ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    14. Studeni 2020. 07:35

Hahaha znaci sve sam vas zavarala 😂
    Inace i moj je neki dan kod mojih prvi put pao s kutne i to na rub stola 😒 bogu fala obli rubovi i nije neka visina...a bili svi kraj njega on mirno po igracki udarao i samo odjednom ga nes spopalo i naglo se okrenuo i bum....moji se usrali i kriknuli svi i to ga je jos dodatno splasilo...dobro smo i izdrzali bez padova...

Taani
    14. Studeni 2020. 08:02

Mi budni od 6. Umjesto da vikendom duze spava, neeee, on ce party od 6 🙄. Bilo bi to super da smo rano zaspali, ali neeeee, zaspao kao u pola 9, u 10 budan budan, uz sve metode uspavljivanja zaspali u krevetu premoreni u pola 12. 😔
    Ne znam sta mu je. Sad je otisao s mm malo na zimu, brzo ce zaspat.
    -
    Mare, cestitke za kucu 🥳🥳. Sad slijede sve brige i nebrige oko namnestanja u uredjenja 😋.
    Lorena, kako je malac?
    Losa, da, u Bubamari nisam nikad nista nasla povoljnije nego u ostalim trgovinama, nemam vise ni volje otvorati njihove "akcije". Kupila u trudnoci torbu za pelene, otvorenu za po kuci, koja je super ali samo zato sto ju nisam drugdje nasla. Bas su mi odbojni.
    -
    Nas za vikend ceka sklapanje kuhinje 🥵. Poceli smo, ide lagano, ali svakog dijela me strah jer sam sama narucivala iveral po mjeri pa ga mi sastavljamo kako ja kazem gdje sta treba s cim 😁. Zabava za cijelu obitelj.

Grizli
    14. Studeni 2020. 08:22

Jutro 
    Mare sretno s kućom i cestitam

Losa reci jesi lignje i povegetala ili ne? 🙊

Lorena kako je? Red fox?

Red Fox
    14. Studeni 2020. 08:29

Jutro, idemo sad na hitnu u dom zdravlja. Nocas je temp skocila na 39.7, a ujutro je imao proljev i bljucnuo je, a to nije vec mjesecima. Tak ipak idemo vidjeti kaj ce reci. I dalje uspjevamo skinuti temp s cepicima, bar nesto.

Taani
    14. Studeni 2020. 08:54

Red, a beban mali 😔. Drzim fige da hitna bude sto manje stresna 🤞 i da mu brzo bude bolje!

beba2019
    14. Studeni 2020. 09:49

Red Fox

Jutro, idemo sad na hitnu u dom zdravlja. Nocas je temp skocila na 39.7, a ujutro je imao proljev i bljucnuo je, a to nije vec mjesecima. Tak ipak idemo vidjeti kaj ce reci. I dalje uspjevamo skinuti temp s cepicima, bar nesto.

Sretno❤️❤️❤️❤️

• Zarica
    14. Studeni 2020. 09:54

Sretno Red, nadam se da bu sve ok. 

MaRe
    14. Studeni 2020. 09:57

Red 🤞🤞
    Lorena kako ste vi danas?
    .
    Taani sretno s sklapanjem kuhinje,pogotovo ak ce te ju sami slagati. Nas dva svaki put kad nesto sklapamo smo na korak do razvoda koliko se posvađamo 🤣🤣🤣🤣 Mm nikad ne cita upute i onda ja masem uputama i vicem jesam ti rekla da to ne ide tako 🤣🤣🤣 
    .
    Losa sta si ti rekla koju mjesavinu zacina koristis a da nema soli ko Vegeta?

DeeDee
    14. Studeni 2020. 10:06

Red sretno 🤞❤️
    Lorena kako ste vi?
    Mare jagetty baby sadrži samo sušeno povrće bez dodatka soli. 
    .
    V je oduuuševljena guralicom, cijelo jutro se igra. Ali definitivno smo još daleko od guranja, digne se uz nju i onda pleše 🤭 pa izgubi ravnotežu i padne, stalno moram imati oko na njoj. Ali super super cijeli dan vrti one kotačiće i ogledalo

[/url

Grizli
    14. Studeni 2020. 10:25

Red ajme... Drzim 🤞 da sve bude ok i brzo otkrijte uzrok i neku terapiju da bude sto prije bolje mali Foxic... 
    DeeDee gdje kupis te zacine? 
    Moj je isto tako odusevljena s guralicom pa da ne moram drzurat bas ko strsljen ja joj ju spustim tako da dohvati sve one drndne s prednje strane, a ne moze se dignut na nju i ne mice joj se. A i fora joj je vrtit ta dva kotacica  koji su u zraku. 
    Ja obozavam slagat namjestaj. Taani rado bi dosla pomoc da sam blize. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.