ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    27. Ožujak 2021. 16:48

Grizli ja usisavam kad je bas jako zastopan nos, dva puta u danu. Prije popodnevnog spavanja i navecer prije spavanja.

url=https://lilypie.com][/url

Taani
    27. Ožujak 2021. 19:01

Ja mu ne skidam temperaturu do 38,5 jer generalno dotad bude ok, cim dodje do te granice od 38,5 na njemu se vidi, a na 39 je boze sacuvaj 😒.
    Sto se tice jaslica, slicna je situacija. Dolazak najkasnije do pola 9 kad je dorucak, a odlazak najranije 14.30 jer su tada svi budni vec. Kod nas ima ograda i kapija bude zakljucana i ne mozes uci bilo kada (osim ako su iznimne situacije ili prilagodba djeteta).
    Grizli, i ja sam presla na tu stranu. Nekidan me sefica na poslu namjerno provocira,  ona to iz gusta. Vrlo brzo sam ju zamolila da mi prestane skakat po zivcima, a prije bi vjerojatno presutila jer je prakticnije...

Lavica27
    27. Ožujak 2021. 22:14

Oprosti mikio al skoro sam muza probudila kolko sam se odvalila jako smijati tvojoj svekrvi ahahahahahahhaha🤣🤣🤣Da stvar bude bolja, da izgledaš tako vjerojatno joj nebi pasalo🤣 Kakva kraljica🤦‍♀️
    Grizli,dok su ti oni vodeni smrklji tj stalno curi,to nema smisla usisavati. Inhalirati barem 3puta na dan dok ne prodje u produktivno zuto/zeleno. Ja sam 2 put na dan usisavala,u nudi i 3. 
    Losa da nije pokupio u vrticu? Mi najkasnije pola 9 ostavljamo djecu i kupe se minimalno u 14h (izvanredno ranije) ili ako je pola dana boravak,u 12 se kupi. 
    Moj N je promukao,identicno kao ja pred tjedan dana. Nos mu curi rekla bi standardno..
    Grizli, meni su uvijek govorili da požurite imat djecu jer mi s vremenom pada tolerancija. I ja prije puknem al npr kod nas je sasvim normalno da se svi na ulazu izuvaju. A da se ne izuvaju ja bi rekla,ipak imam 2 male djece. Na pranju ruku ne inzistiram,odnosno ne obraćam pozornost jer pretpostavljam da svatko vodi računa o svojoj higijeni. Generalno sam jako osjetljiva na nepravdu prema njima al ne reagiram na prvu.

Lavica27
    27. Ožujak 2021. 22:17

E da mikio, efedrin ti pomaze da se odcepi nos,laički. Smanjuje oteknuce sluznice pa sadržaj lakše izlazi van.pozdrav dee dee🤣

mrgud_zg
    27. Ožujak 2021. 22:55

Ja cu iz cijele ove price mikio zakljucit da ti ko da ne zelis sama sebi pomoc. Znaci ide u setnju muz s N, svejrva pomaze. A ti se onda u to vrijeme odmaras/spavas/pijes kavu kaj god !!!!!! (Nadam se da se ne ljutis na komentar 🙈)
    Svim bolesnim bebama zelim brzo ozdravljenje ♥️
    Mi danas bili na izletu u varazdinu. Pokupili tricikl. Mali prvi put jeo neka “sranja” u restoranu 🙈 super super dan totalno iskoristili vrijeme. Jedino se sad “veselim” novoj fazi padanja 🤦‍♀️ On je sad vec tolko samouvjeren da trci ko muha bez glave. Apsolutno ne zeli vise u kolica, samo bi hodao, a onda povremeno tak drosne da se meni place 😬🙈

