ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    13. Studeni 2020. 13:21

Napisem cijeli roman i izbrisem 🤦🏼‍♀️ 
    Mi se borimo s temp cijelu noc. Bas mi je to jako tesko palo. Zvala sam Klaicevu i rekli su da nije nista strasno, al ja se nemrem smiriti. Bio je jucer bas jako pospan i crven u licu i nekak cudan. Prvo sam mjerila s Nuk toplomjerom za celo koji je sranje (to smo se i prije uvjerili) i pokaze 40.1, nakon toga sam uzela digitalni i u guzi je pokazao 38.1 pa onda 37. Pa smo uzeli zivin (imamo inace cijelu kolekciju toplimjera🤦🏼‍♀️) pa smo ispod ruke uspjeli izmjeriti 38.3. Tu sam vec bila na rubu zivaca pa mi je sestra dala svoj Braun za uho koji je pokazao 38.9. Dali smo mu cepice (hvala svima koji su pisali za to, ne bi znala staviti da ne ispadne) i to mi je tak nekak tesko raditi, bas je tesko kad ne mozes djetetu objasniti. Ne da ni mjeriti temperaturu. Uglavnom temp se digne na 38 tocno 6 sati nakon cepica.jede normalno i ponasa se normalno. Ja se nadam da ce brzo proci.
    Damnarexx nasa pedijatrica mi je rekla da spustam temp i da se u pon javim za krv i mokracu. Jel i tebi tak rekla?
    Kaj se tice zubica, ja ne perem jos. Stalno si mislim poceti. Al on tak drami oko oblacenja i svega i onda uopce nemam volje jos ga i s tim maltretirati. Al morat cu poceti. Mislim da cu prvo bez paste. Imam ono kaj se na prat natakne.
    Mrgud ja svom prije spavanja dam flasicu sa dvije zlice rizinih pahuljica i to pojede i zaspi. To mi napravim kad vidim da je vec pospan, trlja oci i dode se maziti.
    Annika tvoj bi jeo samo ono kaj ne treba 😂 a ovo za pricanje 🤦🏼‍♀️ 
    Ostalo sam zaboravila. Kad stignem napisat cu vam malo o onoj radionici, jucer je bilo zanimljivo

DeeDee
    13. Studeni 2020. 13:56

Angelly kako ne, baby D je bila prva na listi i sjećam se da je kasnila bebica par dana pa je LoSić pretekao u zavoju 😁😁
    Sve najbolje 🎉 

[/url

Angelly
    13. Studeni 2020. 14:24

Joj al bas ih gledam kak su sad svi vec veliki, hodaju, imaju cupe na glavi, pricaju...kak ide to vrijeme brzoooo. I kad si mislim kolko se tu dugo dop vec i na onoj wa grupi...ludo ludo 🙃

• Zarica
    13. Studeni 2020. 16:10

Mi peremo ujutro i navecer. Imamo neku nenedent-baby cetkicu i pastu koju smo uzeli u ljekarni. Cesto zaboravim, al stvarno se trudimo da bude 2x dnevno:) Ja sam i sama vidla kak mu zapne nekad komadic hrane izmedju zuba...
    Nesto sam htjela jos napisati i isparilo dok sam vas citala, hhhh

• Puflica
    13. Studeni 2020. 16:14

Pozdrav svima 😊 Budući da nam se bliži zima te nastupa sezona prehlade i gripe, pedijatrica je dala odgovor na pitanje koje neke mame muči, a to je: Što s dojenjem ako se mama razboli? https://miss7mama.24sata.hr/beba/dojenje/sto-s-dojenjem-ako-je-mama-prehladena-ili-ima-upalu-pluca-13079 Brine li i vas ta situacija?

• Zarica
    13. Studeni 2020. 16:15

Joj da, htjela sam se nasmijati na stajanje i govorenje Ne kuzim takve patronazne, gledaju bebe svaki dan i onda dolaze s takvim fix idejama. Bas se pitam jel misle da su sve bebe zaostale il kaj im se mota po glavi. 

beba2019
    13. Studeni 2020. 17:01

Hahaaa,, Anikka i Mare😂😂😂😂😂totalno ste me provalile🤭🤭🤭🤭🤭koža i bič😂😂😂😂😂kožu sam furala dok su mi društvo bili bajkeri,, sad ne😄😄
    Anikka,, pa većina tetoviranih koje ja znam su zapravo ko plišani medeki u srcu,, samo izgledaju nabrijano.. Tak i ja😂
    A i nisam ja baš slikovnica.. Imam samo 4 tetovaže.. al, uskoro ću još dvije imati🥰🥰tj.. dok smršavim.. Koliko je to uskoro, ne znam 😂

Ovo da sve bebe trebaju pričati i hodati sa godinu dana. Svaka beba se razvija svojim tempom.
    Moja je prohodala sa 11mj..tako su i ove dvije, ali niti jedna nije pričala, osim mama, tata, baba, auto, pa pa, otoio, ceka(seka), vak i možda još pokoju riječ, ali neke su riječi nenamjerno izgovorene, a neke neispravne, ja uopće ne znam kako netko može očekivati da tako mali baš pričaju.
    Još malo pa će ih pitati tablicu mnozenja🤪

RedFox, nadam se da će brzo biti dobro i da neće više imati povišenu temperaturu 🥰🥰

Moja se igra četkicom, ali ima samo tri i pol zuba, tako da ne pere još. Dam joj sirovu jabuku pa si njome očisti zubeke🤭
    Pastu će početi koristiti kad nauči pljunuti, a to je za koji mjesec. Ne žurimo s time. 
    Ove nisu nikad imale pokvaren niti mliječni nit pravi zubić, pa se ne opterećujem time. 
    Ima vremena.. Ali, tu neke bebe imaju puno zubića, a i papaju više, tako da je shvatljivo da već peru.. Opet, znači, sve ovisi od bebe do bebe, nisu nam sve iste🥰🥰

Losa, jesi dala sarmu, majonezu, kinder i sve ostalo bebaču? 🤭😂

Lorena94
    13. Studeni 2020. 18:17

Juhu evo me, 😂 sve obavila, meni rekli jedno što im treba, kad sam išla potpisat papire kod poslodavca, tete iz ureda nazvale gospođu u HZZO ona rekla njima drugo, na kraju je bilo tako što je ta gospođa rekla da treba.. Ugl od danas službeno zaposlena :) dok sam ja to obavljala T pao mojoj mami i lupio glavom od rub stola, ne znam kako su se ludali da je to uspio.. Nakon dernjave zaspao i sad spava sat vremena.. 

• minni_me87
    13. Studeni 2020. 18:45

Sorry sta upadam ko padobranac ali trebam savjet iskusnih mama, dajem bebi od 3 tjedna AD i zanima me trebam li i vodice ili caja davat uz to. Prva beba i pogubljena sam od "za" i "protiv"

• Zarica
    13. Studeni 2020. 19:57

minni_me87 ako ste zdravi ne treba nista osim ADa dokle god beba ne jede krutu hranu, odnosno kasice. Sretno :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.