ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    07. Travanj 2021. 16:51

Mislim da se svakom normalnom čovjeku srce slomilo sa vijestima o toj curici. Ja radim gdje radim i svega sam se nagledala i naslušala. Posao socijalnog radnika ne bih radila za sav novac ovog svijeta.
    Ja sam trenutno u procesu gdje izbacujem iz ovog stana sve što nam nije nužno da bi stale stvari iz drugog stana. Riješili nismo ništa, čekamo da nam se jave gradjevinske firme koje smo kontaktirali. Nama je najveći problem što ne možemo dobiti nikakav kredit, mislim možemo ali to nije dovoljno ni približno. Ako ništa, stavit ćemo ovaj stan u prodaju i uz kredit uzeti veći stan u gradu.
    Meni prijateljica nahvalila uzevši u obzir cijenu i kvalitetu kolica filikid tourer. Našla sam da netko prodaje nova za 700 kn, inače su 1150. 

[iimg]

PetraB
    07. Travanj 2021. 17:12

Joj cure sorry nisam htjela vam svima sad ponovno vratiti misli na malenu. Mislim da sam mm vec i dosadna doma koliko sam ogorcena i stalno bacim neki komentar o tom slucaju. Na zalost u zaru jednw rasprave je M nacula pricu tako da sam i s njom puno razgovarala jer je imala jaaako puno pitanja a radje cu ja s njom pricati o svemu tome nego da napola slusa tudje razgovore. Jako je plakala i potvrda da ipak radimo mm i ja "dobar posao" je kada je rekla da joj nije jasno zasto bi to roditelji napravili i sto je ona tako mala mogla napraviti tako grozno da se to desi. Ne znam ni sama kako sam se skulirala da ne koristim ruzne rijeci za te "ljude" 🤷🏻‍♀️ Ovaj slucaj iz Osijeka je, po meni, sasvim nesto drugo. Mislim da, na zalost, ti roditelji stvarno nisu bili sposobni brinuti o bebi, bar prema svim informacijama koje su i sami iznijeli... Takodjer sam misljenja kao Losa da ne treba sada generalizirati oko socijalnih radnika. Ovdje je prema svemu sudeci bilo velikih propusta i treba odgovarati netko za to. A kao i Annika nema tih para da bi ja mogla raditi taj posao... Vjerojatno bi svu djecu udomila ja a sve roditelje takve bi zatukla 🤷🏻‍♀️
    Losa jebate pa stvarno sve vuce na koronu kod tebe 🤷🏻‍♀️
    Hani come on... Mi normalne sve ovdje?! 🤭😅 Daj nabaci jedan komentar 😉

url=https://lilypie.com][/url

annika
    07. Travanj 2021. 17:18

Baš Hani, pa iz aviona je vidljivo da toj Petri fali koja daska u glavi

[iimg]

PetraB
    07. Travanj 2021. 17:23

annika

Baš Hani, pa iz aviona je vidljivo da toj Petri fali koja daska u glavi

🤣🤣🤣😘😘😘

Lavica27
    07. Travanj 2021. 20:30

Cure nhf ali od 3 članka na kvalitetu portalima tvrditi da se netko nije mogao brinuti za dijete je suludo. 
    Imam jako jako jako blizak slucaj 2 dragih ljudi, bosanskoga državljanstva kojima je socijalna uzela 2 djece jer nisu živjeli u po njima dobrim uvjetima. Nije bio penthouse, ali je bilo priredjeno,djeca su bila uvijek čista, nahranjena i najbitnije voljena. Kad je zatrudnila 3. Put,rodila u rodilište su došle socijalne radnike i rekle da su joj došle oduzet dijete,bez ikakvoga razloga a nisu bili 2-3 godine kod njih kod kuće. Sestre, doktori svi su molili da odu,tek je zena rodila. Znale su da nema nikoga i očito je nekom trebalo hitno dijete staro 3 dana. Igrom slučaja zna moju mamu koja je zvala odvjetnika i ona je već godinu i nešto smještena s malim u Nazorovoj,i dok god je tamo nemogu joj uzeti dijete. Grozna prica. Ali ta žena je jedna od najbriznijih majki koje znam. 

Lavica27
    07. Travanj 2021. 20:31

*kvazi
    *rodiliste

PetraB
    07. Travanj 2021. 21:49

Ma Lavice kuzim, ok na temelju novinskih clanaka je nezahvalno donositi zakljucke no ukoliko je stvarno u trudnoci bilo tako kao sto je napisano, jbg. I isto sam u ove tri trudnoce vidjela svasta, tj kakve sve zene radjaju pa sam mozda malo prekriticna u nekim trenucima. Ja na zalost imam u bliskoj obitelji obrnuti slucaj, oduzeta djeca definitivno s razlogom i na zalost dovoljno im je dva puta godisnje nazvati da se raspitaju za dijete i dijete ne moze na posvojenje. Koliko god svi trubili njima da je za djecu bolje da se odreknu roditeljskih prava kako bi djeca imala sansu za normalan zivot, badava, glupi ko noc i jbg, ne moze se nista. Al kuzim kaj si htjela rec i u pravu si 😉

Lorena94
    07. Travanj 2021. 22:32

Večer žene. Sretan Uskrs svima sa malim zakašnjenjem. Hani nismo sve normalne, nabaci komentar ☺️
    Annika nadam se da ćete ubrzo riješiti sve oko stambenog prostora. Losa napravi test na antitijela ili serološki. Vuče baš na koronu. Petra već smo komentirali da si super mama, vidiš kakvu M krasnu imaš. Mene je jako potresao cijeli taj slučaj sa Nikolom, onda još ovo djetešce od 2 mjeseca. Losa u bolnicama ima stvarno svašta, ja sam za cimericu imala jednu ženu, bebu odfurali na pedijatriju a on spavala dan/noć, ne znam jel svega 3 puta otišla dok smo T i ja još bili u rodilištu. Isto je nešto bilo u vezi šećera, terapije.. ali nisu zvali socijalnu službu jer je dobrostojeća obitelj. Ja taj posao ne bih nikad mogla raditi. 

Grizli
    07. Travanj 2021. 23:08

Losa kod svekrve sam vec danima sutra idemo napokon doma 🥴 pratim al ne stignem bas tipkat. M od kad smo dosli jednu jedinu noc je spavala i to prvu, a tokom dana cirkus i do danas nije imala apsolutno nikakovog reda dok mm i ja nismo poludili i vratili ju na stare navike i rituale. Potrošila godišnji da se doma vracam krepana, umorna, izivcirana... Jedva cekam sutra da sjednemo u auto vec smo oboje na rubu zivaca.
    M dobila osip cak i pelenski, a pelenski nikad imala nije, 4 dana nismo znali zasto ne zeli jesti skoro pa ni jedan obrok koji joj mi dajemo, s budi se gladna placuci i pojede 240ml mlijeka sta nije u zivotu pojela, 2 put povracala navečer pred spavanje, al nije bilo dan za danom vec mislili ici doma natrag ili se javiti u bolnicu da bi moja premila svekrva rekla da ona maloj daje svaki dan dok mi ne gledamo jesti pandispanj i da se mala davi u tome jer joj ne dajemo dovoljno jesti. Ko nezna to je kolac kao biskvit a radi se od 15 jaja i hrpetine šećera. Mm podivljao na to, ja se na kraju rasplakala sa M u sobi jucer. Da bi nakon toga ispalo da joj je dala i gulaš od divljaci da proba, kifle sa bademima na koje dobiva osip, sljeziv caj jer joj curi nos... Sve bez naseg znanja i pitanja jel uopce smije i dal je na sto alergicna, a mi kao da ne budemo bas azdaje i zli pustali im malu svaki dan malo dok smo isli prosetat ili u trgovinu ili do mm none cisto da kao oni budu malo s njom sami jer su nam prebacivali stalno da moja mama ima veca prava od njih. Al mislim da ce tek sad vidit sta znaci ne imati nikakva prava. Danas M nije bila ni 5 min sama, a mm je od bjesa pobacao sve kolace. Opravdanje njihovo da oni vide da maloj dajemo male obroke i da ne dam joj brdo toga da jede. A sve je krenulo od toga jer su joj prvi dan odmah za rucak ponudili skampe sta sam ja rekla da ne smije jos jesti posebno ne sad kad smo daleko od nase pedijatrice. Jest da se M zbilja super igrala s njima i puno su s njom se zabavljali i pricali i igrali i sve, i na kraju mi je zao sto nisu mogli i taj dio biti normalni nego raditi nama iza leđa da mi 5 dana razbijamo glavu sta je s djetetom nam jer moje su povjerenje izigrali do kraja i za mene je to amen. Bez mene vise nema i na wc kad idem cu ju vodit sa sobom ako treba al necu dozvolit da netko tako se ponasa njoj na stetu. 

annika
    07. Travanj 2021. 23:31

A Grizli ja ne znam kako sam oreskočila da ste kod sveki. Ma evo ja te u ovom potpuno podupirem. Jednu jedinu alergijsku reakciju koju su mi klinci imali je bilo kada je svekrva pričuvala kćer dok sam bila na faksu- urtikarija, lijekovi, testovi da bih na kraju saznala koje joj je sve idiotarije taj dan dala da jede. I baš džabe što se s djetetom zabavi i druži ako ne može ispoštovati da joj ne daje na svoju ruku nešto što je ona smislila da će joj dati. Zato moji više nikad nisu ostali s bakom i dedom sami

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.