ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    01. Travanj 2021. 13:02

Cure da vam se povratno javim, nakon duuuugih mjesec dana, naša cura je zaspala u pristojno vrijeme (čitaj 20:15 i odrapila do jutra uz jedno buđenje za promjenu pelene)  Točno mi dođe da vatromet pustim u znak pobjede  Ključ je bio što više landrati s njom po vani (do sada je baka s njom išla iza ručka i mi kad dođemo s posla, a sada smo baku upregnuli da i iza doručka fino odu malo van) i dižemo ju malo ranije nego inaće. Danas je muž bio druga smjena pa je počeo s njom prakticirati ono pozdravljanje kad odlazi i kaže da je bilo ful teško..točno ga je sve kužila..bila je mirna na rukama i kad je krenuo s govorom da on sada ide raditi i da će mama uskoro doći ona je počela plakati. Iskreno se nadam da će se brzo naviknuti <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

DeeSB
    01. Travanj 2021. 14:58

Hej cure...evo i mene, nije me dugo bilo pa ne znam ni sta bi napisala 🙈 
    Mi smo stvarno imali srece s vrticem, drago mi je da se i vasi privikavaju. Hrabrice cure su ti vec sve rekle, i samo budite ustrajni...djeca se brzo prilagode. I slazem se za ovo s pricanjem, ja svojoj uvijek govorim (super uzbudjenim glasom) sad idemo u vrtic, igrat ces se s djecom, i sl. Zna malo kmezati u jutro, pogotovo ako netko od djece place, ali dok dodjem do vrata prestane.
    I stalno balavi, i malo kaslje...al nije nikako imala temp, i normalno se ponasa tak da je ok. I da, nekad me kaci da sam slobodna preko tj ako radim vikend ali je i onda odvedem u vrtic, ako bude petak onda je znam pokupiti u 12.15...ali uvijek ide, tamam sredim stan i sebe, odem u nabavku i sl. (Ili samo sjedim i pijem kavu 🤣🤣)

L 💛

beba2025❤
    01. Travanj 2021. 21:12

Pozdrav svima☺️
    Ne stižem čitati, samo da poželim miran i sretan Uskrs svima🥰💛..
    Nadam se da su svi ozdravili💛bokić💛

• Hani
    02. Travanj 2021. 12:09

Evo ja taman izvadila jaja😁 Držite im fige za party u labosu😉😊

DeeSB
    02. Travanj 2021. 12:49

Grizli sad vidim mail od Sinseya da je besplatna kucna dostava, mozda da opet probas naruciti sto si htjela. Ugl. Ovako su mi poslali pa provjeri.

L 💛

DeeSB
    02. Travanj 2021. 13:29

Hani

Evo ja taman izvadila jaja😁 Držite im fige za party u labosu😉😊

Sretnoo!! 🤞😊

L 💛

Grizli
    02. Travanj 2021. 13:37

Uzivajte zenake.
    Hani ja ti drzim 🤞🤞🤞🤞 na najjace! Odmah me emocije uhvatile. Koliko 🥚🥚 je bilo? Jesi dobro?
    DeeSB hvala 😁 idem bas vidit...
    Mikio vidila sam da imaju neke bijele navlake za kupiti za AS neznam dal djeluju. Mi smo proslo ljeto imali dodatak koji je sprijecavao znojenje i funkcijpniralo. Al morala bi doma pogledati koka se zvalo

DeeDee
    02. Travanj 2021. 14:31

Sretno Hani 🤞
    Evo meni nije mogao ljepše početi uskršnji vikend, pustili su mi tatu doma iz bolnice ❤️❤️
    Na kraju je zbog korone završio prošlu srijedu na kisiku i bio do danas u bolnici, nije mi se ni dalo tipkat..

[/url

Grizli
    02. Travanj 2021. 17:33

Mikio sjetila sam se imali smo prošle godine ovo al za jaje. Mislim da cu opet to naruciti jer je nama bilo dobro. https://www.rajzaigracke.hr/umetak-za-autosjedalicu-aeromoov-sand-9-18kg-p240251?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products&utm_content=pp_16

Damnarexx 🌺
    02. Travanj 2021. 18:43

Beba Sretan Uskrs i vama 😘
    Hani Drzimo figeee i cekamo lijepe vijesti🥳🥳
    Zarice Takodjer hihiii🤭
    Angelly Drzis se? Valkris?
    Ja na kraju mjeseca idem na OGTT🙈 malo se brinem sto cu bit solO i u zagusljivoj cekaonici..al valjda cu izdrzat.😏 da mi ne Pozlije, jel..
    .
    Mi smo nasli divan stan, malo preskup, ali je vlasnik spreman malo spustiti... Ponudili smo svoju zadnju cifru pa sad cekamo njihov odg. ✨🌼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.