E da, ja kad sam kupovala AS, odmah smo kupili origigi njihovu ljetnu navlaku (400njak kn😏) al kad vec kupujemo..
Ajme Deedee divna vijest!!
Hani prekrasno, držim fige na najjace🙏🙏🙏
Ja sam imala maxi cosi cabriofix jaje i original frotirnu navlaku i najiskrenije nije bas pomogla pa za cybex AS nisam ni kupovala.
Beba sretan Uskrs i tebi i tvojoj obitelji💫
Helou... Jesmo svi u kuhinjama?!
Evo mene da se izjadam... J ima proljev od jutros... I u jednom trenu, ja u kuhinji petljam kolac neki kad vriska iz kupaone, jadan se zasrao, po sebi, podu.... Cure uletavaju u kupaonu, M ih lovi, J vristi... Mm na telefonu ja mu vicem da ide u kupaonu, M se dere da je K umocila ruku u govno naravno... Aaaaaaaaaaa 🤯🤯🤯
Uglavnom cure... Sretan Uskrs svima 😅😘
url=https://lilypie.com][/url
Sretan Uskrs svima!!! 🐰🐣🥚🐇
Provedite se lijepo danas! 😘
url=https://lilypie.com][/url
Mikio U kvartu od staraca🙃
Petra Divno; 😂😂😂
Mi smo nedavno inali situaciju di sam dala psu ostatak E zitarica i ona ih je za 10tak min povratila, E dosla umocila prstic i u usta. Vristala sam 😂😂😂 nadam se da Deedee Ne cita punog zeludca😂
.
Curke sretan Uskrs! Puno papajte🐣✨🐰
Sretan Uskrs cure! Da bi i nama bilo sto zanimljivije dobili smo mail jucer navecer da je kcer i njena grupa u samoizolaciji 🤦♀️ Bitno da ja nisam ni sunku kupila nit napravila ista od kolača jer smo trebali kod svekrva odmah ujutro pa kao da ne bacam hranu hahahahha.
Vidim ima vas još kojima je zabavno🙈
Losa kod nas pali da on sam stavi fiziološku i zaserafi i upali na gumb. Onda upalim crtic i držim mu maskicu od ispod pa ga nekad dok se zapilji u krilo prebacim ni ne skuzi.
Damnarexx hahah hvala sta brineš, ja sam ti isključivo na šmrklje gadljiva, ovo je ok 😂😂😂😂🙈
Ajoj Lavice, veselo...neka prođe samo kao kontakt 🤞
LoSa i Petra uff...nadam se da su sutra svi kao novi..
[/url
Cure moje sretan i blagoslovljen Uskrs! Mi smo na doručak išli kod svekrve, na ručak kod mojih.. kod nas vrijeme užas pa izađemo na koju min samo. Lavice držite se ☺️
Losa ni moj tako nije htio dok nismo kupili neki n baterije i bešuman, sad si sam drži masku 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji