ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    13. Studeni 2020. 07:45

Ma uzas mi je to stavljanja djece u kalupe i to bas uske kalupe....ovaj moj sam bzvz trkelja,mislim da nece bit prvi sto se tice propricavanja 😂a evo kao krenuo se tu i tamo pustat i kao pokusava na kutnoj bacit se i napravit koji korak. Imam osjecaj da moze sutra prohodat il za par mj 😅🤣

Valkris
    13. Studeni 2020. 07:59

Jutro... 
    Mi imamo cetkicu i sam cetka ta svoja 2 zubica i jos ove dvojke pored koje samo sto je izbiju.. Meni ne da da mu cetkam.. Mi nismo nasli Elmex od 0,pa sam uzela neku drugu s okusom jagode, ali nisam mu jos dala pastu..samo četkicom.. 

MaRe
    13. Studeni 2020. 09:00

Štaaa...vaši još ne pričaju?Pa moj već i njemački počeo 
    Koliko djece ima s dvije godine da ne pričaju a ne da bi do godine već trebali trtljati...
    Mogu ja njemu do besvijesti ponavljati mama, tata, baba, deda...on sam viče da, ne i nein hahahahhaa
    .
    Kao što sam predvidjela sinoć...dns sam pokočena sva...on se cijelu noć bacakao ko riba na suhom i samo me grlio i stiskao u se uz mene...al ajd negdje oko pola 5 se smirio i onda smo lijepo odspavali do pola 8 :) 
    .
    Annika pa jača zube haha 

Grizli
    13. Studeni 2020. 09:50

Jutro...
    Mi peremo zubice sa cetkicom bas onom sa dlakama ko nase, navecer nakon kupanja a prije zadnjeg cicanja pred spavanje. Samo s vodom. Ja sam pitala stomatologa koji je i djecji. M ima 8 zuba i dosta su svi vani neki i skroz. Rekao mi je da sa pastom krenemo nakon 1 godine samo 1x dnevno pred spavanje, a do godine da je zapravo sjetcanje navika pranja zubi moze se i ujutro i navečer proci samo podom i gazom ili tom mokrom cetkicom. Neke dane je to naucna fantastika jer ona zagrize cetkicu i to je to. Ne planiram stavljat pastu dok ne skuzi barem to cetkanje jer koji je smisao da proguta samo pastu. 🤷‍♀️
    Losa patronazna ti je super nadobudna bi ja rekla.
    Kao i ovaj dr od Annika... Ja bi im rekla ma da inace prica full al mu se ne sviđate pa zato bljrblja samo

Lorena94
    13. Studeni 2020. 10:01

Losa ti si počela prije raditi, de mi reci jel tebi poslodavac morao složiti kakvu izjavu? 

Angelly
    13. Studeni 2020. 10:19

Mi zubeke peremo nakon svakog obroka...s tim da smo sad krenuli ujutro malo paste i to mi da da ga malo ja iscetkam a onda krene on sam brljavit (za to koristimo cetkicu s dlakama) a onda mu poslije svakog drugog obroka dam one gumene da slinavi i kao malo cetkamo/masiramo. Znam da bi bolje navecer bilo pastom al mislim da bi se tad razljutio/razbudio....morat cu probat jednom al me malo strah :x
    E nezz jel se sjecate BabyD al njenom malcu je dns prvi rodjendan...iss kak to vrijeme leti 😄 jos koji mj i sve ce nam bebice bit mali todleri🤭

Damnarexx 🌺
    13. Studeni 2020. 11:05

Annika 😂😂😂😂 kakav show.
    Mare 😂😂😂
    Smijalica u 'rano jutro' 😁
    Angelly da da sjecam se. Bome vrijeme leti😍
    Btw, ti si iz Zg? Ili? Zasto sam ja bila uvjerena da si iz Slavonije😏
    .
    Ni mi ne peremo jos zubice, 5 ih je vani. Ima silikonske one kao cetkice pa to gricka i zvace, al nisam joj jos uzela pravu.. al budem.

Lavica27
    13. Studeni 2020. 11:17

I ja sam bila uvjerena da je Angelly iz Slavonije🤔
    Annika crkoh. Jesi rekla i da trči s preponama 🤦‍♀️
    Mi ne peremo zube (puna 2!) Isto ih riba svaki dan sa silikonskim onim četkicama. Kci je pila bocu do 1.5g jednu u noci i tad nismo prali zube ali prije spavanja svaku večer i jutro (s tim da su oni u vrtiću do korone i iza ručka prali zube ) od cca godine dana. 
    Isto ko i Annika,usporena sam s drugim djetetom🙈

Taani
    13. Studeni 2020. 11:34

Mi peremo zubice (takodjer cak 2!! 😆l) navecer poslje kupanja, s Elmexom. Prvo mu ili ja ili mm malo cetkamo a onda pustimo njega samog. Toliko mu je zabavno, da sam bas sinoc razmisljala da bi mu to mozda mogla biti zanimacija da noktice sredimo.
    -
    Mare, i moj je sinoc bio takav. Zaspao na kraju s nama u krevetu poslje 22 h, a od 19.30 je bio "spreman za spavanje".
    -
    Znači, on sad doji samo zato jer mu je to super, nista se ne najede, ne mogu to smatrati nikakvom obrokom. Doji samo ujutro, navecer i po noci, ako trazi. 
    E da, kad spava u svom kreveticu, zna se buditi, cendra itd, a kad ostane s nama, spava kao anđelak 😃. Ne znam kako cu mu objasniti da mu je bolje u njegovom kreveticu 😆

Angelly
    13. Studeni 2020. 12:28

Ja u Zg rodjena i nisam se mrdla od tud 😂 al muz je rodom iz Vu. Mozda od tud neka poveznica sa Slavonijom 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.