Jutro😊
Nadam se da ste Uskrs lijepo provele.
I da su bolesnice zdravije nego jučer😉😚
Annika, pa di selite na kraju?
Evo bas gledam, Kinderkraft Pilot su sad u babylandu na snizenju 850 kn. A imaju 5.8 kg, pa to je fkt lagano.
Thanks, mikio. Probat ću nac u TZH.
Losa, grozno, nadam se da ce brzo proci. Mi smo bili bolesnjikavi ono okad je mali krenuo u vrtic, ali ne tako ozbiljno kao vi. A moj mali ide u vrtic i kao zdrav je, al iskasljava ko stari deda kad ga uhvati. I tako vec skoro 2 mjesca. Uopce ne znam sto da radimo s tim. Danas popodne cemo do nase pedice, nadam se da nas nece samo otkantat kao obicno...
Helou
Ja se malo maknula na par dana s moba i svih mogucih vijesti jer me ovaj slucaj malene koju su pretukli bas zdrmala i nisam imala volje ni zivaca vise citat o tome 🤷🏻♀️
U ovih cetiri/pet dana svi klinci prosli s nekom jednodnevnom/dvodnevnom virozom. Crijevno-zelucanih oko nas je moreeeee ali kad pogledate vrijeme vani stvarno nista ne cudi.
Losa drzi se a za nekih mjesec dana odi provjeri antitijela jer nebi se uopce cudila da ste zapravo pozitivni, masu slucajeva znam takvih. Nadam se da ces brzo doci sebi i da ce malac se isto brzo oporaviti.
url=https://lilypie.com][/url
Losa, jesi li i ti onda na bolovanju ili odradujes od doma? Što mali onda jede, popije?
Evo da kucnem o drvo, G nikako nije bolestan. Aspirator i inhalator smo zadnji put koristili kad je bio beba. Kod nas u kuhinji je stalno od 10 do 14 stupnjeva, a u sobi 100 m dalje 24. Samo skidam i oblačim jakne. Lagane, srednje, debele, podstavljene... Hulahopke su obavezne. Još ih nosi.ima ih desetak. To je najiskorišteniji komad odjece. Namjeravala sam kupit sad na snizenju broj za sljedecu zimu, ali ne hodam bas po ducanima, pa nisam stigla.
Nadam se da su svi ozdravili ili da će uskoro 🤞
Annika a to sad selite u svoj stan ili ste uspjeli ekspresno nešto naći? Mogu mislit kaosa...
Petra i mene je potreslo kao ništa nikad, konstanto mi je u glavi.. jadna Vita, kad sam doma je samo tlačim, grlim i ljubim i ponavljam joj da je na sigurnom i da je volim i kad se iz bilo kojeg razloga rasplače se i ja rasplačem jer zamislim kako je toj siročici moralo bit bez ikakve podrške. Užas, užas, užas, doslovno mi se povraća čim se sjetim. Baš sam neopisivo ljuta i tuzna i prestrašena.
Uglavnom, ni ja nisam od nekog pisanja ovih dana..
[/url
PetraB same SHIT here🙈
Hani vjerojatno je tako jer niste u kolektivu bili.
Kako nije nitko spominjao slucaj curice i ja sam sutila ovdje ali svaku večer mi je u glavi sve to i bas to Dee tlacim djecu non stop🤦♀️ Jos sad ovaj slučaj sa bebicom od 2mj u domu što je umrla od upale pluća,logicno sam se poistivjetila i muka mi je.
Muka jer koliko ima takvih situacija,more i more...
Losa nadam se da cete uskoro biti bolje, kao i svi bolesni.
Annika jeste uspjeli pot4pat sve ca iz tog stana na kraju?
Cim pomislim na tu curicu u meni se javi takav poriv agresije prema tim roditeljima da je to strasno. Imam osjecaj da kad bi ih imala priliku srest da bi ih namalatila. I samo si mislim da kakav je to zivot i pravda koje nema da takvi monstrumi dobivaju djecu ko bombone, a neki koji bi toj djeci skinuli zvijezde s nema ne dobiju sansu ni da imaju djecu ili se namuce da ostvare zelju za djetetom ili ih imaju pa budu tuzne sudbine na kraju jer se dogodi kakva nesreca ili bolest. M tlacim od kad sam je uzela u ruke tako da mislim da vise od toga ne ide, al uhvatila sam se zadnjih dana kako opet promatram svaki djelic njenog bica kao kad smo dosle iz rodilišta.
Hani ja neznam di ti zivis i kako to tako da vam je u kuhinji hladno, al meni to nije bas normalno za moj pojam doma. Ja M ne bi u tu kuhinju vodila nikad valjda koliko sam zimogrozna, a boga mi ni ja ne bi zalazila u nju 🤭 ipak sam ja malo razmazena po tom pitanju. Reserved na stranicama sad ima akciju dodatnih 20% na sve vec snizeno i ima dosta jaknica na akciji pa ako ti se ne ide u trgovine isplete se.
I kako sad kad je dijete bolesno i ne ide u vrtic? Dobijete bez problema bolovanje ili imate opciju b, nekog da uskoci?
Kod nas zabrana vrtica i kolektiva do daljnjeg, od strane kardiologa, vidjet cemo dokad. Necu ga prijavljivat za vrtic sada.
Grizli, nedovoljno primamljiv popust za moj budžet😊. Volim proci jos jeftinije😉
A dom... da, kod mene sve nenormalno🙈😎 Bas se par tjedana nisam javljala jer kad sam u postupku budem sva nadrkana, ili plačem ili se svađam, a na koju god temu da se nadovežem, ne posaljem post jer ispadam teska čudakinja kraj vas normalnih zena😁 pa sam samo čitala
Hani ne znam koga si pitala ali jednu stvar sam naučila s kceri a to je da uvijek odem na bolovanje i ne razvozim po bakama i dedama jer ti nitko vjerojatno neće reći ni hvala a tebi će se srce slamati na slike svog bolesnog,smrkavog djeteta dok bake pokušavaju npr. nahraniti. Ionako većina do 3.godine 100% kompenzira bolovanje a i da ne,nije bitno.
Losa meni to baca sigurno na koronu al to sigurno i sama znaš.. zelim vam brz oporavak!
Ja sam na bolovanju za sebe, a muz za malog jer se ja ne mogu brinuti o njemu kad sam i sama nikakva. Hzzo kompenzira bolovanje no do onih mac 4400 kn mjesecno,ko kad si na cuvanju trudnoce. Ne dolazi u obzir da bude bolestan kod bake.
LoSa provjeri s firmom da li ti kompenzira preko tih 4400 do 100%. Moja kompenzira.
E da, apropo slučajeva u Hrvatskoj htjela sam ostaviti sličan komentar kao ti. Od cimerice koja je htjela otići na svoju odgovornost a bude se vratila po dijete naknadno jer joj fale djeca kod kuće (!?) Do onih koji su ostavljali na neonatologiji djecu jer im je to bilo previše... svega ima.
Sortiraj odgovore
Najstariji