ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    14. Studeni 2020. 10:49

Grizli na svom webshopu🤭
    Ali sad je u onom projektu startaj hrvatska pa mislim da ima u svim špar i interšpar dućanima. 
     I u TZH ima onaj neki njihov baba Mandica ili neš slično

[/url

ifkaminja
    14. Studeni 2020. 10:58

Beba možda sam previdjela, ali upravo sam u Konzumu na Murteru i ima od Zumića samo nekoliko bubamara, jel još uvijek trebaš ili si nabavila?

Valkris
    14. Studeni 2020. 13:32

Bokic cure 😉 😉 
    Red fox, 🤞🤞🤞 da bude sve ok 🥰🥰
    Lorena, isto za malca, nadam se da je ok 🤞
    Mare 😂😂 tak i mi na korak do razvoda, onda on po svom napravi pa naravno nest ne valja, pa ja kvocam:jesam ti rekla i masem uputama, pa on popizdi i ode i onda ja to sama sve slozim 😅😅 i ormar i kinderbet i stol i sve sam sama slozila.. Meni je to gust.. Grizli, mogle bi otvorit firmu i naplacivati 😂😂 bude po 400 kn sastavljanje ormara npr.. 

Red Fox
    14. Studeni 2020. 13:57

Hvala kaj brinete 🥰 dosli smo doma, vadili su mu krv, virusna upala. Spustati temp, davati probiotike i sto vise tekicune. Ak se nastavi proljev rekli su da se javimo na zaraznu. Vise nije povracao niti kakao tak da mislim da je to bilo samo jednom. I da nastavimo sa sirupom skidati temp jer cepici isto mogu uzrokovati proljev.
    Inace vadenje krvi mi je bilo bas stresno 🤦🏼‍♀️
    Kad smo kod zacina, ja koristim vegetu natur za nas, nema onih pojacivaca okusa i po sastavu se meni cini skroz ok.
    Bas budem pogledala u intersparu ovo kaj je DeeDee spomenula.

annika
    14. Studeni 2020. 15:24

MaRe cestitke na kuci
    Lorena nije ti temp sigurno od pada, i tebi i red brzo ozdravljenje, mislim bebacima
    I ja jucer kupila cetkicu,😁

[iimg]

Lorena94
    14. Studeni 2020. 15:54

RedFox nadam se da ste ok...
    T siboć nije više imao, normalno mi se ponaša od pada mislim, jede, pije, plješće, puza, diže se svugdje.. Sam što je opet temp tu, 38,6 😵 
    Ja sinoć nisam ništa spavala, stalno sam ga provjeravala, onda se sam u 4 probudio i do 6 smo se igrali 

Grizli
    14. Studeni 2020. 17:03

Valkris ideeea koja cifra. Bolje placeno nego da sam kirurg. Mogle bi. Onaj namjestaj iz ikee zatvorenoh ociju mogu sloziti onih malm komoda sam slozila valjda 20 komada 🙊
    Red fox 🤞🤞 brzo ozdravite! 
    DeeDee e jbg... malo promjenite politiku za dostave van Ri 😏😜 taman obavila kupovinu tih zdravih drndi tako mi nist ne treba osim toga a samo to ne mogu naruciti. 
    Lorena mozda je i kod vas neka viroza? 🤷‍♀️ 

beba2019
    14. Studeni 2020. 17:58

Ifkaa,, hvala ti ❤️❤️nabavila sam ju, stigla je prekjučer, nastavila ju je obožavati kao da nije ni falila, stalno ju grli🤩🥰
    RedFox,Lorena, ❤️🤞da bebači brzo ozdrave🥰

• mom12
    14. Studeni 2020. 19:16

Nadam se da ce bubane bebice bit bolje..😍😍
    Mare super za kucu...
    Mi ne peremo zube jer nemamo sta..jos niti jedan se uopce ne primjecuje...mi smo zadnji bez zuba😂😂
    Ja sam u opcem kaosu bavim se faksom citaj ucim kad stignem plus A plus stan...ne stignem sve procitat tek sad zavrsila...a mob odnila na garanciju nesto bloka i sad imam stari koji bloka uzasno dok u nesto udem treba 3 dana...😣😣😣....

Lorena94
    14. Studeni 2020. 22:17

Cure hvala na podršci, T opet ima preko 38 temperaturu, sad je tek zaspao, nije cendrav, jede/pije normalno, piški i 💩 (danas valjda 7 puta) vidim natečena mu je gornja čeljust i izlze obje 2 🤔 možda je temp i od njih.. Ne znam više što da mislim... Red kak ste vi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.