Karmen i Elin,, bravo za hodanje 💜💜
Damnarexx, da li imas vec negdje oglas za stan sa fotkama i cijenom?
Posaljem ti na mail ako zelis.
Nebi ga tu javno stavljala🤭
Moze, idem otvoriti novi mail, bez punog imena😂
Tu sam... odbrojavam.. Sorali me trudovi preksinoc pa sam se malo uplasila i sinoc krenula prati robicu i narucivati spavacice, grudnjake za dojenje, tajice... 🙈🙈
Luka isto hoda ko veliki, cak bih rekla da trci ponekad..
Taani, ja mu dajem sljez da pije (kipuca voda pola sata preko korijena sljeza, kupila u ljekarni) i kapam mu u nos taj isti caj samo s pumpicom po kap dvije u svaku nosnicu..
Karmen i Elin,, bravo za hodanje 💜💜
Damnarexx, da li imas vec negdje oglas za stan sa fotkama i cijenom?
Posaljem ti na mail ako zelis.
Nebi ga tu javno stavljala🤭
Damn, ne mogu nigdje otvoriti mail, kaže da imam previše mailova, a ja imam dva🤔mozda je neka greška.. Al.. Dobro, skicnut cu vec negdje kad objavis☺️nije da je hitno🤗
Joj citam vas ali ono nikako natipkati. Hvala za cestitke💕
Sokiralo me Valkris! 36 tjedana whaaat😳😳 Zasto nisi spakirana👀 Moj OCD ovo nemoze podnijeti😂
Taani ja sam kupila u ljekarni onu plastičnu bocicu kao od kapi za nos pa sam s hladnom vodom prelila i pustila sluz da se napravili i kapala,al samo kceri. Ne sjecam se kolko je bilo ucinkovito. Inace N je bio prehladjen pon i uto uzas,ono suza za suzom iz oba ok,nos. 3x na dan ga inhalirali synomarinom i ko nov ali stvarno.
Damnarexx E je slatkiš. I bravo za hodanje! Tako se nama bijelilo 5 zubi i izasli u 3 dana svi odjednom i vise ne slini uopce.
Petra bravo i kod vas za prohodavanje💕 sad Ce curke u duetu!
Nama su ovo preporučili u ljekarni umjesto dentinoxa i fakat je ista stvar. I okusom, a očito i djelovanjem.
[/url
Beba ugl na njuskalu je🙃
Valkris Auf! Drzi se! Di ces roditi?
Mikio I kod nas je bome svaku drugu noc, il puni mjesec il izbijanje zuba😂🤦
Je, je, pocela je kosica...polako al sigurno☺️
Deedee Hvalaa, probat cu to. Nama se nekako najdjelotvornije pokazao dentinox.
Jel treba kome Anaftin? Ne otvoreni.
Ja na OGTTu🤮 Ovo je katastrofa, puni se cekaonica, maska.... a dobila sam naputak da ne idem van🙄
Hej žene. Hvala svima na podršci, malo sam prosurfala po netu za to žuto tijelo. Jučer dobila. U pon ponovno na UZV. Damnarexx sretno na OGGT i ako trebaš dentinox kupim ti i pošaljem. Petra kod vas isto uvijek neke akcije.
Bravo za sve male hodače ☺️Lavice sretan rođoš maloj lavici sa zakašnjenjem!! Tanni mi smo kapali sa sljezom, nije baš djelovalo.
Ja na OGTTu🤮 Ovo je katastrofa, puni se cekaonica, maska…. a dobila sam naputak da ne idem van🙄
Ufff 😏😏😏
Mi smo koristili samo dentinox ali kako ga bi kod nas nema, rekla mi žena u ljekarni da je ovo doslovno ista stvar i uzela za probu, fakat je. Ja to sve probam tako da je i okus isti 🤭
I još je nešto jeftiniji tako da eto
[/url
Jojj Damnarexx,, čari trudnoće 😄sretno, da budes sto prije gotova.. 💜
Mikio, je, moja zadnjih 2-3mj isto filozofira i misli da sve mora biti po njenom, ali najsladja faza, pa uzivaj😄❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji