mu dala kapi. Citala sam da se korijen ostavi 2 sata u hladnoj vodi, procijedi pa daje na kapaljku. Jel to itko konzumira tako? 🤔
Taani kapi smo mi koristili za kapanje nosa.
url=https://lilypie.com][/url
Taani, ja sam davala od korijena i caj i kapala u nos onda kad je bio bolestan. Al uglavnom bi dala za popiti.
Hej heej☺️
Drago mi je sto su bebice bolje!
Petra Drzi se, tebi posla ne fali🤦 bravo za K, a V ce uskoro za sekom🤞
Grizli Ajme koje sranje sa karticom🤐🤐 Nadam se da nije neka prevelika steta nastala.
Lavica Sretan rockas maloj sireni🌼🧡 bas brzo sve prolazi.
Lorena Nadam se da su te cure smirile i da nisi trudna 😌
.
Mi jos nismo imali ni jedno šišanje😂 a nit cemo imati uskoro, Losa osisane lokne slobodno posaljes🤪
Sto se tice jela, i E je pocela zezati pa mi stvara muke🤦 zubi, uzas, jos uvjek nista ne izlazi nakon ovih 8 komada... Vidim ocnjake di probijaju al sve ide presporo vec 5mj. Dodatno sam luda jer je nestasica Dentinoxa i ne mogu ga nigdje nabaviti,a on nam je kolko tolko pomagao za noc. Cak smo joj i cepic stavili pred dvije tri noci i sa njim je uspjela odspavati samo 2h😬 ne kuzim stvarno.
.
Aaaaa meni krece biti sve teze i teze, (valkris jesi ziva? 😁 Jbt, zena Je pred porod). Trbuscic je buknuo, jos 3mj counting 🤭
.
Mi smo kaparili stan, kredit odobren, cekamo prolazak za APN i nadam se useljenju do poroda🥳
PLus, prodajemo nas trenutni stancic pa ako znate nekoga 🙃 35kvadrata, NoviZg.
.
Skoro zaboravih, hodamo vec cca 20Tak dana😁
Karmen i Elin,, bravo za hodanje 💜💜
Damnarexx, da li imas vec negdje oglas za stan sa fotkama i cijenom?
Karmen i Elin,, bravo za hodanje 💜💜
Damnarexx, da li imas vec negdje oglas za stan sa fotkama i cijenom?
Posaljem ti na mail ako zelis.
Nebi ga tu javno stavljala🤭
Losa, bolestan je (nos, kasalj) vec 2 tjedna, nikako da prodje, a cula sam na vise strana za sljez ali mu nisam jos dala. Pripremit za ga pa cu mu kapati nos tnx Losa, Petra, Zarice. 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji