Beba raspitujes se nesto o rodilištima;ima kaj novo kod tebe 😁😁😁😁
Joj Valkris to je to sad. Meni je to pakiranje torbe uvijek jako uzbudljivo 🥰🥰
Ajme mrgud more;uzivaj!
Mi danas slavimo rockas za frendpve u dvorištu,prvo me nazivcirala prognoza koja je osebujna,onda su me zvali iz vrtica jucer oko 2 da N ima 38 temp. Doveden ga doma,stavim na spavanje,probudi se za 2h bez temp i od onda je nema 😳 nis mi nije jasno. Sumnjam na zub jer jako slini i dok ga inhaliram kroz rupu na maski gura prste u usta i zulja.
Damnarexx fuj ogtt uh! I bravo za stan!!
Hahaa, Lavice🥰🥰
Nažalost, nema.. Zelimo još jednu bebu, ali ja zelim/moram prvo smrsaviti, a to mi lose i sporo ide, tako da ne vjerujem da cu stici jer imam previše godina 😔
Uhvati me malo tuga, ali imam njih tri pa brzo dođem sebi 😄😄
Da li ti planiras jos bebi?
Cure hvala sto mjslite na mene al nismo ovaj vikend na moru 🙈 plan je sljedeci vikned jer mm ima slobodan petak pa bi produzili. Nadam se da ce vrijeme posluzit 🤞
Beba daj prestani s tim da si stara 🙈 ok ako se tak osjecas i ne zelis vise al nije da ne mozes 😉
Lavice uzivajte u tulumu danas 🥳🥳🥳
Mikio, ta guzva je bila kad je vec uvedena zabrana. Mislim da je i do tih novih radjaona. Bas izgleda kao kod privatnika. I samo tvoja kupaonica, neprocjenjivo kod klistira i tusiranja
Mi imali zobenu s borovnicama i malinama:) Njamac
Mrgud, bas super, zavidim Mi bumo na moreno tam negdje druga polovica sedmog tek. Kad uhvatimo neki godisnji.
Hejhaj... Uf Beba ja ne planiram vise djece, meni dosta. Rekla sam da sam inza buraza nadoknadila 😅😅😅 Volim ja njih sve i stvarno je predivno kad je puna kuca djece, no nama dosta. I cure cu do penzije skolovat 🤣🤣🤣 Salu na stranu, moje trudnoce nisu bile neke skolske i lakentako da ni da sam mladja nebi opet htjela prolazit kroz to sve a iskreno, sve mi se vise svidja samostalnost kod cura i imam malo vremena i za sebe, curke spavaju nocu, tako da nemam onaj poriv tj zelju za bebom 🤷🏻♀️... Da ne govorim o neispunjenosti doma bez posla, bas mi fali tak da... Veliko ne kod nas 🤭
Damnarexx nadam se da je ogtt prosao ok (ni to mi ne fali 😅)
Mi danas radili rostilj, dosli frendovi pa se oduzilo tak da evo sad smo se razisli, pospremila kucu i odoh spat 😴😴😴
url=https://lilypie.com][/url
Jeee ziva sam☺️ dobro je proslo i uredan rezultat ✅
Zarice Zasto sam ja zabrijala da si bila na Merkuru🤔🤔 tko je onda bio osim mene i Valkris..netko prije nas, jer sam se raspitivala...bila sam uvjerena da si ti 😂
.
Ma mislim da cu nazad na Merkur, poznato mi je kako kuda kamo, a to mi dosta znaci..bilo je okej, tako da 😆
Ja se samo nadam porodu bez maske i sa pratnjom 🧡
.
Ja ne znam kad cemo na more, mozda 6mj ako dragi uhvati neki go 🤔 posto je meni termin pocetkom 8mj.
.
Mikio ajmeee kaosa🤦 vjerujem da ti je bas veselo bilo.
Beba dobro ti je Mrgud rekla, stara nisi, jedino ako se ne osjecas da bi jos mogla🥰 moja mama je brata rodila sa 42.
Ja nekako cisto sumnjam da ce mi ovo bit zadnje, mada smo planirali samo dvoje. I stala bi na tome🤭 al posto smo mladi, vec vidim u trece u buducnosti😂 svaka cast svima sa vise djece... Treba imati zivaca.
Zarice moguce da zato… Susjeda je rodila u novima, veli ko apartman 🤭
Joj kad se sjetim klistira i tusiranja u prostorijama bez svjetla i bez tople vode 😅😅
Damnarexx super za dobar nalaz 💪🏼💪🏼🥳🥳
Whaaaaaaat? Stvarno nije bilo tople vode i svjetla? Wtf? 😳😳😳😤🤬
[/url
Damnarexx super za ogtt da je uredan.
Meni neke stvari iz trudnoce ne fale kao recimo pijenje lijekova, dacanje injekcija si i sam porod 😱 s kojim sam si jos uvijek na Vi. Al ono iscekivanje i priprema stvari za bebu 😍😍😍... Mene cijelo vrijeme drzi bas jaka zelja i nekako sam se skockala u glavi da cemo vjerojatno do godine pokusat, ali moram se konzultirati sa dr dal bi mi uvela svu terapiju ko sa M jer bez toga neću ni pokusavat. Znam da nas je M razmazila i da drugo bi moglo biti daleko nemirnije jer je ona bila ko bubica al ko klinka sam si zeljela 3. djece, nisam bas u cvijetu mladosti pa cu biti sretna i ako uspijemo 2.,ako ne super da imamo bar M nakon svega. Mozda grijesim al nekako 3 godine razlike među djecom mi se cini idealno 🤷♀️.
Losa slazem se za rodilište manje bitno ako je osoblje dobro. Ja sam u staroj bolnici Pulskoj rodila, radaona je doduse bila obnovljena i stol novi, ali ostalo za plakat. 1 wc na sve sobe babinjaca u katastrofa stanju. Jedva sam cekala doc doma oprat se, stalno sam mm govorila da cu sepsu dobiti. Iako bilo je sve uredno. Al zato su ginekolozi, babice osim 1 za koju se nadam da ce otic u penziju dok budem opet isla, sestre... Ma svi su top bili.
Mikio bože stvarno zvuči kao horror. A Maja šuput u toplicama..mislim da to fakat ovisi kako te sreća potrefi, znam da sam se ja zgražala, tj. nisam mogla vjerovati kako je moguće da se netko u 21.stoljeću oporavlja od poroda kao što ste ti i grizli (ako dobro pamtim), znam da sam se par puta rasplakala na vaše opise. Meni je fakat sve od trudnoće, poroda, uvjeta u bolnici i oporavka prošlo savršeno. I realno da sam htjela mogla sam i ja bit u, karikiram, toplicama. Bila sam totalno neopterećena cijelu trudnoću i "kao da me se to ne tiče", i spremanje je bilo u jaaaako kasnim tjednima. Mislim, ja sam s 35tt skidala parkete i farbala budući dnevni, kakvo pakiranje stvari za djecu. i tek nakon godinu i pol čitanja foruma i nekih iskustava bliskih cura koje sam čula naknadno vidim koliko sam sreće imala i kako to nažalost nije baš tako često. Mislim da će me drugi put bit puno više strah.
Brat i ja smo razlika 8 i pol godina i ja sam uvijek htjela vecu razliku, tj. bar 5 godina. Još uvijek tako razmišljam a što će se desit nemam pojma, voljela bi još jedno s recimo 34, 35 ali što bude bude 🤷🏼♀️
[/url
Meni je fakat puno znacilo to. Isla sam kakat sto puta od tog klistira. Rekli su mi dr da su se prije zene znale izmjenjivat i trpit i snalazit s jednim wcom i tusem. Sigurno bi zgurala da moram, al zvuci mi uzasno. Takodjer su pricali da su zene u boksevima bile i da si slusao vriskanja nekad zastrasujuca tik do sebe, da se tak zivotinje mogu strpat, a ne zene pred porod. I jos sto stvari da ne nabrajam. Osoblje je naravno na prvom mjestu, al ne bih nikad rekla da ovo ostalo ne znaci puno. Znaci nije do tog da izgleda kozmeticki lijepo vec se radi o cjelokupnoj usluzi koju dobivas s novim radjaonama. A to sto izgleda sterilno, cisto i moderno kako bi i jedna radjaona u 21 stoljecu i trebala izgledat je samo jos jedan plus.
Sortiraj odgovore
Najstariji