ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    31. Ožujak 2021. 22:17

Btw, mene je danas ova mjera stozera izuzetno naljutila... Bas sam bila bjesna. Maske na otvorenom🤮🤮 al srecom, povuceno je🤞
    Maska mi bas tesko pada, gusi me uzasno.

• Zarica
    31. Ožujak 2021. 22:25

Damnarexx, kad se rodi bebica braca i sestre ne idu u vrtic oko mjesec dana (to je okvirna preporuka). Bas zbog toga da se naviknu da je beba sad tu i ne ide nigdje. Malo je nezgodno sto ce ona tek tada kretati, ali ako se prvo navikne na bebaca mozda bude lakse.
    Ajde jos par dana na poslu i to je to:) Jos malo Uskrs izmedju, proc ce zacas:)
    Hrabrica, mozda bi mogla probat s ranijim budjenjem za vikend kad ste svi doma. Prije nego je moj malac krenuo u vrtic isto je kasno isao spavat pa smo koji tjedan prije vrtica uveli ranija budjenja i izbacili popodnevno spavanje sto je rezultiralo time da je mali i ranije krenuo spavati navecer. Slicno kao i kod mrgud. Prilagodio se doslovce za dan, dva... Sad ide spavat oko 20-21 i spava do nekih 7. 

• Zarica
    31. Ožujak 2021. 22:26

Damnarexx, pa mislim da nije povucena, bas gledam vijesti... Meni je to isto apsurd stvarno

Damnarexx 🌺
    31. Ožujak 2021. 23:00

Nisam mislila doslovno da ce E krenuti u vrtic kada se beba rodi. Termin je pocetkom 8mj. Pa taman tih mj dana da bude doma sa nama...a kasnije cu joj morat poslati, ne znam kako bi se brinula sama za oboje ujutro dok dragog nema. 🤐 Znam da to da ih u pocetku treba ukljuciti u sve da se navikne na novoga clana 🙃
    A sta mislite o donosenju viroza, prehlada doma? Netko mi kaze da se ne brinem, jer kao bebe imaju imunitet ako je na mom mlijeku, netko kaze da ne saljem u vrtic🙈🙈 Da se razumijemo.. baka servis nemamo😑
    Zarica Bas sam sad slusala rtl direkt i nisam skuzila da nije mjera povucena. 🧐
    Mikio Sve mi je jasno, nama neki u ducan cak dolaze bez maske ... na to bas poludim. Ne znam vise sta misliti, samo zelim da se vratimo na staro.
    A za USkrs idemo u Ri, ne pada mi napamet i ove godine ostat zatvorena u nasoj krletci.

mrgud_zg
    01. Travanj 2021. 08:06

Kod nas je recimo situacija da on dosta nemirnije spava, vise se budi po noci i stalno hoce cicat. Ali to je kontraproduktivno jer se naucio uspavat bez pa se ne zelim vracat u nazad. Al sigurna sam da kroz noc prozivljava sve kaj mu se dogada kroz dan. A nocno dojenje mu jos necu ukinut da ne bude sve prenaglo. Nedavno smo jutarnje i vecernje zamijenili bocicom, to je ustvari proslo dosta bezbolno i bas sam se iznenadila. Evo jutros je opet na pozdravljanju bilo dosta vjesanja po nogama, al ta tuga ga prode doaovno za 3 min, jos sam u hodniku oblacila cipele vec se smijao. 
    Mikio saljem ti pozitivne vibre, samo hrabro i nedaj se pokolebat 😈
    Damnarexx nemam iskustva s vise djece 🙈 al bome ce vam bit veselo na jesen 🙈🙈🥰

Lavica27
    01. Travanj 2021. 08:40

Mikio i ja te podržavam,kakva nekultura! Što se tiče lockdowna,tu se ne slažem, to nije rješenje. Procjepljenost i naucit se da živimo s tim,nažalost. 
    Damnarexx, ako beba stiže u 8.mjesecu ok je da krene u 9.mjesecu. ako je do bolesti, tako ju možeš držati doma do proljeća nagodinu... vidi kad krene kako ide. 
    Moj se skroz privikao i super je hvala Bogu.

• Zarica
    01. Travanj 2021. 09:26

Losa, evo bas tako je bilo s mojim. Prvi tjedan super, drugi takva drama. Tete su mi uvijek govorile da je on super i zaigra se no vidjela sam po njegovu ponasanju doma da to nije bila istina. Vidjelo se da prolazi kroz laganu traumu. No evo, malo po malo i stanje je nemjerljivo bolje. Bude tako i vama, drzim fige. Vjerojatno i brze, moj mali je sav prenjezan.

Ne znam jel korona il blagdani, al kod nas jedva petero klinaca doslo u vrtic.

Damnarexx, nemam to iskustvo al nekak mislim da se nebi brinula oko toga da ce vrticanac prenosit bolestine. Jedino nam rekla pedica da se u tom slucaju preporuca cijepit malog bebaca za rotu. 

• Zarica
    01. Travanj 2021. 11:38

Ma nista se jos ne kuha kod mene :) Mm i ja smo sad u fazi da smo skroz opusteni i ne pratimo kalndare itd. pa kad se potrefi potrefi :P

• Zarica
    01. Travanj 2021. 11:39

ma da, nama je bila malo drugacija prica. Kad bi pokupila malog on bi vec plakao i jecao jos ohoho vremena. A teta bi uvijek rekla 'evo bas se malo prije rasplakao zbog tog i tog'. 

Lavica27
    01. Travanj 2021. 12:55

LoSa znam da ti je bilo teško ali ponovi si da je to trenutno i da će se brzo opustiti! Tvoj mali mi i djeluje prilagodljiv po onome sto si pricala. 
    Naravno da nije moje,ali moj savjet ti je da ga sutra ako nista na par sati odvedes. Jer će biti zbunjen. Prvo je išao prošli tjedan dva dana,pa bolestan,pa ovaj tjedan dva dana, pa pauza četiri. Ja sutra radim do 13h ali ću ga ostaviti do barem 14.30h cisto jer smo dva tjedna isli sat po sat pa da ga ne zbunjujem dodatno.. samo prijedlog. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.