ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    16. Studeni 2020. 08:15

I da Anna bas mi je drago da si se javila💕 I ja se kao jucer sjećam izvor vjenčanja i amino!

Grizli
    16. Studeni 2020. 08:42

Hej curke... 
    Bolesni bebaci kako su? 
    Anna 😊 lijepo te "cuti"
    Lorena sretno na poslu ako sam dorbo skuzila
    Ifkaminja 😳😳😳🤯🤯🤯 nadam se da Juricu 🤭 nisu ponjeli sa sobom perverznjaci...
    Kod nas turbulentno M je vec drugi dan neka njurgava, kad se zaigra je ok, al navecer i tokom noci ili dana kad malo ju umor svlada onda je bas nikakva. Izgleda da joj cetvorke ozbiljno krenule izlaziti jer samo gleda sta bi ugurala u usta i onda dok grize place. Jos sestra slucajno sazna da ima jako blesavih i neodgovornih ljudi oko nje. Roditelji su poslali 3 djece u skolu iako otac je sumnjao da ima koronu, nije se izolirao nego sve kao normalno se ponasali, mama isla cak i na informacije u skolu nista nije rekla i da frend od mog muza nije dobio pozitivan test na koronu taj lik se ne bi ni testirao ovako je morao. A inace s tim likom mm trenira, i bas nije bio na treningu u srijedu kad je lik dosao sa saznanjem da mozda ima koronu i zarazio 3 osobe na treninugu. A njegov sin ide u razred sa necakom malim. Ja neznam sto je ljudima. 

mrgud_zg
    16. Studeni 2020. 09:25

Losa torta je fantasticna 👌🥳
    Ifkaminja umrla sam na vibrator 😂 al uzasno je grozno kad te opljackaju, nadam se da nije ipak puno
    Red, lorena nadam se da su bebaci danas dobro. Lorena sretno na poslu. 
    Grizli ljudi su fakat svinje, nemres vjerovat da se tak ponasaju i sire zarazu 🙄

beba2019
    16. Studeni 2020. 09:57

Mom,, bas frodalice hodalice namijenjene prvim koracima bebe.. Od mekane su kože i nemaju onaj uložak anatomski, navodno oponasaju bosi hod.. Pa su mi najbolji izbor za prvu obuću.. Kasnije ću neke frodice obicne☺️
    Pozdrav Anna🤩

DeeDee
    16. Studeni 2020. 10:52

Pozdrav Anna 😁
    Lavice jeste uspjeli sve što ste naumili? Vjerujem da su bili oduševljeni..
    Grizli naše curke se opet prate, preko dana se igra stalno sama i sve super ali kad je počne lomit se penje na mene i samo bi da je mazim i isto trpa sve u usta i tiho cvili. Navečer plakanje prije spavanja i cijelu noć cviljenje u snu 😏
    Izvadi dudu pa je stavi, izvadi dudu pa je stavi i tako stalno. 
    LoSa jasno mi je o čemu pričaš 🤪
    Ifkaminja jeste otkrili kakvo je stanje doma?
    E da, Grizli za poludit strašno, baš sam ljuta na to. Taman sam jučer s tatom pričala kako je nekad kad je AIDS krenuo na velika vrata bilo kazneno dijelo ako si svjesno kao zaražena osoba imao nezaštićene odnose, jebes mi sve ako i ovo ne bi trebalo bit 😤😤

[/url

• Zarica
    16. Studeni 2020. 11:50

Losa, screenshotala sam DHEU da obratim pozornost ako ce bit istrazivanja zasto i kako:D Za sad doktorica rekla samo ovo pa cemo vidjet dalje.
    Lavica, pijem one elemama i sok za dojilje. Al bas sam nekak sva slabicka i dalje. 
    Valkris, bila sam na sv Duhu. Kaj si ti obavljala nes na Vinogradskoj? 

Red Fox
    16. Studeni 2020. 13:51

Booook 😊 mi smo konacno bolje, jucer navecer je jos bila visoka temp, danas nije isla preko 37.7, sad su mu se pojavile crvene tockice na trbuhu. Mislim da je netko isto ima takvu situaciju. 
    Bok Anna, skroz te kuzim, ja isto nekad jedva stignem natipkati, al redovito citam 😊
    Kaj se tice slapica, moj muz je ga to da po doma nema nis, vidjet cemo kak ce to ici. A cipelice cemo mu uzeti ciciban ili froddo.
    I pitanje, i dalje nece bas jesti, jel to normalno nakon temperature?

Valkris
    16. Studeni 2020. 14:53

Zarica

Losa, screenshotala sam DHEU da obratim pozornost ako ce bit istrazivanja zasto i kako:D Za sad doktorica rekla samo ovo pa cemo vidjet dalje.
    Lavica, pijem one elemama i sok za dojilje. Al bas sam nekak sva slabicka i dalje.
    Valkris, bila sam na sv Duhu. Kaj si ti obavljala nes na Vinogradskoj?

Ma trebala bi sutra ici tamo vadit krv isto, ali mislim da ću privatno, ne usudim se po bolnicama bas.. Pa sam mislila ak si isla tamo da vidim kakvo je stanje hehe
    Red, mislim da je Damnarexx nedavno pisala da i E nije htjela jesti dok je imala tu trodnevnu.. 

beba2019
    16. Studeni 2020. 15:15

RedFox, ma skroz normalno, organizam je iscrpljen, važno je da uzima tekućinu da ne bi dehidrirao, a sigurno će već sutra početi bolje papati. Samo ga prati i znam da glupo zvuči, ali pokušaj se opustiti❤️🥰

Taani
    16. Studeni 2020. 15:41

Red, da cini se kao ta trodnevna, bitno da je bolje 🥰
    Lorena, kako tvoj? Kako prvi radni rad?
    Losa, tako je i meni bilo nakon mjeseci spavanja  odjednom sok. Ali tebe malac pocastio s cijelom godinom spavanja 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.