ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    15. Studeni 2020. 08:43

Jutro!
    Losa sigirna sam da je bilo lijepo 😁 
    Cure kako bolesni klinci? Red, lorena?
    Nama standardni vikend s mm pun akcije 😁 opet smo lose spavali i tak, klasika 🙈

DeeDee
    15. Studeni 2020. 09:02

Jutro.
    Losa vjerujem da je njemu bilo skroz super 😁
    Red, lorena, nadam se da je prošlo..
    Mi jučer s frendovima pričali kako i jedni i drugi imamo sreće sa spavanjem i kako je možda 5 puta u 9 mjeseci spavala s nama i evo je noćas 🤦
    Oko 22 je počela plakati kao da se udarila i nikako je smiriti, baš bolan, bolan plač jedno pol sata, grcanje od suza, užas sirotica. Na kraju joj namazala desni i dala sirup jer nisam više znala šta napravit. Spavala do nekih 2 i onda opet histerično plakanje. Na kraju sam je oko 3 stavila kod nas u krevet, zaspala i spavala do 7. Sad se ponaša kao da se ništa od toga nije dogodilo 🤷

[/url

Lorena94
    15. Studeni 2020. 09:45

Ej žene. Preko noći nije imao temp, valjda što je čepić djelovao, u pol 7 se probudio za ustajanje, a ovako ne brojeno puta cvilio. Pijem već 2 kavu iako ju inače ne pijem.. Baš sam zgažena.. Nadam se da će proći. Red? Losa čekamo sličicu ☺️

beba2019
    15. Studeni 2020. 09:47

DeeDee

Jutro.
    Losa vjerujem da je njemu bilo skroz super 😁
    Red, lorena, nadam se da je prošlo..
    Mi jučer s frendovima pričali kako i jedni i drugi imamo sreće sa spavanjem i kako je možda 5 puta u 9 mjeseci spavala s nama i evo je noćas 🤦
    Oko 22 je počela plakati kao da se udarila i nikako je smiriti, baš bolan, bolan plač jedno pol sata, grcanje od suza, užas sirotica. Na kraju joj namazala desni i dala sirup jer nisam više znala šta napravit. Spavala do nekih 2 i onda opet histerično plakanje. Na kraju sam je oko 3 stavila kod nas u krevet, zaspala i spavala do 7. Sad se ponaša kao da se ništa od toga nije dogodilo 🤷

Hahaaaa 😂jel čekaš ispriku??
    Tako ju ja gledam, kad je skroz loša noć, ja jedva gledam, a ona ujutro nikad bolje raspolozena😂pa sve čekam da mi objasni😂ali,, ništa, samo se smije 😂

Taani
    15. Studeni 2020. 09:47

Red, Lorena, nadam se da su bebaci bolje danas? 😔
    DeeDee, moj je isto oko 2 poceo plakati da sam pomislila da se uplasio neceg, pojma nemam, al kod nas (ne)sreca pa sisa uvijek umiri 😬.
    -
    Za sklapanje namjestaja, hahaqh, tocno znam na sta mislite. Mm i kad ne zna, zna, a ja sam tip koji provjeri prije nego nesto radi na svoju ruku. On je tip "ma dobro je to tako". Sklopili smo jedan red, vise on sam, kad vec zna sam 😅. Ja bila cak u shoppingu, u C&A 25% popusta na sve, izasla praznih ruku. Ne znam kako mi se to uvijek dogodi. A kupim haljinu i pulover u Mani gdje udjem svane prijestupne 🤷‍♀️.

beba2019
    15. Studeni 2020. 09:50

Sad je skroz napeto,, baš je prohodala i sva je svoja.. Želi ići na mjesta na koja dosad nije mogla dopuzati, penje se na sve, sve dira, istrpava sve redom😂😂Neko vrijeme mi neće biti dosadno 🥰❤️

mala.le.90.
    15. Studeni 2020. 10:02

Lorena drzim fige da brzo prodje. Uzasno je kad bebu boli,bas je iscrpljujuce.
    Kad je mm imao koronu tada mi je i malog bolilo. Znaci uzas. Mislila sam da to necu prezivjeti.
    Izolacija, njih dvojica ne mogu o sebi, nitko mi ne smije doci pomoci...po noci ne spava dobro, po danu zahtjevan...
    Ali kad se vrati sve na svoje i ti ces procvjetati😁

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    15. Studeni 2020. 10:09

Hahah beba pa da, neozbiljna je 🤣🤣
    Bravo za Bebicu hodačicu 🥰

[/url

MaRe
    15. Studeni 2020. 10:28

Beba bravo za malenu 🥳🥳🥳🥳 sad vise nece moci biti ograđena na podlozi 🤭🤭
    .
    Vidim da nam se vecina klinaca uskladila s vrištanjem i zubima...da nije Mjesec u krivom polozaju 🙄😏
    .
    Moj je imao mirnu noc al sinoc hiperaktivan,jedva zaspao. Ja nisam mogla spavati od 3-5 pa bi ga cula di se smije,zijeva i kroz san je nesto trtljao.
    Kak se mijenjaju preko noci...kao da se probudi ujutro i nešto novo zna. Poceo je onak pričati na njihovom jeziku unazad dva dana i samo nesto melje...i skuzio je glas pa vrišti i cijuce iz petnih zila,kontam da mi bubnjiće probije.
    .
    Taani sam ti njega nadgledaj, tak i moj zna sve sam pa policu naopako zašarafi 🤣🙄🤭

mrgud_zg
    15. Studeni 2020. 11:00

Beba ajme znam o cemu pricas 🙈 moj ne mogu rec da je prohodao al je poceo 🙊☺️ vec ima par dana. Sad se digne uz kauc pa dode do blagovaonske stolice, tam se odmori ukrug, pa prema komodi koja je uz kuhinju, pa oko zida i onda po kuhinji. Sad vec spoji i po 7-10 koraka. Mislim, cesto padne i nakon 2, zato ne zovem to da je prohodao. Al sad mu fakat ne smijem okrenut leda vise 🙈
    Deedee moj tak cesto. Znaci po noci plakanje 800 puta, i ujutro kad se probudi smajl od uha do uha i energija na maksimum. I ko da se nista nije dogodilo 🤦‍♀️
    Mare kaj nije to preslatko kad pricaju. Moj ne imao jedno vrijeme “silent” fazu. A u zadnje vrijeme se tak zna zaigrat, i onda se uzivi u razgovor s kamionom il auticem i to mi je preeee 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.