ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    29. Ožujak 2021. 13:54

Zarica

Ja nekak nebi inhalirala dok spava. Nama su rekli to izbjegavati da kasalj ne krene preko noci jer fizioloska odlijepi taj slajm koji se onda iskaslje. No da mi je to jedina opcija mozda bi i tako…
    Mikio,kaj se tice efedrina, rekla mi doktorica da on otopi te guste smrklje pa se procisti put za disanje i da dajemo prije spavanja. Ja sam dobila dojam da su te kapi bas jake i da ih je bolje izbjegavati ako nije prijeko potrebno tak da smo ih mi koristili svega 2, 3 puta kad bas mali nikako nije mogao disati.

Efedrin nama skoro uopce nije pomogao 😅 tak da ne mislim da je to nes tolko ultra jako...sreca pa to kad bas nije nikak mogao disat je kratko trajalo 

annika
    29. Ožujak 2021. 14:04

Prije 2 tjedna su nam dali naslutiti da postoji ta mogućnost a u petak dam saznala da je to to. Jeste se kad našli u situaciji da nemate pojma što ćete dalje? 😁 Evo baš u toj smo. Imamo par opcija ali nijedna nije ta. Mi smo u prigradskom naselju i tu imamo plac za koji je planirano da jednog lijepog sunčanog dana krenemo u gradnju ali ja bih iskreno radije čak kupila nešto veće u gradu a plac prodala

[iimg]

Grizli
    29. Ožujak 2021. 21:23

Evo i mene dok sam ja, valjda jjesam, sve procitala... M danas malo bolje , skuzila zenska da usisavanje joj ne skodi vec pomaze pa smo uspjeli 3 pht usisat kak2treba i ocito joj ocistili sve iz nosica jer danas joj isla samo kao voda. Ali pedi nas ipak salje dat urin jer je to procedura kod prosirenih bubreznih kanalica tako da sutra imamo taj show ujutro. 
    Zarice pa i ja mislim da sam pretjerano reagirala zato sam i komentirala, mm mi je skrenuo paznju na to, i bas ne kuzim zasto tako u trenu eksplodiram kad je u pitanju nesto sto moj mozak ocito procjeni da je njoj prijetnja. Morat cu pocet neke meditacije ili alkohol 🤦‍♀️🤣.
    Ovo za tetu u vrticu 😡😤 ne znam ja bi poludila iako znam da im nije najlakse al ne mozes ocekivat od njih da sad sve jedu sami samcati. 
    M jede svakako... Kruh i keksice i slicno suho sto joj se ne gadi prstima, ako je kruh namazan i voće hoce sama bockat al vilicom. Tako jede i drugu hranu koju uspjeva s vilicom jesti bez da joj ispada. Doduse najcesce jede sa 2 vilice onda jednom stavlja hranu u usta a drugom joj ja nabodem sta ce uzet jeeer kod te ako je preduga pauza odustane od jesti, kao i ako joj se prebrzo daje. 🙄 Na zlicu za ponekad samo jogurt ostalo kao sta su zitarice sa mlijekom, zobene, juha, variva i ostalo joj mi dajemo jer ne bi pojela 1/8, a bilo bi od plafona do terase toga valjda. Paralelno ona umace zlicu kao da jede sama al sve je to igra jos uvijek.
    .
    I da jel M jedina koja jos uvijek nece sama drzat bocu/casu nista za piti? Kad je izvaljena na kaucu pridrzi si bocu s mlijekom navecer al ostalo tokom dana nema sanse. Krepat od žeđi bi mogla. Donese do mene bocu i kad ju ja uzmem ona samo stavi glavu naprijed ko mali telci kad piju. 🙄
    Annika ajme katastrofa bas da covjek nezna sto ce. Nada se da cete uskoro smislit neko dobro rijesenje. 

• Zarica
    29. Ožujak 2021. 21:30

Losa, pa daj zasto places? Glupa stara baba. Pa daj nemoj da te dira to. Ne saljes ga na muciliste nego u vrtic di se klinci igraju od jutra do sutra dok ti zaradjujes da bi mogao ljepse zivjeti. Izmedju ostalog tebi je to potrebno i drugacije nebi bilo bolje. Glupa stara baba! Popricaj s nekim normalnim o tom i proc ce te tuga zacas. 

Grizli
    29. Ožujak 2021. 22:19

Ok nisam sve propatila jer dok sam ja pisala nisam vidila Losin post... Losa zeno pusti ju u klinac, ona trambunja, to je njen stav. Ocito zena ne voli inati pacjente u ambulanti pa misli da je cuvanje doma sveto pismo. Bas me nanervirala ta tboja oedi sad kad sam procitala.
    Najvaznije da je malac dobro sada.
    Mikio bas da cu te pitat pa zaboravim... Kako je N onaj hemangiom to si ti pisala da ona ima ili sam pobrkala te s nekim?
    I deedee danas sam M obukla tutu od PatPat velicine 6-9 mjeseci pa sam se tebe sjetila jel V dorasla do koje kombinacije?

• Zarica
    29. Ožujak 2021. 23:05

Ovakvo nametanje i maltranje mi govori da je previse od nje ocekivati toliku razinu razumnosti. Dosta ocekujes od krivih ljudi pa te pogodi nesto sto te nebi trebalo :P 
    Nego... jeste cule da ce bit Ryanair-a iz Zga. Sutra je tiskovna konferencija, pa to je fantasticno

• Zarica
    29. Ožujak 2021. 23:12

Inace, kaj se tice jaslica moj mali je danas bio tolko uzbudjen prije nego smo usli. Doslovce se derao 'ajde, ajde' i pokazivao prema vratima da zeli uc dok sam mu ispred skidala jaknu. I teta veli da mu je danas bio najbolji dan od kad je krenuo. Bas smo mm i ja zbog te situacije malo mirniji ovih dana. Stvarno je bilo teskih trenutaka, al nadam se da ce se ustabilit ovakva pozitivna razdoblja.

DeeDee
    30. Ožujak 2021. 07:35

Annika uffff, baš nezavidna situacija 😬😬😬
    Mantram da se sve razriješi brzo i bezbolno. A i da M počne spavati napokon prije 1 🤞
    Grizli, je, je..evo rođendan je bila proslavila u haljinici za 3 mjeseca 😂 ali joj zato za taj isti rođendan nisam uspjela navući cipelice namijenjene za dvije godine ni na kvadrat stopala 😂

[/url

DeeDee
    30. Ožujak 2021. 07:36

*kvarat

[/url

Grizli
    30. Ožujak 2021. 07:47

Joo putovanja... Nisam cula tu info za Ryanair iako nama leti iz Pule i Rijeke letovi su shitovski i vjecito krcati. Tako da me veseli Zg + ako budu neke destinacije zanimljive i jos ako se bude moglo putovat.... 😊😊😊😊 Idem se odmah upusat na listu za cjepljenje! 😁 Zarica mi uljepsala jutro
    DeeDee 😄😄😄 bolje ikad nego nikad!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.