DeeDee
    27. Ožujak 2021. 23:12

Grizli meni je fascinantno kako u njihovom svijetu nema korone, blaženi. Prvo bi ona bolesna došla, sad on kod vas bolesnih dolazi..
    Inače sam dosta smirenija, živčana sam oduvijek i zauvijek vjerojatno jer jebiga, takva sam kakva sam, ali puno smirenije reagiram i ne uzimam stvari toliko srcu kao prije, ne seciram danima.. ja svih fino suptilno pogodim dezinficijensom ako ne operu ruke kad dođu a planiraju se igrat s Vitom.
    Bok lavice, hvala sto mislis na mene 🙋😁
    Mrgud Vita jede manje više sve šta vidi, ne mora nužno biti hrana 😅😅 ali danas je i ona službeno prvi put imala junk ručak, radili smo pizzu.
    Mikio, baš, dobro ti mrgud kaže 🙈🙈🙈
    .
    Inače, njoj probija trojka, ne znam ako sam već pisala, danas se sirota probudila iz popodnevnog spavanja u plaču i cijelo vrijeme se drzala za obraz i plakala grozno jedno sat vremena, na kraju sam joj čepić dala, sjetila se da je to i za bolove.. zaspala oko 20:30, vidjet ćemo kakva će bit noć.

[/url

DeeDee
    28. Ožujak 2021. 12:28

LoSa držim fige da je samo reakcija na cijepivo 🤞
    Mikio zadnji put kad mi je dala da pogledam je imala 2 četvorke ali to je bilo pred dosta pa moguće da su i ostale izašle u međuvremenu. Ne da da pogledamo, ove naprijed uspijemo kad se krevelji..

[/url

PetraB
    28. Ožujak 2021. 17:15

Losa meni su u ovoj trudnoci se pojavila antitijela (koja tocno nemam pojma) uglavnom vode me pod kronicni tireoiditis. Zadnja kontrola TSH je bila pred godinu dana (propustila sam vec dvije kontrole 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️)  on je bio 4,2 (gornja granica je 4,9 a donje 0,3) al moras kontrolirati onaj slobodni T4 (fT4) taj im je bitan obicno.
    Nadam se da ce svi bolesni ozdravit brzo 🤗

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    28. Ožujak 2021. 19:43

miki0

DeeDee niti N nama neda da pogledamo, isto dok se krevelji brojim zube 😅
    N spava vec 2 sata 😳 ne pamtim kad je tak dugo spavala zadnje preko dana… A jos se sat pomaknuo i stavila sam ju kako bi i inace. Ujutro se probudila u pola 9 po novom vremenu i zaspala vec u 1. Rucat nije htjela uopce 🙄 Sad sam joj od tog ostatka rucka ispekla muffine kad se probudi ako ce htjeti jesti.

Evo sad je mama izvodila s njom neke egzibicije pa sam stigla lijepo vidjet, i dalje ima samo donje četvorke ali joj je izašla cijela ogromna gornja lijeva petica 😱

[/url

• Zarica
    28. Ožujak 2021. 20:51

Haha da, ne kuzim stvarno kak ta Suputica uspjeva izlazit po svim portalima. Brijem da placa novinarima da pisu o njoj. 

Ja sam nekak vise manje ista po pitanju temperamenta, mozda evo nijansu cak tolerantnija sto najvise vidim po svojim reakcijama na gluposti koje mali izvodi. Fakat me nemre izbacit iz takta. Vidjet cemo kolko ce se to promjenit kak ce rast.
    I ja sam za to da se postuju kucna pravila i ona vezana za vasu djecu, al Grizli meni je stvarno ona reakcija prenabrijana tako da kuzim tvog supruga.🤷‍♀️
    Inace, mi izbacili davnih dana dezinficijens iz uporabe. Unistava nam kozu uzasno, a nit mi nije drago da tako neprirodno izbacujem bakterije iz zivota. Peremo ruke cesce i to je to.

Bas me cudi to za vase vrtice. Ja ostavim malog kad ocu i dodjem po njega kad ocu. Samo kazem tetama dan ranije ako su vremena tako nestandardna, sto je uvijek Sad smo u fazi da nas teta nazove kad se mali probudi pa odma odemo po njega tako da to bude izmedju pol 1 i pol 2. Do nedavno smo ga kupili svaki dan oko 11, 12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.