ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    13. Studeni 2020. 20:10

minni_me87

Sorry sta upadam ko padobranac ali trebam savjet iskusnih mama, dajem bebi od 3 tjedna AD i zanima me trebam li i vodice ili caja davat uz to. Prva beba i pogubljena sam od "za" i "protiv"

Moj je sin od 3.tjedna na ad-u i pocela sam mu vodu davati tek s krutom hranom..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

MaRe
    13. Studeni 2020. 20:38

Red drzimo fige za brz oporavak..kak je sad? Idu hladniji dani,sad ce nam prehlade sve cesce biti. 
    Lorena super za ugovor i sretno na poslu...kad startas? 
    .
    Moj gospodin cijeli dan nije pola sata odspavao...a nervozaaaan...kontam da su zubi..tak je bilo dan dva prije nego su donje jedinice izasle. Toliko se umorio da je zaspao na boci al sam dns bila pametnija i nosala ga skroz dok nije podrignuo. 
    Bila nam isplata, u utorak preuzimam kljuceve 🥂🥳🍻 
    .
    Sad gledam perilicu i ostale stvari sto nam trebaju,  zivio crni petak 🤭

beba2019
    13. Studeni 2020. 21:40

Lorena, nadam se da se nije jako lupio❤️MaRe, čestitke 🤩

Lorena94
    13. Studeni 2020. 21:50

MaRe u ponedjeljak počinjem, u 7.00.. Ja ti nemam neke preporuke oko elektonike, imam candy perilicu rublja, neku žnj marku sušiluce, beko perilicu suđa, beko napu.. Čestitam za kuću! 

Beba uff jako se lupio, ne znam stvarno što su radilu i kako je uspio past na rub stola. Prije sat vremena mjerila temp ima, i temp 38,6. Čula se sa šogi kaže ak je on ok, divlja, prvi gluposti po kući i nije povraćao da je to ok. Mene sad ta temp pati. Ovo će biti duga noć... 

MaRe
    13. Studeni 2020. 22:08

Lorena ja sam nekako preskocila to...a jbmu..prati ga nocas. Znam da su tu cure isto za udarce uvijek govorile da je ok ak ne povraca i normalno se ponasa... 🤞
    .
    Mrgud ti si rekla da mali mrgud place kao da se boji mraka? Znaci A je normalno zaspao i evo prije 10 stao plakati i vikati ne ne ne...opet sam ga sebi uzela 🙈 

mrgud_zg
    13. Studeni 2020. 22:14

Red kakvo je stanje? Nadam se da je temp pala 🤞
    Lorena nadma se da malcu nece nista bit 🤞
    E listam katalog od bubamare, oni su takva prevara. Nuk magicka casa kao na akciji sa 100 kn na 85, a babycentru je redovna cijena 80, a sad je jos klub cijena 64 kn. Bas su prevaranti 🙄 to mi zapelo za oko jer sam ja u babycentru i kupila vec prije pa zapamtila cijenu, vjerojatno ima jos sto stvari..
    Sutra idem u dm pa cu kupit tu cetkicu za zube. Bas me pece savjest 🙈😂. Iako on ima zub i 2/3 drugog zuba, nigje mu se hrana ne zavuce 🙈
    Btw i ja sam imala dojam da je angely iz slavonije 😉

mrgud_zg
    13. Studeni 2020. 22:17

Zaboravila, mare cestitam na kuci. Nek preseljenje prode sa sto manje stresa 😉 
    I da, moj place ko da se boji mraka. Svakih sat vremena. Nocas je nakon duugo vremena bila bolja noc pa je spavao do 2 bez budenja, vidjet cemo kaj ce nocas bit, tek je u 9 zaspao. Ja sam isto ful dugo nosala da dobro podrigne vise puta 🙈

Red Fox
    13. Studeni 2020. 22:37

I dalje isto 😕cim prode 6 sati od cepica temp skoci preko 38. Muka mi je od tih cepica, stalo ispadnu van,moram par puta vracati natrag.
    Lorena nadam se da ce biti sve ok. Mislim da temp nije poveznica sa padovima. Meni su rekli da gledam opce ponasanje i povracanje.
    Mare cestitam na kuci 🥳

DeeDee
    13. Studeni 2020. 23:01

Mare bravoo čestitke i sretno dalje 💪
    Red i Lorena žao mi je, nadam se da će do jutra proći 

[/url

• Zarica
    14. Studeni 2020. 00:48

Lorena, uh. Nadam se da ce noc proci glatko. Kad se nas tako opalio budili smo ga po noci svaka 2 sata da ga provjeravamo, i nakon svakog budjenja bi pola sata do sat bas vristao kolko smo ga s tim uznemirili. 
    Za bubamaru sam i ja primjetila vec prije da je dosta stvari skuplje nego u drugim ducanima, tako da je u pravilu izbjegavam osim ako treba premotat malog  Imaju tamo ono mjesto za motanje.
    Ja od 6 popodne cistim kucu uz stanke za hranjenje, prematanje itd. Mrtva sam, al bar napokon pristojno izgleda. Osjecam se nepobjedivo Odo corit. 
    I da, ja sam za Angelly mislila da je s nekog otoka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.