ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    16. Studeni 2020. 15:50

Hej žene.. Evo i mene danas napokon.. Noć nam prošla koma, nije imao temp al je cijelu noć spavao na meni, čim bih ga krenula spustiti suze i dreka. Nije imao temp, nije bio ukakan niti mokre pelene. Mm ujutro kaže meni odakle ti samo toliki podočnjaci pa mali se nije čuo noćas!? Došlo mi da mu bacim peglu u glavu. Na poslu danas bilo dobro, danas popisali što trebaju još obnoviti i popraviti u uredu, naručili mi novi stol, stolicu.. U biti ovih dana ću morat doć tamo a neću ništa konkretno raditi, oaim muvarenja tamo/vamo. Ifkamnja umrh od smjeha na vibrator 😂🤪 nadam se da vam je dom u dobrom stanju. Losa torta super! RedFox mali je prošli mj nakon upale grla i 3dnevne temp dobio osip po tijelu, tj trbuhu i leđima. Jeste danas dobro? Zarice meni se evo sad stabiliziralo ispadanje kose. Znala mi je u pramenovima opadati. Uzmi si neke vitamine. ☺️ Ja sam počela svako jutro mlaku vodu, limun i mrvu meda.. Jutros stala na vagu od dana poroda sam na - 24 kg, a jedem kao nespašena. 

Grizli
    16. Studeni 2020. 16:10

Sad vidila da sma zab napisal Losoj da je torta full lijepa!
    Zarice ako hormoni stitnjace budu ok ti, onda komtroliraj dhea-s i vitamin d.
    DeeDee pa bilo bi dobro da kaznjavaju jer ovo nije normalno. I V idu zubovi?
    Lorena nadam se da ces se na spavat veceras.
    Red super da je bolje 

• Zarica
    16. Studeni 2020. 16:26

Tenks cure.
    Valkris, ma skroz je ok. Mislim da je svugdje slicno. S obzirom da se krv vadi rano ujutro, nema bas nesto ljudi. Ja dosla u 6.15 valjda prije svih koji tamo uopce rade:) Samo cistacice su bile:) Ovi sto se skupe za vadjenje krvi su vecinom stariji ljudi koji se ionako paze. U 7.15 sam vec izasla. 

• Zarica
    16. Studeni 2020. 18:22

Mikio ima neku situaciju trenutno pa ne stigne se javljat. Cule se na ig jos ono kad smo se dogovarale za nac.
    Ja dobila mengu. Vec zadnjih 3,4 dana stalno mislim da sam dobila kolko simptoma me prati i evo napokon. Sve se bojim na sta ce to licit...

Lavica27
    16. Studeni 2020. 19:03

Joj Zarice meni taman druga dosla jucer, ne boli me ništa osim glave prva dva dana ali izljevi su uzas. Ja nekako vjerujem da ce ti se stabilizirati samo od sebe🤔 Ja sam zivnula otkad sam počela piti gianaturelle kolagen shot.
    Red imala sam filing da je trodnevna. To je to sad :)
    Deedee jesmo,sve smo stigli al smo se žurili uh,a vani hladno brr.. 
    Lorena svaka cast,ja još nemogu u glavi u mod da idem raditi🙈🙈
    Koga sam zaboravila...hmm🤔

Valkris
    16. Studeni 2020. 20:17

Zarica

Tenks cure.
    Valkris, ma skroz je ok. Mislim da je svugdje slicno. S obzirom da se krv vadi rano ujutro, nema bas nesto ljudi. Ja dosla u 6.15 valjda prije svih koji tamo uopce rade:) Samo cistacice su bile:) Ovi sto se skupe za vadjenje krvi su vecinom stariji ljudi koji se ionako paze. U 7.15 sam vec izasla.

Kaze mi danas ginekolog da je u Vinogradskoj korona po hodnicima. A on sam me slao tamo hahah
    Odem ja privatno ipak sutra. Da budem sama tamo i ne izlazem se. 
    Nego, bila na pregledu danas, visok mi je secer, iznad granice 5,1... Bas me to zbediralo.. Inace je sve ok s trudnocom i nemam tegobe. 
    A ovaj malac sjedi, puza, brblja, dere se.. Poceo me stipati jako 🙈🙈
    Veselo ☺ ☺ ☺ 

DeeDee
    16. Studeni 2020. 20:45

Ajme ja se danas cijeli dan osjećam kao da je 3 ujutro a ja poluotriježnjena čuvam 3 pijane budale. Samo što sam trijezna i čuvam nabrijanu bebu 🤪🤪🤪🤪
    Sad mi je jasno o čemu ste pričale, cijeli dan trčim za njom i svejedno je 3 puta šviknula glavom 😏😣
    S hranilice sam je skinula preko 20 puta, sa stolice nisam brojala ali od kad je pala i kupila glavom jos 4 puta. U jednom trenutku se naslonila preko stolića u dnevnom i s obje ruke uhvatila svijeću, pa infarkt će me ovih dana. Ako sad ne smršavim neću nikad 🤪
    Sad si pečem muffine za duševne boli 😂

[/url

beba2019
    16. Studeni 2020. 20:56

DeeDee

Ajme ja se danas cijeli dan osjećam kao da je 3 ujutro a ja poluotriježnjena čuvam 3 pijane budale. Samo što sam trijezna i čuvam nabrijanu bebu 🤪🤪🤪🤪
    Sad mi je jasno o čemu ste pričale, cijeli dan trčim za njom i svejedno je 3 puta šviknula glavom 😏😣
    S hranilice sam je skinula preko 20 puta, sa stolice nisam brojala ali od kad je pala i kupila glavom jos 4 puta. U jednom trenutku se naslonila preko stolića u dnevnom i s obje ruke uhvatila svijeću, pa infarkt će me ovih dana. Ako sad ne smršavim neću nikad 🤪

Nažalost, to letenje za njima ne pomaže u mršavljenju 😂bar meni ne.. S time da se sad tjesim samo vodom,, ali meni sve džabe! Apsolutno ni grama ne mrsavim, a kalorije prepolovila i baš pazim.. Uzas😏😏

DeeDee
    16. Studeni 2020. 20:59

beba2019

DeeDee

Nažalost, to letenje za njima ne pomaže u mršavljenju 😂bar meni ne.. S time da se sad tjesim samo vodom,, ali meni sve džabe! Apsolutno ni grama ne mrsavim, a kalorije prepolovila i baš pazim.. Uzas😏😏

Ma neće ni meni ne, ja baš moram bit u treningu i pazit šta jedem ali pusti me da se tješim malo 🤣

[/url

Red Fox
    16. Studeni 2020. 21:24

Lorena super za posao, sad se iskoristi da se tam bar malo odmoris 😂 kak ja malac? Jel na kraju bila temp zbog zubi?
    Kad nas je danas sve ok, hvala Bogu 🥳 za mjesec dana rodendan 😳 ko je sad sljedeci za rodendan? Beba?
    Valkris ja prvo gledam o kakvom ti seceru pricas i onda skuzim da smo kod tebe opet u trudnickim temama 😂😂😂 tri neprospavane noci i mozak baj baj 😂
    Ja isto nis ne mrsavim, al pazim tri dana pa opet po starom 🤯
    Mirnu noc zelim svim, mi se lagano spremamo u krpe 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.